To chápu. Ale ne každý aktivitář si drží jako ty origo názvy složek. Pak je na každém, jestli si bude držet duplicitní modely v různých složkách, nebo bude u několika aktivit nahrazovat vozidla. Ta složka zvuků byl jen příklad.
Ale jooo, kontroly, výměny, když máš svůj trainset, to je všechno ok. Ale mně šlo o tu prvotní radu, nainstalovat trainset z HH. Vždyť je to neskuteĉný mušmaš. Navíc polovinu trainsetu tvoří vozy, které o Evropu ani neškrtly.
O příspěvek výš, než mne Icik zdupal, jsem proto napsal, že tak max k doplnění a kontrole. Já si taky držím svůj trainset s vozy, aby mi nepadal AE MSTS a popř. v aktivitě jiného tvůrce vyměním. Ale v životě bych neudělal, co Icik poradil. Abych smazal trainset a hodil tam ten z HH.

A tyhle duplicity fakt bordel dělají. Pak se nemůže člověk divit, že tu uživatel napíše, mi to padá, nebo, že nedohraje aktivity. Navíc, jak pak třeba zrovna Icik pozná, když mu někdo písne, že nefunguje v ORCZ třeba mirel, když je v tom trainsetu 5 stejných bijících se engů? Já vím, že existujd hláška: "Pořádek je pro blbce, inteligent zvládne chaoz.", ale tady to fakt neplatí. Takže si stojím, za tím, co jsem napsal.
1. stáhnout trainset BP, jako základ.
2. pak si jej doplňovat a kontrolovat a popřípadě měnit vozy. Ale postupně a s rozvahou.