Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #6

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Hoši tak takhle ne. Buď ten text ode mne vrať, a nebo taky napiš, kam jsi ho rychle uklidil. Taky bych mohl jako reakci říct A DOST a vypnout všechno.
Karel

ok1dnh: Hyde Park ...

Oprava : Kvůli Karlovým protestům přesunuto do Veřejné diskuse k MSTS.
Martens

Hlášení pro aktivitáře:
Do aktualizace 73 se koná výluka na trati Kúty - Holíč - Hodonín. Do té doby je zde zavedena náhradní autobusová doprava.
Do této aktualizace sem nic netrasujte.
Změna je na trati z Hodonína od prvního (odklonového) oblouku za řekou Moravou a ze strany od Kútů hned za první vyhýbkou do trati směr Gbely. Současně bylo nutné mírně posunout výtažnou kolej v této stanici.
Jinak napojení trati z Lukavic do Olomouce nepřináší žádné změny a když už jsem v té pokládce kolejí, přemýšlím i o Kutné Hoře. Určitě udělám radost Zdeňkovi It.

Zbyněk Šemora napsal:
... přemýšlím i o Kutné Hoře. Určitě udělám radost Zdeňkovi It.

No to teda uděláš :) Pač ty kopáči tam zevlujou už pěknou dobu a traťožrout ten se možná zase o píď přiblížil ku Kolínu. :)

Že bych s vydáním Saxonie ještě chvilku vydržel?

A ja jaj. Ta Saxonia vlastně jede z Hory. Tak to abych si pohnul a Tobě poslal alespoň pracovní aktualizaci, ať aktivitu můžeš přizpůsobit.
Tento úsek chci položit i proto, že mám od traťáků sklonové a směrové poměry. A byla by škoda to nechat hnít na papíře.

Zbyněk Šemora napsal:
Hlášení pro aktivitáře:
Do aktualizace 73 se koná výluka na trati Kúty - Holíč - Hodonín. Do té doby je zde zavedena náhradní autobusová doprava.
Do této aktualizace sem nic netrasujte.
Změna je na trati z Hodonína od prvního (odklonového) oblouku za řekou Moravou a ze strany od Kútů hned za první vyhýbkou do trati směr Gbely. Současně bylo nutné mírně posunout výtažnou kolej v této stanici.
Jinak napojení trati z Lukavic do Olomouce nepřináší žádné změny a když už jsem v té pokládce kolejí, přemýšlím i o Kutné Hoře. Určitě udělám radost Zdeňkovi It.
No ja mám v pláne aktivitu cez Holíčsku lokálku, ale samozrejme mal som napamäti Vaše dávnejšie avízo že sa chystá výluka tejto trati takže zatiaľ len zbieram materiály a dávam si to v hlave dokopy.BTW s tou Kutnou Horou určite neurobíte radosť len Zdeňkovi ... :lol:

Když už jsme u těch aktivit: nechtěl by někdo vyrobit aktivitu RT Expressu podle návrhu jízdního řádu? Aby nám fírové mohli začít trénovat :-)

Petr Šimral napsal:
Když už jsme u těch aktivit: nechtěl by někdo vyrobit aktivitu RT Expressu podle návrhu jízdního řádu? Aby nám fírové mohli začít trénovat :-)
Já se nabízel na RT Expres s Desirem a raději neplaším lidi. :D Myslím,že by to neměl být problém,ale chtělo by to vozy. :wink:

Petr Šimral napsal:

Já jsem o tom už taky uvažoval, ale nemám žádné informace co na tom bude jezdit, tak pokud by byly dostatečné informace, není problém to udělat.

A ještě jedna věc mimo aktivity, tou větou: "Aby nám fírové mohli začít trénovat :-)", to znamená, že to je dobré cestě k uskutečnění plánu a v prosinci teda RTE vyjede???

Zdeněk Itterheim napsal:
Petr Šimral napsal:

A můžu nasadit 380-tku?

U 380tky se chystám moóóóóc prosit Jardu Skůru, aby vyrobil i odlehčenou verzi. Má 6,89kujus, ale například 350 má 4,58 kujus.
S ČD 380 se mi jen s vlakem hráče málo kdy podařilo projet z Lukavic do Zábřehu, většinou jsem spadl do Windows. S 350 a tím samým vlakem vše bez problémů a většího zaškubání. Tady je to o silném kompromisu.
Nepomohou ani nízkopolygonové vozy.
Přece jen 380 bude potřeba na rameno Hohenau - Praha. Kromě pendolina se tam s ničím jiným nedostaneme.

Mirec. Už je na čase, že tam kopu. Uživatelé si stěžovali, že chybí Gbely zastávka atd. Koleje jsou položeny, oba oblouky z Kútů do Holíče jsou tam, kde mají být, dnes snad dostavím Holíč s napojením na Hodonínskou trať. Kdyby někdo nafotil trať do Skalice, natáhl bych koleje až tam, plánek stanice od hodných Slováků mám také.

