Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #6

Stav
nelze přidat další příspěvky.
JP napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
S rychlostníky na souběžných tratích je problém obecně. Ruší se vzájemně jak jen mohou :cry:
Co takhle poprosit Džordže, jestli by se na to nepodíval. Rychlostník platí pro kolej u které se nachází. To ale MSTS nedodržuje a přiřazuje rychlost všem souběžným kolejím.
Také bych měl na Džordže několik přání, ale bojím se, že už jich má od uživatelů 10titisíce, tak mlčím.
Ale mám jiný dotaz, dny blbec mám jen já nebo postihují i ostatní?
Na třetí pokus jsem konečně postavil stanici Červenku, ale našel jsem tam nevinně uhnutou kolej na kterou když kliknu, tak nenavazuje databáze. Tak to vidím, že z Lukavic do Olomouce budu stavět znovu. Ale už mám předlohu, jak řešit stanice. Kur****. Celý víkend jsem na tom pracoval a záloha je dost daleko. Ale jsou položené alespoň traťové koleje. Do toho mi blbne hardware v práci, už dva dny nad tím bádám, kde je závada, poblinkal se pes, než jsem to stačil vše uklidit, přišli turisti a zbytek dokonale rozšlapali, blbne mi pošta a mé www stránky se zobrazí na každý 20. pokus....

Re: Chýbajúci súbor

Miran napsal:
Kebarko napsal:
Zrazu mi MSTS hlási pri načítaní trate BP, že mu chýba súbor prejezd_AZD.sms. Odkaz na tento súbor sa nachádza v súbore SSOURCE.dat. Neviem ako mohol zmiznúť, prehľadával som aj aktualizácie, ale nemôžem ho nájsť.

Chýba tento súbor aj iným?

Ak ho niekto má, mohol by mi ho poslať na mail.

Vďaka

Tenhle soubor slouží na obsluhu zvukových sloupů u přejezdů AŽD bez závor. měl by být v adr SOUND u trati. Můžeš ho vyrobit ze souboru CROSSING.SMS...
)
Tak jsem si ten soubor podle tohoto návodu vyrobil. Hlášky o chybějícím souboru už skončily, ale nedělá mi to žádný zvuk.... Můžete mi prosím někdo poslat funkční prejezd_AZD.sms? Díky

Davidus napsal:
Tak jsem si ten soubor podle tohoto návodu vyrobil. Hlášky o chybějícím souboru už skončily, ale nedělá mi to žádný zvuk.... Můžete mi prosím někdo poslat funkční prejezd_AZD.sms? Díky
Máš ho v e-maily ... :wink:

Mirec napsal:
Davidus napsal:
Máš ho v e-maily ... :wink:
Nešlo by to ,prosím dát někam?Mě to už otravuje pořád to odklikávat.Bohužel nevím jak to udělat jinak aby to šlo.

kdyz se tu mluvilo o tom, ze trat na benesov je mimo tema, z benesova se da prece dostat do svetle nad sazavou, a ta uz v planu je?! :D kdyby se trat rozrostla z vrsovic pres vrane n/v do cercan a pres ricany do benesova...a pak z benesova do svetle...hm :lol:

jinak teda zpet do reailty: v okoli ceske trebove mi hra vyhazuje info ze chybi soubory US2shelby02.ace, US2shelby02, US2smlware.ace a US2smlware3.s, nepomohl ani reinstal, je chyba u me nebo to dela jeste nekomu? asi staci zkopirovat z originalni us2 trate?

Lost napsal:
kdyz se tu mluvilo o tom, ze trat na benesov je mimo tema, z benesova se da prece dostat do svetle nad sazavou, a ta uz v planu je?! :D kdyby se trat rozrostla z vrsovic pres vrane n/v do cercan a pres ricany do benesova...a pak z benesova do svetle...hm :lol:

jinak teda zpet do reailty: v okoli ceske trebove mi hra vyhazuje info ze chybi soubory US2shelby02.ace, US2shelby02, US2smlware.ace a US2smlware3.s, nepomohl ani reinstal, je chyba u me nebo to dela jeste nekomu? asi staci zkopirovat z originalni us2 trate?
Podle počtu příspěvků, by jste měl mít čerstvé DVD a tam by problém být neměl. Pokud jste trať vypreparoval jen z aktualizací nebo jiného zdroje, bohužel, jste bez technické podpory. Doporučuji, objednat si originál.
Pokud originál máte je nutné popsat průběh instalace, ale ne sem do fora, ale do SZ nebo email. Instalace na DVD je testována a nic by tam chybět nemělo.

