ŽSR 169 Košice-Hidasnémeti

Robo napsal:
Vďaka moc. Akurát mi vychadzuje hlášku o chýbajúcom objekte TV_SRT, či ako sa to volá. Robí to aj ostatným ?

Asi máš na mysli model "SRT_stlp.s" a ten je v prvej aktualizácii, takže si asi vynechal aktualizáciu.

Pikku napsal:
Hekl338 napsal:
MVTV je v trainsete 090.

Už není - Tygymu jsem patřičně před chvílí vypral žrádlo, můj model MVTV2 tam neměl co dělat, protože je stále neveřejný. Tímto musím zklamat ty, co si ho nestihli stáhnout, už to nelze. Pokud se někde objeví můj model MVTV2 v nabídce ke stažení, učiním samozřejmě další opatření. Jinak pro trať 169 mám připravené i ŠRT hektory, jen nemám dostatek vhodných textur. Tak pokud bude zájem o ŠRT hektora, nafoťte někdo alespoň bok a obě čela (tady opravdu na nic podobného nenarazím) a bude slovenský ŠRT diesel se spřáhly SA.
A 125.8 by si neurobil? Je to v podstate to iste ako 130 tak by to nebol asi až taký problém. Nejaké fotky by som mohol poslať aj keď nemám žiadnu priamo z boku... Ale lak mali tie mašiny taký istý ako 130 polomáčaný, to by stačilo keby bola aspoň v tom laku.

Naposled editoval moderátor:
peter55 napsal:
A 125.8 by si neurobil? Je to v podstate to iste ako 130 tak by to nebol asi až taký problém. Nejaké fotky by som mohol poslať aj keď nemám žiadnu priamo z boku... Ale lak mali tie mašiny taký istý ako 130 polomáčaný, to by stačilo keby bola aspoň v tom laku.

Tuhle lokomotivu jsem v životě neviděl naživo. Klidně bych ji pro MSTS vytvořil, ale nemám jedinou fotku jak použitelnou na textury, tak podle které bych vymodeloval detaily. Pokud je zájem o jakékoli vozidlo, dodejte fotografie v požadovaném množství a kvalitě a pokud mě to zaujme, není co řešit 8)

Pikku napsal:
peter55 napsal:

Tuhle lokomotivu jsem v životě neviděl naživo. Klidně bych ji pro MSTS vytvořil, ale nemám jedinou fotku jak použitelnou na textury, tak podle které bych vymodeloval detaily. Pokud je zájem o jakékoli vozidlo, dodejte fotografie v požadovaném množství a kvalitě a pokud mě to zaujme, není co řešit 8)
Textury by sa dali použiť z 130ky aj skriňa su to akokeby spojene dve 130ky kĺbom (ako 131). Tu su nejake fotky.
http://www.k-report.net/discus/nahledy/116132.jpg
http://www.k-report.net/discus/nahledy/116896.jpg
http://www.k-report.net/discus/nahledy/116130.jpg - tu je vidno 125ku v takom laku ako maju 130ky

Môžem poslať na mail aj ďalšie fotky ale všetko len take ako tieto (s predu). :(

V tomto laku je len táto jedna dvojička... všetky ostatné sú klasické zeleno-žlté, ale táto je aj tak zo všetkých najkrajšia...

pegas napsal:
V tomto laku je len táto jedna dvojička... všetky ostatné sú klasické zeleno-žlté, ale táto je aj tak zo všetkých najkrajšia...
Neviem prečo ale zdá sa mi, že už su v tomto laku 2 :roll: Ale je možné, že sa mýlim.

Zdvojená 130 to jistě není, možná je velmi podobná skříň, čelo určitě, protože 130, 125, 242 mají oproti 122, 123 čelní okna až úplně u střechy - víš.
Bobe, nechceš to víc osvětlit?

Ale ved netreba to porovnávať, proste je to zdvojená 130 z normálnymi zberačmi na podstavci, polomáčané existujú iba 2 stroje a to 125.017 a 018, všetky ostatné sú zeleno žlté, aj keď v budúcnosti možno pribudne ešte jedna polomáčaná dvojica aby bola celá jedna štvorička polomáčaná.

Pawlik napsal:
Zdvojená 130 to jistě není, možná je velmi podobná skříň, čelo určitě, protože 130, 125, 242 mají oproti 122, 123 čelní okna až úplně u střechy - víš.
Bobe, nechceš to víc osvětlit?
125 byly dříve než 130 :
http://www.prototypy.cz/130/130.htm
"Lokomotivy nové řady E479.0 vycházely po vzhledové i technické stránce z širokorozchodné řady E469.5, proti které ale měly řadu vylepšení ..."

no ze nainstaloval som MSTS hej a som prekopiroval vsetky tie veci do hry ale po zapnuti mi pise chyby ze mi chyba zssk_ a vseliake cisla pri tom pise a je tych chyb asi 40 zrejme nemam vlaky ale ako preboha stiahnem vsetkych 40 roznych vlakov ?

no som to skusil presjst z inym vlakom a mi vyplo hru ked som vychadzal zo stanice kosice a aj pri vchadzani do nej ...a poviem vam mam celkom dobry pc ale tato trat sekaaaa :D

poprosim aj ja o pomoc, mam ten isty problem ako tomisimi, som v tomto uplna lama, ale strasne rad by som si to zahral a neviem ako.

vdaka

Zdravím, chcel by som sa opýtať či by sa nenašiel niekto kto by mal nejakú dokumentáciu k trati Čermeľ - Alpinka ??????????

Re:

perinakx napsal:
Zdravím, chcel by som sa opýtať či by sa nenašiel niekto kto by mal nejakú dokumentáciu k trati Čermeľ - Alpinka ??????????
Zkoušel jsi se obrátit na DP města Košice? Tuším tuhle železničku provozuje tahle společnost s tím, že lokomotivní čety jsou z RD Košice.

P.S.:
Hehe ale jinak docela dobrý tip na zajímavou trať - Danku už na textury vyfocená je, chybí ještě Katka a všechny vozy.
Problém je v tom, že je potřeba upravit model 701 na úzký rozchod.

Back
Nahoře