Hodnocení a doporučení aktivit

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Mondeo
  • Datum začátku Datum začátku
M

Mondeo

Host
Možná by nebylo od věci, aby při stále větším počtu aktivit psali ti, co některou projeli, její hodnocení a doporučení. Vím, že skvělé aktivity dělá např. Poison, ale zkusil jsem třeba aktivitu Jiřího Silesia (nic ve zlém), ale ta se mi vůbec nelíbila, je to fikce. Do burzy, kde jsou aktivity nabízeny, se žádná doporučení psát nesmí. [/b]

Mondeo napsal:
Možná by nebylo od věci, aby při stále větším počtu aktivit psali ti, co některou projeli, její hodnocení a doporučení. Vím, že skvělé aktivity dělá např. Poison, ale zkusil jsem třeba aktivitu Jiřího Silesia (nic ve zlém), ale ta se mi vůbec nelíbila, je to fikce. Do burzy, kde jsou aktivity nabízeny, se žádná doporučení psát nesmí. [/b]
A na mojej stránke pri aktivitách niesú náhodou napísané moje postrehy ? Nejde priamo o hodnotenia, iba o krátke resumé.

Tvoje stránky jsou perfektní, ale aktivit je podstatně víc, ne jenom ty u Tebe

Mirec napsal:
Mondeo napsal:
A na mojej stránke pri aktivitách niesú náhodou napísané moje postrehy ? Nejde priamo o hodnotenia, iba o krátke resumé.
Taky by nějaké drobné recenze nebo postřehy byly na jednom místě

Mondeo napsal:
Tvoje stránky jsou perfektní, ale aktivit je podstatně víc, ne jenom ty u Tebe
To je jasné ...

Mondeo napsal:
Taky by nějaké drobné recenze nebo postřehy byly na jednom místě
Ale nato treba ľudí.A neviem či by bolo to pravé orechové na webe popisovať siahodlhé "laboráty" ... :roll:

Stačí stručné - R 374 od Poisona dobrá aktivita, Silesia od Jiřího stojí za prd

Měl bych jen malou připomínku k aktivitě TN_5021. Aktivita jako celek se mi líbí. Jen jsem v ní (ale i v jiných aktivitách) narazil na nereálné řazení vozů žady Bee.
Máme 2 typy vozů Bee. Jedny mají špalkové brzdy, skládací dveře a maximální rychlost 140 km/h - DKV Brno (v trainsetu složka cd_Bee). A pak jsou druhé, mají posuvné dveře, kotoučové brzdy a max. rychlost 160 km/h - DKV Praha. Jezdí snad na všech vlacích, které tahá lok. ř.151. (v trainsetu složka cd_Beel). Dříve nesl označení Beel.
Konkrétně v této aktivitě měly být ve vlacích 106, 501 vozy Bee ze složky cd_Beel.

Jestli se ti chce udělat aplikaci - web pro shlédnutí hodnocení aktivit, tak to udělej. Pokud se o to budeš starat a lidi na něj budou chodit tak jedině dobře. Ale jak bylo řečeno Mirec, POISON mají své stránky já občas taky něco zpáchám, ale použiji forum. Dost lidí prezentuje act. těmito způsoby, někdo vůbec a act. pošle rovnou na tvůrce tratě.

Když přemýšlím jak by se to dalo udělat:
Chce to PHP a MySQL a aplikace bude stát na 3 tabulkách (tratě, aktivity, hodnocení). Když na to sedneš, večer nemáš co dělat.

Naposled editoval moderátor:
Mondeo: Bohužel nestačí, zavedl bych tuto tabulku.

příklad:
Aktivita: R 374
Autor: Poison
Hodnocení: 8/10
Důvody: Kvalitní traffic, reálnost

Pajavlaky napsal:

příklad:

To by bylo určitě lepší a přehlednější

Zdeněk Itterheim napsal:
Jestli se ti chce udělat aplikaci - web pro shlédnutí hodnocení aktivit, tak to udělej. Pokud se o to budeš starat a lidi na něj budou chodit tak jedině dobře. Ale jak bylo řečeno Mirec, POISON mají své stránky já občas taky něco zpáchám, ale použiji forum. Dost lidí prezentuje act. těmito způsoby, někdo vůbec a act. pošle rovnou na tvůrce tratě.

Když přemýšlím jak by se to dalo udělat:
Chce to PHP a MySQL a aplikace bude stát na 3 tabulkách (tratě, aktivity, hodnocení). Když na to sedneš, večer nemáš co dělat.

Já stránky dělat neumím. Jinak Zdeňku, Tvoje aktivity jsou taky super

Naposled editoval moderátor:
Pajavlaky:
pokud už by se používala tato tab uváděl bych zároveň ale i "proti", tedy proč v uvozovkách pouze 8 z 10.

Karel:
takových aktivit s nereálným řazením je vícero.

Já bych jako první kriterium hodnocení udělal kompatibilitu s trainsetem BP, v případě aktivity pro tuto trať. Ne každý má možnost po webech shánět chybějící vozidla. Také hrozí riziko, že si do Trainsetu zanesete plevel, viz OBB5047, které má v Sound 82 chyb a nikdo je neumí opravit.
Dále, projetí aktivity bez zatuhnutí MSTS, respektive s minimálním rizikem. Až teprve potom by mohla přijít nařadu další kriteria v kvalitě zpracování.
Každého uživatele zajímá hlavně skutečnost, aby nemusel nic opravovat a během hry resetovat PC. Co je mi platná aktivita s vynikající zápletkou, když musím 10x restartovat PC. Takové se rychle vzdám.
Jinak tuto rubriku chválím a těším se na recenze.

Pajavlaky napsal:

příklad:

Toto nie je zly napad, ale este pre priehladnost by som dopisal, na ktoru trat je aktivita robena, popripade aj na ktoru aktualizaciu.

Pajavlaky napsal:

příklad:

Toto nie je zly napad, ale este pre priehladnost by som dopisal, na ktoru trat je aktivita robena, popripade aj na ktoru aktualizaciu.

To s tou tabulkou nie je zly napad, ale este pre priehladnost by som dopisal, na ktoru trat je aktivita robena, popripade aj na ktoru aktualizaciu.

To s tou tabulkou sa mi paci, ale este by som tam aj dopisal, pre ktoru trat je aktivita robena a popripade aj pre ktoru aktualizaciu trate.

Sakra, sorry ze som sem pisal 3x za sebou, ale mi to vyhdzovalo nejaku chybu a myslel som ze to nevlozilo text do fora. Poprosim Martensa alebo Johnza aby to vyhodili. Diky

Back
Nahoře