Downloady na xtrain.alsat.sk

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Od teraz je k stahnutiu na mojom webe Opravný balík pre osobné vagóny Bi, BCi, Ci a Ce ČSD z roku 1919 pre Microsoft Train Simulator

Balík obsahuje sadu *.wag súborov pre uvedené modely. Úprava spočíva v dosadení tlakovej brzdy, zmene hmotnostných a brzdových parametrov.

Autorom úpravy je Honza Ungrman. Honzo, díky moc

Pôvodné archívy ešte nie sú upravené, teda ak by ste si tieto vozy "prkeňáky" chceli nainštalovať, najprv si nainštalujte samotné modely a potom na to opravný patch.

Naposled editoval moderátor:
Dnešným dňom môžete sťahovať služobný vagón Dd 6-4114.

2bb64c05952270c6b60c061b001a29af.jpg

Ďakujem všetkým, ktorí pri jeho vzniku pomohli akýmkoľvek spôsobom, menovite Honzovi U. za jazdné vlastnosti, Jackovi, Pikkovi, Kankovi a ďalším za pripomienky a betatesting.

Pripomienky, otázky a prípadné problémy môžeme rozoberať v tomto vlákne: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/318

Tax napsal:
Do pondelka, max. utorka nebudú funkčné downloady z http://xtrain.alsat.sk ... nastal nejaký šum medzi registrátorom a správcom domény a doména expirovala. Dúfam, že to v pondelok dajú doporiadku

"Fše" sa vysvetlilo, SK-NIC si dal povedať a doména je opäť funkčná, teda stránky aj downloady na nich by od tejto chvíle mali fungovať.

Na špeciálne želanie Dana J. je odo dneska k downloadu uvolnený voz pre armádne prepravy Bnp-k. Náter zodpovedá obdobiu 1983 - 1992. Chovanie modelu je identické s Bam57/Calm49/Calm39, priahla sú nastavené na 30 cm. Model je opatrený postupným zjednodušením ( LOD ) v 3 úrovniach

623e442670b95b517bc1fdbc1f08044a.jpg

f53346c391d9eb8e246ad9d36ca0899f.jpg

brzda1 napsal:
vyzerá to parádne.....dýcha z toho zaujímavá atmosféra.........

Však máš na tom svoj leví podiel - hakle, V3S sú Tvoje dietko :D

Akurát nejakú chvílu si ešte počkáme, kým Pikku sfinalizuje všetky verzie nákladov pre Pao a uvolní to pre verejnosť.

Ovšem po kliknutí na "www" objevuje se mi už několik dnů (naposledy před minutou):
"The webpage "xtrain.alsat.sk" cannot be found
DNS error occurred. Server cannot be found. The link may be broken."

JiříkTK napsal:
Ovšem po kliknutí na "www" objevuje se mi už několik dnů (naposledy před minutou):
"The webpage "xtrain.alsat.sk" cannot be found
DNS error occurred. Server cannot be found. The link may be broken."

Skús si vymazať dočasné internetové súbory, poprípade aj cookies vzťahujúce sa k môjmu webu. Od včera večera to funguje.

Ahoj Taxi a Jirko.
V prvé řadě velké díky za zveřejnění, jinak potvrzuji, web fachá bez chyby. Taxi, ještě tu ČSD 850 a aktivita bude moci ven, ale to proberem až na slezině, celou megaaktivitu beru sebou na přenosným HOD.:D
S pozdravem Dan.

Klokan 35 napsal:
lukas matura napsal:
Zdravím. Nejdou mi z Taxových stránek stánout parní lokomotivy řady 475.1.Dík

Ty už nejdou dost dlouho,taky nevím proč.

Já nevím, ale myslím si, že jsou v generální opravě. Moc tady nemohu Taxovi psát nebo mne zbije.

Jarin napsal:
Klokan 35 napsal:
lukas matura napsal:
Zdravím. Nejdou mi z Taxových stránek stánout parní lokomotivy řady 475.1.Dík

Ty už nejdou dost dlouho,taky nevím proč.

Já nevím, ale myslím si, že jsou v generální opravě. Moc tady nemohu Taxovi psát nebo mne zbije.

To je v pohodě. Co jsem je měl v aktivitách,tak jsem je nahradil. I když je pravda,že šlechtična je holt jen jedna.

Bobina 140.079-5 ZSSK

Od tejto chvíle môžete sťahovať bobinu 140.079-5 ZSSK

6475ab4387d4947896ca77a0c76f0db5.jpg

Jedná sa so stroj z RD Spišská Nová Ves, stav z roku 2004. Autor 3D modelu je Tomi, fotky dodal Peter Dirga, eng verzie 1.57 je prácou žsr. Kabínu si stiahnite podľa vlastného uváženia z domovskej stánky bobiny, zvuky sú použité od Jacka

Vlákno pre prípadne debaty o jazdných vlastnostiach, zvukoch a pod. nájdete tu: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1344

Po siahodlhom a vytrvalom bombardovaní zo strany Dana J. som mu konečne vyhovel a od dnes budú k stiahnutiu unifikované krokodíle ČSD.
Jedná sa o dvojicu inventárnych čísel 850.040-7 a 850.041-5 z depa Trenčianska Teplá, ich podobu som odkukal z knihy Motorové vozy 850-854 J. Bitnera, tam ovšem boli s logami ŽSR a v stave tesne pred šrotáciou. Model je vo viacerých variantách, so strojvodcom aj bez, v normálnej polohe aj otočený, v činnej službe aj mimo prevádzku, takže sa dajú z toho pokombinovať rôzne varianty motor sólo aj vo dvojiciach.
Jediné, čo sa mi na tomto modeli nezdá je nastavenie svetiel, podľa mňa príliš moc nezodpovedá ČSD, bolo by dobré, keby sa odborníci na to pozreli, prekonzultovali to s pamätníkmi a na základe toho môžeme zjednať nápravu.

Aby som nezabudol, opäť sa jedná o moju staršiu prácu na model Ondru Janiša, mimo úpravy engu pre MSTS Bin nedoznala žiadne zmeny.

221fdcf3beafcddc80950b3a5a927961.jpg

89607133e0bfff07e6fdd0c61b968ecc.jpg

O hodinu, dve môžete sosať. Debata o motorákoch M286.0/1 či 850/851 ČSD je tu: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/143

Tax napsal:
Po siahodlhom a vytrvalom bombardovaní zo strany Dana J. som mu konečne vyhovel a od dnes budú k stiahnutiu unifikované krokodíle ČSD....
Ahoj Taxi. Tak to je velmi radostná zpráva. Dnes jsem se po 25 hodin trvající cestě vrátil z Itálie, před Vídní nám lehlo auto, takže jsme museli zajišťovat odtah a spoustu věcí se kterých jsem se dostával do infarktových stavů, takže dnes read me pro aktivitu na tyto vozy už neudělám, ale zítra až se vzpamatuju, tak půjde ven 8 hodinovka pro DVK s těmito vozy. Díky moc za znovuvydání.
S pozdravem Dan.

Taxi, toto je parádní práce a jelikož krokodýli patří mezi mé nejoblíbenější motoráky, nějaká aktivita Vás jistě nemine :)

Skvělá práce, díky.

Back
Nahoře