Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Děkuji @Rogers i @Dan J. za nasměrování.Tak ty hadice jsem nějak přehlédl. Musím najít někde zálohu. Saský Ba/u![]()
Nejčastějším problémem bývá (pokud je kabina mimo původní umístění složky), že je nutné sladit jak umístění řídícího souboru CVF (Cabview v ENGu, ale tam počítám to máš dobře), tak i zápisy cest k jednotlivým souborům ACE kabiny (definované v souborech CVF).Tohle je fakt krásný projekt. Jediné co jsem nerozchodil jsou kabiny. Tomu nerozumímale dá se jezdit i tak. Fakt super !
3D kabiny ještě nejsou veřejné, ale počítá se s nimi. Ale v Open Rails se dá jezdit i bez kabiny.Ahoj všem. Jsem moc rád, že vznikla tahle reálná úzkorozchodná traťmusel jsem si ji hned stáhnout a vyzkoušet.
Stáhl jsem si komplet trať i přiložený TRAINSET, je super, že je krásně všechno po hromadě. Mám jediný problém a to s přiloženými kabinami k modelům. Každý model má svůj cabview ve svém adresáři, např. cst.cvf; cst_rv.cvf atd., ale u všech modelů chybí textury *.ace, takže se mi při spuštění hry ani v jedné přiložené lokomotivě nezobrazí kabina. Omlouvám se, nejsem úplný znalec problematiky. Dají se někde tyto chybějící textury získat nebo tedy kompletní kabiny? Zkoušel jsem k lokomotivám 705 přiřadit původní kabinu TU47 od Pikka, což funguje, ale tady na screenech vidím kabinu i s bočními pohledy a mluví se zde i o 3D cabview? U lokomotivy U59 chybí v cabview také textury.
Děkuji za pomoc a omlouvám se za případně banální dotaz.