Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Nemá někdo plánek současného nádraží Veselí na d Moravou? Já mám poslední z roku 2013 a tam to bylo ještě postaru a do té šílenosti by se mi už nechtělo. Nová verze vypadá úhlednější. A na texturách je už to nové. Ale pokud se tam jezdí max 60 do odbočky, to bych obtáhl podle mapy. Ale co když je někde 80 ? 
Jinak jsem rád, že jsem ty fototextury takto posunul a mohl kopírovat koleje. Protože to není klasická dvoukolejka, ale koleje jsou dál od sebe kvůli mostům. Ale ne v celé délce.
Ještě nemám napojení od Moravského Písku, ale to až příště. opět budu muset celé posunout.
Ale byl jsem dost pesimista, že se mi ty koleje podaří položit.
Ten první oblouček jsem musel trochu zkrátit, abych se mohl napojit od Bzence.

A tady jsou ta rozšíření kvůli mostům

Oblouk do Veselí jsem trefil přesně. Rovné koleje jsou jen jako šablona, jestli na konci nádraží nebudu mimo.

Jinak jsem rád, že jsem ty fototextury takto posunul a mohl kopírovat koleje. Protože to není klasická dvoukolejka, ale koleje jsou dál od sebe kvůli mostům. Ale ne v celé délce.
Ještě nemám napojení od Moravského Písku, ale to až příště. opět budu muset celé posunout.
Ale byl jsem dost pesimista, že se mi ty koleje podaří položit.
Ten první oblouček jsem musel trochu zkrátit, abych se mohl napojit od Bzence.

A tady jsou ta rozšíření kvůli mostům

Oblouk do Veselí jsem trefil přesně. Rovné koleje jsou jen jako šablona, jestli na konci nádraží nebudu mimo.