Jacek
Průvodčí
Zbyňku, nedělejme z toho kovbojku, jestli máte dojem že budou výsledky anket opačné, když budou tady nebo jinde, tak ji tady dejte taky. Na stránky jsem to dal čistě pro zajímavost, sám jsem na ty rychlobrzdy zvědavý. Uvedl jsem tam tři možnosti, nevím co je zavádějící. Nestojí za mnou žádná skupina fandů s pokynem klikat na toto. A ať dopadnou výsledky tak nebo tak, nic se nezmění. Takže o co jde?
Ale mám takový dojem (a nejen teď), že je mezi námi nějaký šum v komunikaci.
Všechny aktivity dělám pod verzí 1.8, u použitých vozidel hráče jsou skiny s deaktivovanou rychlobrzdou a nikdo nikdy nehlásil problém, že se musí někde ploužit 4 km/h k návěstidlu, aby nestál.
Jestli máme komunikovat, znamená to taky přečíst si, co druhý napsal. To pak můžu mít uložený jeden text a odpovídat pokaždé jen stiskem Ctrl+V, viz nekonečné debaty o úpravách zvuků pro elektriky nebo tryskáčovém efektu. Můžu stokrát napsat, že to opravit nejde a stejně sem po čase napíšete, že to ještě chce opravit ten tryskáčový efekt
Jinak stránky o MSTS mám na http://msts.jacek-modely.cz , taky bych předpokládal, že anketu o MSTS nebude nikdo hledat na druhém webu, kde jsou modely.
Ale mám takový dojem (a nejen teď), že je mezi námi nějaký šum v komunikaci.
Pokud vím, tak jsem na toto už včera odpovídal e-mailem. Nikdo se se mnou na verzi binu nedomlouval, používám poslední.Zbyněk Šemora napsal:...Proto jsme se i s Tebou dohodli, že budeme používat jako stabilní 1.70819.
Tenkrát jsme vymysleli zásah rychlobrzdy a ještě penalizaci 90 sekund. Dnes je doba jinde, to jsem taky psal včera. Měli jsme tenkrát předpokládat vývoj na x let dopředu? Viz požadavky na kabiny za tmy a za šera.Zbyněk Šemora napsal:Ale tohle jste měli dát do ankety ještě s Ppoolllem, v počátcích ladění když se vše dávalo globálně dohromady.
Ale je jiná volba, prostě už nepoužívat zásahy rychlobrzdy. A to jsem taky v e-mailu psal.Zbyněk Šemora napsal:Jiná volba je, že poprosíte a přemluvíte Džordže, aby v 1.8 tu chybu s vynulováním rychlosti opravil.
Všechny aktivity dělám pod verzí 1.8, u použitých vozidel hráče jsou skiny s deaktivovanou rychlobrzdou a nikdo nikdy nehlásil problém, že se musí někde ploužit 4 km/h k návěstidlu, aby nestál.
Jestli máme komunikovat, znamená to taky přečíst si, co druhý napsal. To pak můžu mít uložený jeden text a odpovídat pokaždé jen stiskem Ctrl+V, viz nekonečné debaty o úpravách zvuků pro elektriky nebo tryskáčovém efektu. Můžu stokrát napsat, že to opravit nejde a stejně sem po čase napíšete, že to ještě chce opravit ten tryskáčový efekt
Jinak stránky o MSTS mám na http://msts.jacek-modely.cz , taky bych předpokládal, že anketu o MSTS nebude nikdo hledat na druhém webu, kde jsou modely.
Naposled editoval moderátor: