Úzkokolejky Jindřichův Hradec (Projekt JHRADEC)

Pořád je to jen simulace a v podstatě hra, takže pokud se ti jízdou z kopce ne nakloní monitor a ve stoupání obráceně, tak si toho stejně jako hráč nevšimneš. Poznáš to maximálně, že musíš víc brzdit a nebo delší dobu, nebo naopak nevyjedeš. ;) :D

Na obrázku vidím nákladní vozy Roos naložené na podvalnících, že by další překvapení......:)

Tohle je fakt krásný projekt. Jediné co jsem nerozchodil jsou kabiny. Tomu nerozumím :D ale dá se jezdit i tak. Fakt super !

Tohle je fakt krásný projekt. Jediné co jsem nerozchodil jsou kabiny. Tomu nerozumím :D ale dá se jezdit i tak. Fakt super !
Nejčastějším problémem bývá (pokud je kabina mimo původní umístění složky), že je nutné sladit jak umístění řídícího souboru CVF (Cabview v ENGu, ale tam počítám to máš dobře), tak i zápisy cest k jednotlivým souborům ACE kabiny (definované v souborech CVF).
Příklad: je-li kabina směrována takto: ../../common.cab/cabStroj/stroj.cvf (Cabview), potom i po otevření CVF kabiny musí být upraven zápis: ../../common.cab/cabStroj/textura1.ace. Ještě jednou - nutné zkontrolovat a cestu upravit pro každou texturu ACE v zápisu, ve všech CVF!
V ENGu všech vozidel, které tuto kabinu používají, musí být správně nastaven příslušný zápis pro přístup ke kabině (Cabview)- viz příklad.
Výjimkou je umístění složky CABVIEW přímo u vozidla. Tam potom přesná definice cesty k CVF odpadá, protože simulátor ji hledá automaticky tam.

Zdravím - neměl jsem moc času - ale to málo, co jsem si projel - prostě LUXUS !!! JHMD mám nakoukané, neboť jsem tam dost častým hostem, takže valím zraky - a i na přiložený trainset - například výchozí J. Hradec - musel jsem zavolat manželku - protože i ona "valila zrak" - FAKT SKVĚLÁ PRÁCE !!! - Díky

Back
Nahoře