Nasaďte ES 64 F4 (DB 189) a soupravu šesti vozů, třeba typu DB Bm235 (mají kulatá čela). Soupravu řaďte A + A + WR + B + B + B.
A až to půjde, tak uvolníme i přesné skiny. Zatím to nejde.

Ale byl bych rád, kdyby byly přesné aktivity, protože seznání se může dělat napřed v počítači a už přímo pro reálné časy.

Petr Šimral

PS: Já si osobně myslím, že projekt vyjede. No, on už stejně asi nejde zastavit :-)

Krátký dotaz na Petra Šimrala:
Nebude v aktivitě trochu problém s "předbíháním se" MSTS, nebo se mají udělat zdržovačky? Já že bych si třeba taky zkusil střihnout aktivitu. Návrh osobního GVD mám.

Ono je toho vlastně víc.Jednak se rozbíhající se čas,rychlost se rozbíhá z reálem čím je vyšší,pak tu nemám reálné nastavení vozidel,je tu spousta faktorů které budou rozdílné,ale i tak to bude hodně použitelné.Záleží už jen jak se s tím popere MSTS

Zbyněk Šemora napsal:
U 380tky se chystám moóóóóc prosit Jardu Skůru, aby vyrobil i odlehčenou verzi. Má 6,89kujus, ale například 350 má 4,58 kujus.
S ČD 380 se mi jen s vlakem hráče málo kdy podařilo projet z Lukavic do Zábřehu, většinou jsem spadl do Windows. S 350 a tím samým vlakem vše bez problémů a většího zaškubání. Tady je to o silném kompromisu.
Nepomohou ani nízkopolygonové vozy.
Přece jen 380 bude potřeba na rameno Hohenau - Praha. Kromě pendolina se tam s ničím jiným nedostaneme.
Ja by som chcel poprosiť Jardu ak by bol ochotný urobiť aj wag variantu 380-ky.V pár aktivitách bola použitá, a aj ja v R 875 som musel použiť eng verzie modelu a vyzeralo to trošku blbo keď mala hrable hore.To isté pri 350-ke.Tiež by sa zišla wag varianta.Ja by som si aj pre potrebné vozidlá wag-y urobil sám, ale potom by sa museli zas sťahovať navyše, a už by som videl tie držkové že tam nesedia parametre apod. ...

Zbyněk Šemora napsal:
Mirec. Už je na čase, že tam kopu. Uživatelé si stěžovali, že chybí Gbely zastávka atd. Koleje jsou položeny, oba oblouky z Kútů do Holíče jsou tam, kde mají být, dnes snad dostavím Holíč s napojením na Hodonínskou trať. Kdyby někdo nafotil trať do Skalice, natáhl bych koleje až tam, plánek stanice od hodných Slováků mám také.
Fajn, ja vždy vítam práce ktoré dodajú trati ešte realistickejšiu podobu.A to že sa zdrží výroba aktivít, prípadne sa pár aktivít rozhasí je podľa mňa primeraná cena. :wink:

Sponka napsal:
Krátký dotaz na Petra Šimrala:
Nebude v aktivitě trochu problém s "předbíháním se" MSTS, nebo se mají udělat zdržovačky? Já že bych si třeba taky zkusil střihnout aktivitu. Návrh osobního GVD mám.
V případě aktivity reálného vlaku by stačilo omezit maximální rychlost v úkolech. Místo 160 pojede 140, atd.
Ale chlapi, hloupá otázka, já jsem tak zahrabán do pracovních povinností a stavby tratě BP, co je to za nový vlak, o kterém je řeč?

Mirec neboj, půjdu ven s pejskem a už jdu na Holíč, tím bude trať propojená. Pak dodělám přejezdy, komunikace, mosty a bude to jak ze škatulky. Pak už nám bude zbývat obnovit Zaječí - Hodonín, ale také bych si to nejprve nafilmoval.

Tak jsem začal pracovat na aktivitě RTE, ale mám dva problémy.
Ten první je že chci aktivitu dělat celou s Ostravy do Prahy a rozdělit na dvě, ale nevím jestli úsek Olomouc - Česká Třebová bude na trati BP nebo 321. Ani jeden ze stavitelů tento nemá úsek hotový, tak se asi budu klonit k variantě BP, protože si myslím že p.Šemora bude v Olomouci rychleji než Stavitelxx v ČT.
A ten druhý problém je ten že neumím vyladit lokomotivu DB 189 a potřeboval bych jestli by se mi na to někdo nepodíval a nevyladil. Pokud bude mít někdo chuť a zájem ozvěte se mi. Díky

Kubo,zkus tu aktivitu rozdělit v Zábřehu na Moravě, to by šlo ne ?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře