Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Nakoniec opravené za chvíľu. Prejazd síce mal zimnú textúru, ale bez snehu :-) . Stromy tiež mali zimnú textúru, ale mali zlý zápis v SD súbore.

Ahoj, jak to teda je? :) Jedu z Rudíkova směr Rudíkov u Třebíče, dle návěstí na TM je hned za staničkou 50 a pak 60 a tesně před Rudíkovem u Třebíče 40. Já ale jezdím dle návěstí a tam jsem z toho úplně blbej. 50 jsem možná přehlídl, pak je návěst 60 a hned kousek za ní předzvěst očekávej 40, tak jsem brzdíl a majednou tabulka 60, tak jsem to znova zvednul, a lup, najednou tabulka 30. Ta tam vůbec vepsaná není, tak fakt nevím,čím se řídit.

Udělej si nejprve seznání. Na té trati je hodně před přejezdy pomalých jízd. Ale v TM se ti neobjeví. A když něco přehlédneš, nikdo tě nesejme. Provoz aut je jen u světelných přejezdů. Ale je možné, že jsem někde na něco zapomněl. Při posledních jízdách jsem ještě doplňoval u šedesátek za přejezdy mašinku.

No já právě kvůli scénáře. A všude jinde máš rychlosti poctivě zanesené v TM. Tím právě i získáváš seznání tratě. Ale tady jsem to nějak nepobral.

Back
Nahoře