Pawlik napsal:
S tímhle chováním, drahý Čoudo, šlápni na zmizík a vrať se tam, kde jsi se nacházel, když tady byl čtvrt roku klid.
Tak ať se do mě nesere. Zřejmě se jmenuje pan Chytrej.
Pawlik napsal:
To, že o železniční technice a o technice obecně víš pramálo
to není pravda
Pawlik napsal:
a že mýlit se je lidské, jsi dokázal už v diskusi o horních rychlostnících...budiž ti polehčující okolností,
že po dvou hodinách soukromé korespondence jsi to pochopil a uznal svoji neznalost.
Hele, asi seš slepej nebo já nevím. Psal jsem,že podle horních jezdí vozy s kotoučovýma brzdama a to je pravda.
Ještě nějakej problém?
Jacek napsal:
1) Věřím jedině a pouze videu
2) Věřím lidem, kteří na dané řadě aktivně jezdí
V případě dráčika sis lideově řečeno nasral do bot. Je to krmič.
Jacek napsal:
Na nějaké silácké řeči lidí, kteří se jednou někde svezli
Svoje slova mám podložená videem. Bohužel nejde konvertovat ani nijak jinak s ním pracovat. Jediné, co ho dokáže vůbec přehrát je DVDpřehrávač (Pro Pawlika: taková ta kisna u televize)
Jacek napsal:
a mudrují jakoby tu mašinu vynalezli, už nedám, už jsem se spálil jednou.
Hele, nejsem hajzl. Určitě bych ti něříkal něco, co není pravda a těšil se z toho, že to máš špatně. když sme u toho. Jel Dráčik vůbec někdy na peršingu? Asi ne. Zvuky BSE ze strojovny pronikají na stanoviště a jsou hlasité obdobně jako u 854. Troufal bych si říct, že i identické.
Jacek napsal:
PS. Proč vlákno Pod pokličkou není "částečně moderátorské" jako bylo dříve. Už bych to dávno mazal.
To bysme potom museli mít moderátorů...
Nezapoměň, že většina aktivních moderátory nejsou a něchtějí být. Potom by tvůj návrh byl akorát ke zlu.
Pro moderátory: Nesnažte se to mazat. Příspěvek jsem si zkopíroval a kdyžtak ho sem vložím znova, Když to tady zamknete, tak do jiného vlákna.
Pozn. moderátora:
Vidím, že si opět koleduješ o BAN, že?
Pokud ano, tak pokračuj v tomto duchu a hodně dlouho sem nic nenapíšeš!!!
Pro Jacka:
Ukázka zvuků na peršing je pěkná, už se to nechá, ale mám pár výhrad.
1) po zdvihnutí sběrače nabíhá unipulz moc brzo
2) hlasité TM u EDB
3) při rozjezdu se brzo spouští ventilátory
4) ventilátory při brždění EDB nabíhají asi při druhý frekvenci. Nejsem si tím zcela jist ale při rozumné jízdě se třema bymáčema dozajista ano.