Jelikož moje adresa a stránky na CBOX.CZ je několik měsíců nestabilní a moje trpělivost skončila, konečně jsem se včera rozhodl koupit si vlastní doménu i s prostorem, kam se vejdou i mnohé downloady.
Už kopíruji data a během odpoledne by mohlo být vše na
http://www.semora.cz
aktivní.
Přemýšlím i o nějakých změnách, aby tato adresa byla pro jednoduchost univerzální jak pro kola tak MSTS. Vyřeší to vstupní obrazovka.
Emailová adresa bude také jednoduchá, možná už funguje, přístup mi přišel před chvílí.
semora@semora.cz

Tohle nemůže nikdo zapomenout.
Stránky na CBOX už nebudu aktualizovat a dám tam pouze přesměrování na http://www.semora.cz

...a jak na to koukám, už tam kopíruji i bordel, který jsem tam dát nechtěl.

Naposled editoval moderátor:
Zbyněk Šemora napsal:
Jelikož moje adresa a stránky na CBOX.CZ je několik měsíců nestabilní a moje trpělivost skončila, konečně jsem se včera rozhodl koupit si vlastní doménu i s prostorem, kam se vejdou i mnohé downloady.
Už kopíruji data a během odpoledne by mohlo být vše na
http://www.semora.cz
aktivní.
Přemýšlím i o nějakých změnách, aby tato adresa byla pro jednoduchost univerzální jak pro kola tak MSTS. Vyřeší to vstupní obrazovka.
Emailová adresa bude také jednoduchá, možná už funguje, přístup mi přišel před chvílí.
semora@semora.cz

Tohle nemůže nikdo zapomenout.
Stránky na CBOX už nebudu aktualizovat a dám tam pouze přesměrování na http://www.semora.cz

...a jak na to koukám, už tam kopíruji i bordel, který jsem tam dát nechtěl.

I z podnikatelského hlediska se divím, že jste to neudělal už dávno. Každopádně krok, možná i skok, dobrým směrem

Naposled editoval moderátor:
Chci se jenom zeptat, zda Vám při volné jízdě taky tuhne hra při vjezdu do Hradce Králové na první kusou kolej vpravo od staniční budovy od Pardubic? Padne to tam nezávisle na nastavení detailů. Nevím čím to je. Mašinu mám myslím poměrně slušnou (DualCore Smithfeld D830 3,0 Ghz a Radeon X1600 PCI-E). Problémy s drivery nemám a jinde na trati to nepadá. Ten problém pravděpodobně nastal po BP72.

Stane se to přesně za první výhybkou za situace kdy je přehozeno k těm kusým kolejím.

michawel napsal:
Chci se jenom zeptat, zda Vám při volné jízdě taky tuhne hra při vjezdu do Hradce Králové na první kusou kolej vpravo od staniční budovy od Pardubic? Padne to tam nezávisle na nastavení detailů. Nevím čím to je. Mašinu mám myslím poměrně slušnou (DualCore Smithfeld D830 3,0 Ghz a Radeon X1600 PCI-E). Problémy s drivery nemám a jinde na trati to nepadá. Ten problém pravděpodobně nastal po BP72.

Stane se to přesně za první výhybkou za situace kdy je přehozeno k těm kusým kolejím.
Zkus tam udělat aktivitu (od vjezdu do šturcu) a bude jasno hned. Může být špatně spojení kolejí.

Tak sem zjistil proč mi nehraje v Hradci rozhlas....nemám tam soubor(rozhlas.sms) páč mi MSTS blblo, tak trať Blava-Praha-reinstall a tensoubor se mi ztratil....mohl by mi někdo soubor myslím že se jmenoval rozhlas.wmv poslat?

Peta napsal:
Tak sem zjistil proč mi nehraje v Hradci rozhlas....nemám tam soubor(rozhlas.sms) páč mi MSTS blblo, tak trať Blava-Praha-reinstall a tensoubor se mi ztratil....mohl by mi někdo soubor myslím že se jmenoval rozhlas.wmv poslat?
To nebol rozhlas.sms ale -

1) HK_mix2.sms
2) HK_mix2.wav - download tu (9,7 MB)

P.S.:Keď to si to sťiahneš tak daj vedieť aby som to zmazal a nebral Karlovi miesto.

Zde někdo psal, že měl problém v Hradci při jízdě do šturcového peronu. Žádnou chybu v položení kolejí jsem nenašel, trať jsem projel i obnovou databáze a nikde to nezamrzlo.
Dnes jsem celý den řešil kompletní kolejiště v Olomouci. Vynechal jsem jen vzdálené manipulační koleje v kopřivách. Ještě nějaké koleje do depa, ale to nechávám na příště (zavřu oči a pokládám koleje, brzy by mi už z toho hráblo :lol: ). Skončil jsem před chvílí. Kolej končí, respektive konec světa je za vjezdovým návěstidlem od Přerova. Já tak nesnáším obrovské stanice, to vůbec neodsejpá.
Ale už zbývají ty radostnější věci, jako návěstidla, perony a brány TV. A může vyrazit první zkušební vlak, třeba až do Prahy. O tom vlastně snil Vlastík (Praha - Olomouc)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře