Pajavlaky
Průvodčí
Takže jsem dospěl k následujícímu rozhodnutí
. Obě dvě aktivity pro trať 150 budou prodlouženy o trasu Žiar na Hronom-Zvolen. Dojde i k zavedení tohoto pravidla, podle kterého budu nadále tvořit:
Vždy bude načten maximálně jeden traffic vlak s vysokopolygonovými vozy. V případě, že GVD udá křižování se dvěma vlaky osobní dopravy, budou alespoň na jednom z nich použit LP vozy. V případě, že GVD udá křižování se dvěma vlaky osobní dopravy a nákladní přepravy, bude provedeno křižování jen s vlakem osobní přepravy ( v případě, že pak bude v GVD nějaká díra, vloží se nákladní vlak tam - JŘ nákladních vlaků se i v reále skoro nedodoržuje ).
Řekl bych, že to má několik výhod:
1) Aktivitě nebude záležet na počasí = + pro uživatele.
2) Zrychlí a zjednoduší se má práce = + pro mě.
3) Nebudou se vyskytovat pády ( u 150 však doporučuji každých 45-60 minut opětovně spustit úkol, trať je sama o sobě náročná ) = + pro uživatele.
4) Sníží se riziko špatného vykřižování. = + pro uživatele
To je ode mne vše, napiště mi, co si o tom myslíte
.
Vždy bude načten maximálně jeden traffic vlak s vysokopolygonovými vozy. V případě, že GVD udá křižování se dvěma vlaky osobní dopravy, budou alespoň na jednom z nich použit LP vozy. V případě, že GVD udá křižování se dvěma vlaky osobní dopravy a nákladní přepravy, bude provedeno křižování jen s vlakem osobní přepravy ( v případě, že pak bude v GVD nějaká díra, vloží se nákladní vlak tam - JŘ nákladních vlaků se i v reále skoro nedodoržuje ).
Řekl bych, že to má několik výhod:
1) Aktivitě nebude záležet na počasí = + pro uživatele.
2) Zrychlí a zjednoduší se má práce = + pro mě.
3) Nebudou se vyskytovat pády ( u 150 však doporučuji každých 45-60 minut opětovně spustit úkol, trať je sama o sobě náročná ) = + pro uživatele.
4) Sníží se riziko špatného vykřižování. = + pro uživatele
To je ode mne vše, napiště mi, co si o tom myslíte