Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Já to mám takto nalinkované z obou kolejí ale do krátkého šturcu ne na 9. kolej. Na 9. je nalinkováno skupinově na barvu 5-9.kolejIdem od Tišnova na kolaj 9 a pustí ma to len na privolávaciu návesť.

Já ne, ona ta krajina, není, jak duha, nicměné už mi to vysvětlil Fana. Mně to jen vždy práskne do xichtu a fakt tyhle barvy jsou strašně nepřirozené. Jinak jsem fakt nechtěl vyvolat nic zlého. Naopak, co se třeba vymodelovaných 3D balkónů a jiných fakt vymakaných drobností týká, jsem totálně unešený.že mám od Mělníka až po Ústí krajinu jak po požáru.
Keďže som šiel z 9 koľaje smer Studenec ( na odchode bolo voľno ) , tak teda netuším kde je problém.Já to mám takto nalinkované z obou kolejí ale do krátkého šturcu ne na 9. kolej. Na 9. je nalinkováno skupinově na barvu 5-9.kolej
Dan má pravdu, časť tých textúr vyzerá, že majú druhé zamestnanie ako textúry vody.Vyjímkou je trať Křížanov - Studenec. Tam jsou ty barvy tak hnusně nepřirozené, že mi místy ta zelená připomíná žužu z pouti a některá tráva vypadá spíš jako rybník.
A co s tím chceš dělat? Jedině si dát tu práci a všech 1100 textur upravovat v Photsohopu. Práce na dva roky?Dan má pravdu
Tedy až na ty přeexponované světlé střechy budov. Ale už to není tak hrozné jako v začátcích ORCZSK.Tohle je miliónové