Open Rails Evolution
Začátečník
Alois píšeJá zájem o vývoj editoru rozhodně mám, protože důvod jsem ti už psal.
PS: Chodím jako většina lidí do práce a nemůžu u toho sedět 24/7. Tak mi také dejte chvíli bez OR.
Iciku, jsem rád, že o Editor aktivit máte zájem.
Editor aktivit je a nadále bude součástí Open Rails Evolution. Pokud v něm někdo vytvoří jednoduchou aktivitu pouze s využitím standardních funkcí, předpokládám, že kompatibilita s jinými verzemi OR problém nebude. Pokud ale autor využije některou z nových funkcí Editoru, zpětnou kompatibilitu samozřejmě zaručit nemůžu. Některé z těchto funkcí totiž vyžadují změny i přímo v kódu simulace Open Rails Evolution. Takže vlastně ani nevím, o čem se tady v souvislosti s mým Editorem dohadujete.
Budu velice rád, když mě z těchto sporů úplně vynecháte. Kluci z týmu Evolution tady mají svůj účet, ale já osobně jeho součástí nejsem. Pokud ale vidím, že si mě někdo bere do úst a hodnotí moji práci, samozřejmě na to jejich prostřednictvím občas zareaguji.
Jinak naprosto chápu, že chodíte do práce a nemůžete sedět nad OR 24/7. To ostatně asi většina z nás.
A když už jsme u toho, kdo tady má problém pochopit jednoduché „Ne, nechci“, asi nemusím připomínat. Já ani Vy to rozhodně nejsme.
Za mě tímto hotovo a přeji klidný vývoj.