Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak rovnou odpovím:na všetko vám odpovie @Dan J.
Je to opravené, bol tam preklep. Excuse meAhoj Taxi,
mrkni prosím na link pro aktualizaci 6.4.
Po kliknutí mi vyhazuje chybu, že odkaz nebyl nalezen. Ostatní linky na aktualizace fungují správně. Díky![]()
Hlavně, že je měl kdo zaheslovat a pomazat obsah a podstránky....Stránky již bohužel nemá kdo obnovit. Admin stránek již není mezi námi.
Tak Tax to určitě nesmazal, to si můžeš být jistý. Nicméně, pro mne je to taky komplikace, chtěl jsem Honzovi poslat jen odkazy.Nikoliv, doména je platná až do října.
Doména není webNikoliv, doména je platná až do října.
Přesně, doména je registrace názvu, aby nemohl někdo udělat duplicitní a úložiště dat je věc druhá. Naavíc 90% lidí, co tady provozují web a mají na něm modely, tratě, jej platí ze své kapsy, to si tady taky 90% lidí neuvědomuje. To jen tak na okraj. Takže, pokud nebyla zplacená nějaká služba, poskytovatel data bloknul a popřípadě smazal. I když i mne udivuje, že takhle náhle, Většinou byly dohledatelné podsložky webu, nebo něšlo jen stahovat. Tady to vypadá, na smazání celého webu, což mne taky udivilo. Nicméně, myslím, že diskuse je zcela zbytečná, web už nikdo neobnoví.Doména není web