ŽSR 169 Košice-Hidasnémeti

Dobrý deň!
Chcel by som sa opýtať autora trate pokiaľ plánuje dokončiť trať smerom na Kysak? Bude to len po Kysak alebo aj ďalej?
Ďakujem

Super keby to šlo až do Plavča alebo aspoň do Prešova bolo by to super už teraz je trať perfektná najmä sa mi páči košická stanica a celé okolie Košíc.Len tak ďalej :D

aj ja by som sa chcel spytat ci niekto nevie kde sas daju stahovat aktivity a kde su modely ktore autor pouzil

3michal napsal:
perinakx: Chcel by som sa opýtať ako pokračuje stavba trate? Ďakujem :D

Tak krajina je v okolí Kostolian N.H. skoro hotová, ďalej na celej trati som porobil väčšie či menšie úpravy krajiny, Juros vymodeloval niekoľko originál objektov, a tak. Aktualizáciu ešte neviem kedy vydám v piatok budem múdrejší.

Skutočne nádhera :D .Už aby vyšla aktualizácia :D. Mohli by ste ešte hodiť nejaký screen budovy stanice Kostoľany n.Hornádom? ďakujem

Perinakx, mas pristup na nejake FTP ? Mohol by si hodit do tej trate aj vlaky a vsetko okolo toho. To co si mi dal na cd to nefunguje tak ako ma.

Marek89 napsal:
Perinakx, mas pristup na nejake FTP ? Mohol by si hodit do tej trate aj vlaky a vsetko okolo toho. To co si mi dal na cd to nefunguje tak ako ma.

Tak to CD som asi posielal veľmi dávno pokiaľ viem a tam je všetko neaktuálne. Prístup na FTP nemám a tiež aj keby som ho aj mal nezaplnil by som ho tým čo už niekde na webe je. Ak ti nefungujú aktivity tak ti odporúčam program "Activity-Analysis" kde si chýbajúce vozidlá nahradíš inými.

Chtěl bych se zeptat místních bydlících poblíž tratě 169,jestli nevědi jak to vypadá s R 380 Cracovii,zajímali by mě tyto věci:co přitáhne tento rychlík do hidásnémeti jestli něco madarskýho nebo naká 362 jede už z madarska.předpokládám podle jízdního řádu,že by tam měl být přepřah,když tam tak dlouho stojí.Další věc: jestli je v košicích posun a přípřah 2 polských vozů dopředu za loko.No prostě jak vypadá jízda tohoto vlaku z hranic za košice.Mám rozdělanou aktivitu a zdejší poměry vůbec neznám tak se ptám znalých.Nikde jsem na netu nenašel žádné info.Díky

Do Hidasnemeti to pritiahne maďarská V43 a do Košíc to ťahá eso, a mám taký dojem, že z Košíc ďalej to ťahá pershing, ale čo sa týka tých dvoch poľských vozňov tak to ti neviem povedať...

Dobry den mam mensi prosbu na autora trati je mozne nekde stahnout ty dve posledni aktualizace na domovske strance to nelze bylo by to mozne dekuji predem za odpoved Pegaus.

Zdravím všetkých, po dlhom čase sa ozývam že na trati sa stále aj keď pomaly pracuje, pomaly ale isto som kompletne dokončil úsek po Kostoľany už my chýba iba staničná budova. Možno ste si všimli že aj stránka znefunkčnela dúfam že časom niečo vymyslím a vydám aj aktualazciu.

Prinášam nové screny z trate, kto má záujem môže sťahovať tu
http://pegas.msts.szm.sk/screny_new.rar
http://pegas.msts.szm.sk/screny_upd.rar
Snáď sa čoskoro dočkáme aj aktualizácie...

Back
Nahoře