Downloady na xtrain.alsat.sk

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Dan J. našiel a odstránil zopár preklepov, ďalej trocha rozšíril počet *.eng súborov o nové varianty a odstránil jednu diferenciu vo farbe interiéru, ktorú som si v chvate ani neuvedomil. Takže ak chcete, môžete sosať opravený archív, ak nie, opravte si engy ručne, alebo kto to nevie a zároveň nemôže sosať dlhý inštalák, dajte vedieť, osadím sem link len na zip archív s opravenými súbormi.
Dane, díky moc za spoluprácu :D

Odteraz ( 23.01.2010 ) je k dispozíci ďalší obnovený download - motorový voz M262.0053 z II. výrobnej série.
Skin pochádza zrejme z roku 2005.

040b86a82196ac1d16d911e5c2aff386.jpg

Model je dielom Ondru Janiša, textúry spáchala moja maličkosť z materiálu zozbieraného v depe BRKS. Engy pre MSTS Bin upravil ktorýsi ochotný kolega, už ani neviem, kto to bol

Ak chcete, môžete sosať :rolleyes:

Naposled editoval moderátor:
Oprava

Jeden z mojich spolupracovníkov včera odhalil pri downloade M262.0053 drobnú závadu. Nejako nám uniklo, že neboli nadefinované svetlá pre zadnú kabínu. Keďže eng pre M262.0053 bol vyklonovaný z unifikovaného motoráka 830.007-1 ČSD, táto istá chyba bola aj tam.
Na webe sú už oba archívy so skinmi opravené, ak chcete, stiahnite si ich ešte raz. Ak si viete sami vymeniť engy, stačí ak si ich stiahnete z http://xtrain.alsat.sk/download/msts-dmu/m262eng.zip

Prosím skontrolujte, či sa táto chyba nevyskytuje aj u skinov M262.0185 a 830.181, aby sme to mohli čo najskôr napraviť.

RE: Oprava

Mikasi napsal:
... Eng 830007rvbs se od nich liší v Position. Tak nevím, ve světlech se moc nevyznám, ale neměly by ty obrácené verze mít nadefinovány pozice světel shodně ?

Dikes za upozornenie... Áno, mali by byť prehodené. Tlačiarenský škriatok tam vniesol pozícíe z engu M262.0053 z II. série, ten má oproti strojom I. série pozičné svetlá navzájom prehodené.

Jarin Brabec to pohotovo opravil, takže oba archívy sú na webe správne. Jarine díky

Pre poriadok ešte raz uvádzal link na opravené engy: http://xtrain.alsat.sk/download/msts-dmu/m262eng.zip

Od tejto chvíle môžete sťahovať nákladný vagón Gas ČD v prenájme dopravcu VADS.

Autor 3D modelu je Milan Marek ( Hummus ), autor repaintu Josef Vogeltanz.

Model má nastavené spriahla na default wag 30cm, v archíve je pribalené aj alternatívne ladenie na 80 cm.

872d43af19b9991e22db46baba0e6b18.gif

Poniektorí kolegovia modelári zaviedli taký zvyk, že keď majú nejaký sviatok, obdarujú priaznovcov MSTS nejakým novým modelom.

Ani u mňa tentokrát nebude ináč. Vzhľadom na to, že je hospodárska kríza, nečakajte nejaký honosný, pompézny darček, pretože sa jedná len o "kopřivový" vagón stavebného vlaku Ibops/SV.

Fotografie na model dodal Carlos Santana, časť textúr je z Kankových zdrojov. Bob sa postaral o jazdné vlastonsti a Pikku už tradične vrtal, obkecával a kritizoval ( asi to má vrodené :D ). Ďalej spolupracovali najmä Honza a Jacek.

1016f863f48f533275b1d846dc091e36.jpg

cf2232b51e06a33be70f096b435fd049.jpg

Download na známej adrese.

