ŽSR 169 Košice-Hidasnémeti

Ex141Detvan napsal:
Zdravím,já jsem si stahoval ještě verzi tratě co měla 519 MB..To je ta starší verze, co je třeba vymazat???
Vymazať je potrebné celú starú trať a nainštalovať tú aktuálnu verziu z http://trat169.ic.cz + tam je už jeden update...

Naposled editoval moderátor:
Po dlhšom čase sa opäť ozývam aby som oznámil že som ukončil ďalšie rozširovanie trate ŽSR169, a to z viacerých dôvodov tým pádom už dalšie aktualizácie nebudú. Preto sa chcem poďakovať všetkým ktorý mi viac či menej pomohli a dúfam že som touto krátkou traťou aspoň trochu spestril jazdenie v MSTS, ešte raz dakujem. Týmto však nechcem povedať že ukončujem svoju tvorbu pre MSTS čo sa týka tratí, preto už čoskoro odhalím svoju ďalšiu rodiacu sa trať. :?:

perinakx napsal:
Po dlhšom čase sa opäť ozývam aby som oznámil že som ukončil ďalšie rozširovanie trate ŽSR169, a to z viacerých dôvodov tým pádom už dalšie aktualizácie nebudú. Preto sa chcem poďakovať všetkým ktorý mi viac či menej pomohli a dúfam že som touto krátkou traťou aspoň trochu spestril jazdenie v MSTS, ešte raz dakujem. Týmto však nechcem povedať že ukončujem svoju tvorbu pre MSTS čo sa týka tratí, preto už čoskoro odhalím svoju ďalšiu rodiacu sa trať. :?:

Nejak se nam ta MSTS komunita rozpada ( hroutí jako Titanic ), cim to asi bude, ze by temi zabomysimi valkami zde na foru jako napriklad Bob57_cz versus Jacek ? Kazdopadne je to na autorovi jak rozhodne, tak rozhodne a my to musime respektovat ikdyz se slzami v oku. :cry: :idea:

Škoda, štýl stavby, vypracovanie krajiny a všetky veci okolo stavby máš na úrovni, ja len dúfam že to zúročíš pri novej trati, tak Ti držíme palce, nech sa darí.

Nechcem Ti do toho kecať ale potešil by si veľa ľudí keby si pokračoval, trať je fakt veľmi pekná.Je jedno ktorým smerom, to je na Tvojom zvážení.

perinakx napsal:
No neviem ci este nezmenim nazor na to ukoncenie stavby trate.

http://mail.volny.cz/fs/e0a3c6de545878111b8160d6a44063a1

heslo: teabfo100

Duuso ma pravdu. Docela mi zaplesalo srdíčko, když jsem poznával známá místa - Ťahanovce a sjezd z Prešovské dálnice, kolem Tesca jsem se taky něco naproducíroval a sportovní areál Anička podél trati.

Takže jen tak dál....

Naposled editoval moderátor:
duuso napsal:
A ja s Pikkom sme už chystali ŠRT čmeliaka 770 802 so spriahlom SA 3...

No a bolo by dobré keby ste s tým čmeliakom došli aj do zdárneho konca, možno aj ŠTR trati bude viac.

Cez víkend som trochu popracoval na trati, a taktiež som upravil aj aktivity v trati, preto prinášam aj nové screeny http://www.trat169.ic.cz/galeria.html

Naobrázku č.5 je model MVTV chtěl bych se zeptat zda je model veřejný a zda by jsi mi ho nemohl poslat e-mailem děkuji za odpověď.
Trať je super v Košicích se mi líbí vymodelované město a okolo trati spousta detailů které vytváří opravdovou realističnost.
Děkuji za další krásnou trať do MSTS.

Hekl338 napsal:
MVTV je v trainsete 090.

Už není - Tygymu jsem patřičně před chvílí vypral žrádlo, můj model MVTV2 tam neměl co dělat, protože je stále neveřejný. Tímto musím zklamat ty, co si ho nestihli stáhnout, už to nelze. Pokud se někde objeví můj model MVTV2 v nabídce ke stažení, učiním samozřejmě další opatření. Jinak pro trať 169 mám připravené i ŠRT hektory, jen nemám dostatek vhodných textur. Tak pokud bude zájem o ŠRT hektora, nafoťte někdo alespoň bok a obě čela (tady opravdu na nic podobného nenarazím) a bude slovenský ŠRT diesel se spřáhly SA.

Zdravím všechny.
Chci se tímto veřejně omluvit Pikkulintovi za způsobený problém s MVTV_2. Došlo k tomu nedopatřením a chtěl bych požádat všechny, kteří mají tento model ve svém Trainsetu, aby jej dále nešířili. Děkuji za pochopení a ještě jednou se omlouvám. Tygy :( :study:

Je dobře, žes na to v podstatě upozornil. Já jsem o tom ani nevěděl. Uteklo mi to jako pára nad hrncem. Model je bez "Readme" a navíc není ani veřejný. Od Pikka jsem dostal nášup a už mám máslo na hlavě a sypu si i popel. Tygy

Kedže sú už tie Vianoce tak zo stránky http://simtrains.eu/trate/zsr169/download.html sťahujte malú aktualizáciu trate s poradovým číslom 2.

Vďaka moc. Akurát mi vychadzuje hlášku o chýbajúcom objekte TV_SRT, či ako sa to volá. Robí to aj ostatným ?

Back
Nahoře