TSRE CZ

len som zistoval príčinu,mne napríklad v klasickom TSRE5 automaticky označí všetky zastávky,tie,ktoré nechcem,musím odznačovať a v TRSE5 CZ je to naopak,nie sú označené žiadne a tie ktoré chcem si musím označit.Bola to jedna z tvojich drobných úprav pre Milana V?Icik má asi pravdu,ten kod sa v tomto asi chová zvláštne.....
Ano, už asi vím, kde by mohl být problém. Napověděl mi tvůj poslední příspěvek.

Pro Milana jsem kdysi dělal úpravu související se soupravami. Chtěl mít u všech consistů výchozí stanice vypnuté, aby je nemusel u tisíců souprav ručně odškrtávat a pouze si zaškrtl ty, které skutečně potřebuje.

Je možné, že to s tím nějak souvisí. Až na tuto část přijde řada, podívám se na to a zjistím, co se s tím dá udělat.

Ahoj, možno je to blbý nápad. Nešlo by pridať k hnacím vozidlám zobrazenie kabíny? OR spustí aktivitu aj keď vozidlo nemá priradenú kabínu. Viem si prepísať eng aj smerovanie, len by to bolo takto praktickejšie. Neexistuje žiadny program na zobrazenie kabín. Ak je to blbosť, tak to považujte za bezpredmetné. Jozef
Tohle mi nedělej! :-D

Je pravda, že miluji výzvy. Jediné štěstí je, že jsem se v pátek na sluníčku spálil a nemůžu teď moc chodit ven :-D

Zatímco se přítelkyně válí u bazénu, já sedím u PC a vypadá to, že vznikne nový Prohlížeč kabin :-D

Já si prostě neumím dát pokoj. Stačí jeden nápad a už přemýšlím, jak ho zrealizovat... :D

prohližeč_kabin.jpg

Ano, už asi vím, kde by mohl být problém. Napověděl mi tvůj poslední příspěvek.

Pro Milana jsem kdysi dělal úpravu související se soupravami. Chtěl mít u všech consistů výchozí stanice vypnuté, aby je nemusel u tisíců souprav ručně odškrtávat a pouze si zaškrtl ty, které skutečně potřebuje.

Je možné, že to s tím nějak souvisí. Až na tuto část přijde řada, podívám se na to a zjistím, co se s tím dá udělat.
Tá tvoja úprava pre Milana V nie je vobec zlá,ulahčuje prácu,len nie je dotiahnutá,respektive niekde sa niečo asi ,,podělalo,, so správnym načítaním pathov,ale určite za nu nemožeš ty,myslím si,že tvoríš na ešte nedotiahnutom TSREčku,ktorý má sám o sebe nedodělky a ak staviaš hoci nádherný dom,ale na zlých základoch,tak si myslím,že tomu domu padajú zdi :), taktiež som zistil,že koli tomu asi blbne trošku i DPSko,u niektorých staníc mi napíše,že nezastaveno,pritom v ORku je všetko v cajku.....ale je to len moj názor amatéra,o programovaní viem uplné že nič :D preto ťa obdivujem,jak si sa do toho pustil a fandím ti.

EDIT: Teraz mi napadlo,že možno bude problém i s databázou trate,pretože tie problémy mám zatial len na trati 321 vo verzii PB, (v ORku ta trať funguje dobre)pretože na trati BP od pana Šemory DPSko fungovalo bezchybne v aktivite od Alcaponeho,alebo má TRSE a DPSsko nejaký problém s pathmi vytvorenými v ORTS Track Viewery,ale to naozaj len tápem.....
DPSko.jpgDPSsko.jpg

Back
Nahoře