PS: Ďakujem všetkým, ktorí mi dnes blahoželali k sviatku cez SZ, mail, ICQ, Skype či telefonicky ;)

Možno ste očakávali ďalší nákladný vagón, ale tentokrát z iného súdka: konečne som dokončil služobný/poštový vagón Df6-7747. Ak chcete, môžete sosať. Jeho predloha dodnes slúži v MDC Bratislava pri nostalických jazdách usporiadavaných KPHŽD Bratislava východ

82ed5705b88c670fcbf2be1dbd38ca32.jpg

Zdravím, Taxi, chtěl bych tě požádat, jestli bys nemohl obnovit na svém webu stahování parniček 475 ? Download ti nefunguje. Moc bych ti byl vděčný, protože tvůj model šlechtičny je velmi hezký....

mettys napsal:
... protože tvůj model šlechtičny je velmi hezký ...
Pokud vím, tak Tax má z parních lokomotiv jen rozdělaného krasina - kdybyste lidi uměli číst veděli byste, že šlechtičnu vytvořil člověk s nickem Hummus a že se jedná o konversi z TRS. Kdybyste uměli lidi číst, tak byste si už několikrát přečetli, že balík se šlechtičnami prochází celkovou rekonstrukcí, kdy se komprimují modely, nově se ladí vlastnosti a hlavně se do balíku doplnila čtveřice správně vystředěných tendrů. Takže se na release pracuje, ale píšu to sem stejně zbytečně, protože evidentně neumíte číst.(Ale možná vám to někdo přečte, takže to snad zbytečné nebude.)

mettys napsal:
... jestli bys nemohl obnovit na svém webu stahování parniček 475 ? Download ti nefunguje ...

Raz bude aj to, pomaly na tom pracujem.
MSTS ma neživí, preto to chce len trocha trpezlivosti.

mettys napsal:
... protože tvůj model šlechtičny je velmi hezký....

Nie je to môj model, autor je Milan Marek ( Hummus ) a je to na webe čitateľne napísané.

Od tejto chvíle môžete sťahovať pivné vagóny Lp s patinovanými textúrami, ktoré pre vás pripravil Carlos Santana

ee16655533d61e9ee7920bc2d0762cbb.jpg

d758de5e415cc67b22f476d0225bfc19.jpg

41f888117674d8ea4a1dbf4f9620ac93.jpg

Ahoj Taxi.
Ani netušíš, jak si mi padnul s těmito vozy do noty a jakou mám radost, obvzláště, když mám velmi rád vozy "ošlehané provozem". :D Již jsem začal dělat druhý díl manipuláku pro trať DVK z roku 1987 (první se testuje a pude ven), no a ve 2. bych měl vézt nějaké zásoby do voj. prostoru.:D
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
... Již jsem začal dělat druhý díl manipuláku pro trať DVK z roku 1987 ...

No tak budeš asi musieť počkať na tretiu sadu týchto vozov, konkrétne tieto sa pre rok 1987 vôbec nehodia, sú v inom časovom pásme, a to tesne pred príchodom vojsk Varšavskej zmluvy v roku 1968 :cool:

Tax napsal:
No tak budeš asi musieť počkať na tretiu sadu týchto vozov, konkrétne tieto sa pre rok 1987 vôbec nehodia, sú v inom časovom pásme, a to tesne pred príchodom vojsk Varšavskej zmluvy v roku 1968 :cool:

Ahoj, no já si toho všimnul dodatečně taky, až jsem je sosnul. Ale s přimhouřeným očičkem se tam dají plácnout.:D I když vojskům Varšavsé smlouvy, hlavně tehdejším "přátelúm" z SSSR by spíš sednul vagón votky než piva.:D:D
Dan

Dnes sa Tax konečne dokopal k napísaniu Readme a vytvoreniu inštalačky pre motorový voz Tatra M130.419 z roku 1938.

f33e426be0473f36abeb7c3bd01839a4.jpg

S textúrami pomohol Pikku, spolupracovali najmä Jacek, Honza ale aj ďalší a všetkým zúčastneným - aj tým nevymenovaným, ktorí pomohli ďakujem. Na zelenú variantu a prívešáky si nejaký ten piatok ešte budete musieť počkať .

Cabview i zvuky sú prevzaté bez zmeny z M131.1, nájdete ich v TBP alebo si ich stiahnete z Miranovej a Jackovej stránky.

Ďalší balík patinovaných pivákov Lp/Ibops je pripravený k downloadu na známej adrese. Textúry pripravil opäť Carlos Santana

bed019c8dbb70748bfc51440ed4c087d.jpg

64e6b852df9a373440a84ec93a0577b6.jpg

Back
Nahoře