Čouda
Pomocník strojvedoucího
bavili sme se o peršingu pokud já vím. Ne o esu. Na esu skutečně není zvuk BSE slyšet. Na peršingu ano a to zřetelně. Mám to vyzkoušeno na třech strojích. Jak je to možné nevím. Stejně tak ti jako fíroj nemělo ujít několik chyb v Jackovo zvucích. Jak sem dával tu nahrávku, zvuk ventilátorů TM je při nabíhání EDB moc hlasitý. Ve skutečnosti je závislý pravděpodobně na budícím proudu. Čím vyšší proud, tím vyšší otáčky ventilátorů. Předpokládám, že tohle bude asi o kompromisu. Navíc Jackovi ty ventilátory TM nabíhají strašně rychle. Než je vůbec slyšet jejich opravdu hlasitý zvuk, tak to trvá cca 3 sekundy. Oni teda běží ty ventilátory i při stání, pokud se ručně nevypnou, ale po najetí do výkonu nebo edb svoje otáčky zvyšují asi po tech vteřinách. Dnes jsem se na to specielně zaměřil a řešili sme to. Taky tyrystory v EDBčku tolik neřvou a Tm nejsou tak hlasitý jako při jízdě. Jestli se tohle podaří ošetřit, tak to potom bude špica. A ještě by to chtělo novou nahrávku kompresoru, protože současná neodpovídá. Zkusím to z toho videa co mám vytáhnout, ale po 10 MB převedených se to kousne a dál ani ťuk.