Downloady na xtrain.alsat.sk

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
na všetko vám odpovie @Dan J.
Tak rovnou odpovím:
Skin ČSD Blm závodní dopravy v Kašnici je můj úplně první výtvor, který se mi už více jak 2 roky válí na HOD. Předlohou pro tento skin byla přeprava zaměstnanců z VŽKG (Vítkovické železárny Klemnta Gottwalda) do Opstravy Poruby, dnes Svinov. Je to fiktivní vůz určen do tratě Dvojkolejka a vydán byl společně s updatem tratě DVK pro chystanou aktivitu, která půjde ven, jen co ji projedu.
Takže toť tak v kostce vše a možná se bude jednat o jednu z poslednch aktivit, kterou budete moct projet z mé dílny, poněvač mne okolnosti donutily přejít na Win10 a netuším, zda vůbec rozjedu vše, co potřebuji k tvorbě jak aktivit, tak skinů. uvidíme...

Pepa Harkabus pre Vás pripravil malý update pre trať CR 310.
Nájdete ho tu:

Přílohy

• update_2021-12-25-routes.JPG
    update_2021-12-25-routes.JPG
    169.4 KB · Zobrazeno: 0
Ahoj Taxi,
mrkni prosím na link pro aktualizaci 6.4.
Po kliknutí mi vyhazuje chybu, že odkaz nebyl nalezen. Ostatní linky na aktualizace fungují správně. Díky :)

Já jsem domluvený, na přesun na CS trainset, ale musím to dát dohromady a postupně. Proto se na ten web přesunovaly tratě Dvoukolejka a 310 a musí se přesunout i Ztracená Old atd...

Doména není web
Přesně, doména je registrace názvu, aby nemohl někdo udělat duplicitní a úložiště dat je věc druhá. Naavíc 90% lidí, co tady provozují web a mají na něm modely, tratě, jej platí ze své kapsy, to si tady taky 90% lidí neuvědomuje. To jen tak na okraj. Takže, pokud nebyla zplacená nějaká služba, poskytovatel data bloknul a popřípadě smazal. I když i mne udivuje, že takhle náhle, Většinou byly dohledatelné podsložky webu, nebo něšlo jen stahovat. Tady to vypadá, na smazání celého webu, což mne taky udivilo. Nicméně, myslím, že diskuse je zcela zbytečná, web už nikdo neobnoví.

Dan má pravdu, zde jsou data jen bloknutá (tj. existuje ještě metoda jak je získat). To vypovídá spíše jen o vypršení nájmu, než o úmyslném odstranění.

Já si myslím, že kdo měl o modely zájem, má vše postahováno. Tedy stačí to dát nějak dohromady a někde vystavit jako náhrada za tento web. Tedy pokud dědicové autorských práv nemají námitky.

Takže záloha celého webu, odeslána k vydání na CS Trainset, ale bude to muset admin webu zpracovat do kategorií, což asi bude chvíli trvat. Bohužel nemám zálohu tratě Ztracená Old, neboli v instalačce, takže tu budu muset zpracovat k vydatelnému stavu pro změnu Já a pak poslat dodatečně.

Back
Nahoře