ŽSR 169 Košice-Hidasnémeti

Zdravím, potreboval by som niekoho kto by mi pomohol z testovanim aktualizacie pre moju trat. Ak by mal niekto zaujem nech sa ozve na SZ.

Tak sa mi podarilo dať dokopy aktualizáciu trate ktorá ma 44MB a stiahnuť si ju môžete z http://www.simtrains.eu/ , Aktualizácia by mala fungovať bez chýb, no nikto nieje dokonalý preto ak by sa objavila nejaká chyba tak mi napíšte. Podotýkam že aktualizáciu by som neskompletizoval bez 3michala ktorému za pomoc veľmi ďakujem.

Mam taky problem ked otvorím aktivitu v apk. tak mi vypise toto: "Failed to open packed". Skusal som perinstalovat MSTS a nepomohlo to.
Poradimi s tym niekto prosim, rad by som hral nove aktivity.

Mam skromny dotaz tato aktualizace je samostatna nebo obsahuje i predchazejici zatim nefunkcni update z vasich stranek,dekuji pegaus.

pegaus: Aktualizácia je samostatná, predošlé verzie neobsahuje, bez predošlých dvoch nebude správne fungovať :wink:

Dekuji moc za ty aktualizace konecne si ZSR 169 muzu projet v te nejaktualnejsi podobe,je fajn ze pomalu blizime Kysaku jeste kousek a muzem to nazvat velkou trojkou tedy spojeni BP,321,169 jen tak dal uz se tesim jak si upravene nebo nove useky projedu diky cau pegaus.

Takže na stránku http://www.simtrains.eu/trate/zsr169/ pribudol už aj základný balík trate + GLOBAL a SOUND , takže už by nemali byť problémy :)

Stiahol som si aktualizáciu, trať je to pekná, okolie parádne.
Bolo by vhodné keby si autor trate túto spustil cez Track Report.

Kebarko napsal:
Stiahol som si aktualizáciu, trať je to pekná, okolie parádne.
Bolo by vhodné keby si autor trate túto spustil cez Track Report.

A čo by som tým získal????? Keď tak viem že mojím nedostatkom sú chýbajúce zimné textúry, ale nato ja nervy nemám to doplňovať a nahradzovať terajšie nedokonalé.

Pridávam sa ku Kebarkovi, perfektne spracovaná trať, niet čo riešiť, len jedna otázočka, kade to budeš ťahať ďalej na Kysak ? Ak sa Pegasovi zadarí tak onedlho Ti prispejem osmičkovými čmelmi aby bolo po ŠRT čím chodiť.

duuso napsal:
Pridávam sa ku Kebarkovi, perfektne spracovaná trať, niet čo riešiť, len jedna otázočka, kade to budeš ťahať ďalej na Kysak ? Ak sa Pegasovi zadarí tak onedlho Ti prispejem osmičkovými čmelmi aby bolo po ŠRT čím chodiť.

No po Kysak už asi nedôjdem, nakoľko je na trati dosť nepresností a bolo by ich pracné opravovať. Ešte výjde asi jedna aktualizácia a trať ŽSR169 už ďalej upravovaná nebude.

K tej ŠRT, tá je na tom v skutočnosti dosť zle, kvôli fin. kríze a zoslabeniu výroby v USSteel už chodia iba 3 vlaky, a v Depe to už tak povediac všetko stojí. A pegas no neviem ako kedy lebo je teraz dosť zaneprázdnený školou ale verím že on to zmákne.

No terazky by bola asi nejlepšia príležitosť tie široké čmele čo najviac nafotiť keď teda vravíš že tam všetko stojí.

Dnes jsem si projel trať a musím autora veřejně pochválit. Je to dobrá práce. Doufám že elán i trpělivost vydrží a že se dočkáme nejen dalších úseků, ale i upravení a vylepšení těch již hotových.

Pokud to srovnám s okolím, jako že Košice a okolí znám na cizince velmi dobře, tak tam ta realita je velmi precizně zachycena.

Dobry den mam malou reakci k trati nevim zda si toho nekdo vsiml ale v kostolanoch je trakcni vedeni uplne mimo koleje a potom se mi zda ze i v tratovych usecich je posunute jinak vse ostatni v pohode a kvalitne zpracovano s pozdravem Pegaus.

pegaus napsal:
Dobry den mam malou reakci k trati nevim zda si toho nekdo vsiml ale v kostolanoch je trakcni vedeni uplne mimo koleje a potom se mi zda ze i v tratovych usecich je posunute jinak vse ostatni v pohode a kvalitne zpracovano s pozdravem Pegaus.

K trakčnému vedeniu som sa už vyjadroval, že vzhľadom na šetrenie objektov na štvorci používam niekedy model 2,3 až 4 koľajového vedenia spojeného. dokopy takže môže sa stať že to niekde nieje presne nad koľajov.

Back
Nahoře