Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Ahoj, Zbyňku, v Hodoníně je špatně zapsané nástupiště, vlak místo na středu perónu zastaví takto:
hodonin.jpg

Jo, jsou blbě modely perónu vůži zazanačení:
hodonin2.jpg

Ahoj, při jízdě z Pohořelic, zůstane po odjezdu z Vranovic od posl. nástupiště, až do Šakvic viset 40 km/h. Dál zatím nevím, stojím v Šakvicích na stúj.

Ahoj, při jízdě z Pohořelic, zůstane po odjezdu z Vranovic od posl. nástupiště, až do Šakvic viset 40 km/h.
Však od Pohořelic vlaky neumí jet rychleji než 40, tak to neřeš. :) Co tam může jet Manipulák? Tomu těch 40 stačí. Ale i tak, když to přepískneš na 50, tak se nic neděje a manipuláky ani rychleji nejezdily.

Zbyňku, přečti si to pořádně. :-) Já jedu od Pohořelic až do Zaječí a dál. Ve Vranovicích visí na odjezdovým 40 po celou dobu až do Šakvic. Ve vlákně k ORCZ nsou i obrázky.

A mimochodem v ORCZ, neím, jak v OR, při jízdě opačně z Vranovic do Pohořelic od posl. nástupiště tam sice svítí 40, ale pak je to skryté se 120 a tak tam drbne 120 až po 1. třicítku.

Dane. Pohořelice nebyly předmětem aktualizace 105, ale někdy před 10 až 15 lety a já už si vůbec, ale vůbec nepamatuji, jak to tam bylo. To musíte hlásit hned, když je to čerstvé. Až dostavím Vláru, tak tam kouknu. :) Když to vydrželo desetiletí, tak to ještě chvíli vydrží.

Jinak řečeno při jízdě z Vranovic dal do Šakvic neodbavi zrušení omezení rychlosti. A nebo muze být jeste další věc, potom co mines navestidlo zruseni omezeni rychlosti ( implementovano do posunoveho navestidla) si to nevzalo rychlost z koridoru a drží si to tu od posledního navestidla.

Jinak řečeno při jízdě z Vranovic dal do Šakvic neodbavi zrušení omezení rychlosti. A nebo muze být jeste další věc, potom co mines navestidlo zruseni omezeni rychlosti ( implementovano do posunoveho navestidla) si to nevzalo rychlost z koridoru a drží si to tu od posledního navestidla.
Právě, že ne, dojel jsem až do Šekvic do odbočky k perónu. Stále 40. Dál jem nedojel, bo jel za mnou 40 i násled, co mne měl předjet. Což je taky nějaká pidivná věc pro změnu v ORCZ.

Dane. Pohořelice nebyly předmětem aktualizace 105, ale někdy před 10 až 15 lety a já už si vůbec, ale vůbec nepamatuji, jak to tam bylo. To musíte hlásit hned, když je to čerstvé. Až dostavím Vláru, tak tam kouknu. :) Když to vydrželo desetiletí, tak to ještě chvíli vydrží.
Sajryš Zbyňku, co to je za argument? Někdo někde objeví chybu, hodí to do vlákna chyb tratě a ty na to odpovíš, že to nebylo předmětem aktualizace? No to mně fakt podrž. To je, jak kdyby mi na auto namontovali nová světla, já přišel druhý s tím, že mi začla blbnout polosa a oni mě odpálili s tím, že to nebyla součást předešlé montáže. :-)

A nikdo neříká oprav to dnes, jasně, že až bude čas, udělej si poznámku, jak píšeš výš, že je objevená chyba a popřípadě na to koukni, až bude čas, jak taky píšeš. Pfoto snad to vlákno je ne? Už na slezině jsme se bavili, že u takové trati nelze odhalit vße a něco se ukáže až za těch 10 let. :-) :-)

já přišel druhý s tím
Dane, ty jsi nepřišel druhý den ale druhé desetiletí. :) Fakt promiň, nejsem Icik, abych ti vždy vyhověl obratem. Za to jej obdivuji, ale přece jen asi bude mladší, tak to ukočíruje. Lokálku jsem přes víc než před deseti lety vydal a žádné reakce. Proto jsem tady nadnesl, že je už skoro tři týdny po aktualizaci 105 a žádná zpětná vazba. Já vím, ty čekáš deset let, až se na tyto tratě dostaneš a až úplně zapomenu, jak jsem to tam měl, tak budeš hlásit chyby. :) :)

Dane Klíííííd. Musel jsem si rýpnout, protože co připomínka tak to traťový úsek deset a více let starý a nikdo si ničeho nevšiml. Asi budeš první, kdo se po této trati projel. Po deseti letech od vydání, konečně. :)

Dal jsem za první výhybku ve Vranovicích, když nejedeš do místního nádraží, ale k peronům hlavní trati rychlostník 160km/h a tím by to mělo být vyřešeno. Na opačnou stranu do Pohořelic chyběl rychlostník. Buď jsem jej tam zapomněl dát, nebo jej smazalo nějaké čištění databáze. Tak po aktualizaci. Stejně jí musím příští týden vydat, když jsem přesunul Dubňany a tím ti rozdrbal aktivitu. :)
A pak jsem do poslední aktualizace zapomněl dát nějaké čtverce s bujnou vegetací a také se ozvali z Německa, že u Drážďan nějaký problém s návěstidly.

takže po otestování - závěr VJ od Pohořelic neumí přenášet předvěst 60 pro následující cesťák který má (60 bez linku, opakovaná předvěst, předvěst a předvěst 60) odjezdové má linkovano 60 a do trati na AB předvěst. Problém pak je, že si po najetí na koridor nepřevezme rychlost z hlavní trati, takže si drží rychlostník od Pohořelic. Varianta opravy by byla skryté rychlostníky pro traťovou rychlost na výjezdu z Vranovic směr Šakvice

Zbyněk byl rychlejší

Mě by tedy jen zajímalo, jak fungují ty námezníky jako vložená návěstidla. Osázel jsem je skrytě na stanice Studenec - Křižanov a pak všude možně na přerovsku, jak to Danovi tam nefungovalo. I jinde. Poprosil bych o odezvu. Funguje to? Ale ne zase odpověď až po 15 letech. To už tady nemusím být a Svatý Petr to nikomu neopraví. :) Anebo přijde ten Němec a už si nebudu pamatovat vůbec nic. :) :) :) Možná proti němu je obrana v tom, že stále tvořím a mozek jede naplno. Ale i tak, pro něco jdu a až jsem na místě, "pro co jsem to vlastně šel"? Vrátím se. Aha, hledám šroubovák. :) :) :) Ale není to tak hrozné. Když si skoro 90 letý děda stěžoval na hlavu, že už zapomíná, tak jsem odpověděl, "já také" a jsem o generaci mladší. Uvidíme. Ale tím Němcem se jen tak porazit nenechám. :) Proto chodím do práce a stavím tratě a hraji na celo. A pro další relax jezdím na kole.

Back
Nahoře