Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Včera mi ten lempl skúšku spravil správne, akurát ma vydesilo, že dal príkaz zabrzdiť, čo som spravil a potom sa dosť dlho nič nedialo.A další, na ty lidi u dráhy je fakt spoleh...
"Zkouška brzdy je hotová a je to v pořádku". FAKT?! Tohle už se mi stalo víckrát. Asi slezu z mašiny a toho lempla kopnu do zádele...![]()
Ach jooo. Hele to bylo všeobecně a ne osobní, promiň, ale tohle vlákno, které jsem založil pro určitý účel si dovolím i moderovatTak hergot Dane, teď jsem to odpoledne psal, ještě se tě jak blbec zastávám před tím stalkerem. Vyber si tedy, kde chceš to ladění řešit a kam si já můžu napsat o radu, co s těmi 810kami. Protože sis zabral obě vlákna, tak jsem to napsal do "návodu jak a co" protože to za problém nepovažuju, když jsem dodržel všechny pokyny instalace a zvuk přesto nejede. Buď si to tedy rozlaď tam, já to nechám přesunout sem, nebo si laď tady a já to tam nechám. Ale rozjet ladění v obou vláknech a pak nadávat, že si někdo dovolí nabrejkovat s dotazem, to je už, sorry, dost elitářství.![]()
Jo to se mi stalo taky, ne tedy když odvěsím a pak najedu, ale když třeba k odvěšenému LC ode mne najede mašina a veme si třeba jeden vůz a já se na soupravu vrátím.Včera mi ten lempl skúšku spravil správne, akurát ma vydesilo, že dal príkaz zabrzdiť, čo som spravil a potom sa dosť dlho nič nedialo.
Ale všimol som si inú vec, doviezol som súpravu do stanice, odpojil som z nej pár vozňov a odposunoval som ich preč a vrátil som sa na pôvodnú súpravu. A tam boli zrazu všeliako divne porozpájané hadice a pootvárané ventily ( napríklad na poslednom voze bol zavretý predný ventil, prvé dva vozy odpojené od vzduchu ). Môžem večer spraviť screen.
Tak na aktivitě se maká do moderníc fičuryn, video nedávám do SZ, neboť je vidět, jak to ožilo. Ale @Icik po výzvě posunovače, se stejně zblbnul a po zprávě stůj, dal povel k posunu před zastavením, a to jedu jak přizdisráč:
No, dělal si JZB a tam on koukne jen na poslední vůz a maximálně spojí hadici a povolí kohouty na sousedním vozu, pokud je někdo nechal zavřené. Ostatní ho nezajímá.A další, na ty lidi u dráhy je fakt spoleh...
"Zkouška brzdy je hotová a je to v pořádku". FAKT?! Tohle už se mi stalo víckrát. Asi slezu z mašiny a toho lempla kopnu do zádele...
Zobrazit přílohu 49278
Tenhle bordel bude dělat otočení soupravy. Zatím nevím, jak to ošetřit.Včera mi ten lempl skúšku spravil správne, akurát ma vydesilo, že dal príkaz zabrzdiť, čo som spravil a potom sa dosť dlho nič nedialo.
Ale všimol som si inú vec, doviezol som súpravu do stanice, odpojil som z nej pár vozňov a odposunoval som ich preč a vrátil som sa na pôvodnú súpravu. A tam boli zrazu všeliako divne porozpájané hadice a pootvárané ventily ( napríklad na poslednom voze bol zavretý predný ventil, prvé dva vozy odpojené od vzduchu ). Môžem večer spraviť screen.
To si neříkal, že to chceš i pod Akční událost.Ahoj @Icik
Tak jak jsem psal v SZ o chystané opravené aktivitě, teď prověřeno. Aktivace posunovače proběhla úspěšně, ale deaktivace zprávou připojit vozy, kde je i text, co má hráč dělat, už úspěšná nebyla a posunovače jsem musel vypnout ručně.
Zobrazit přílohu 49284
Ručky by povolitbměl. JZB se dālá po objezdu soupravy a když odvěšuješ, musíš aspoň jeden vůz zabrzdit. V mém případe mi dotáhl vozy Vrajlovec z Opavy, odstoupil a já na vozy najíždím s Barčou a ten AI co odstupune he zatáhne u dvou vozů. Mohu tovdát do zprávy, ať to povolí hráč, ale už to není ono.No, dělal si JZB a tam on koukne jen na poslední vůz a maximálně spojí hadici a povolí kohouty na sousedním vozu, pokud je někdo nechal zavřené. Ostatní ho nezajímá.
Aha, tak taky pane. Děkuji.To si neříkal, že to chceš i pod Akční událost.![]()
To si nejsem jistý. Proč by měl procházet i ostatní vozy? To může rovnou udělat UZB.Ručky by povolitbměl. JZB se dālá po objezdu soupravy a když odvěšuješ, musíš aspoň jeden vůz zabrzdit.
A jako myslíš, že to dělá při objezdu soupravy fíra? To víš, že to musí někdo povolt. Blbé je, že mu AI zatáhne u osobáku těch brzd víc a ještě uprostřed. On by si zatáh ručku u 1. za odstupující mašinou a tedy zároveň posledního po najetí, přeci nebude kvůli ručce běhat jak kkt.To si nejsem jistý. Proč by měl procházet i ostatní vozy? To může rovnou udělat UZB.![]()