Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:... přemýšlím i o Kutné Hoře. Určitě udělám radost Zdeňkovi It.
No ja mám v pláne aktivitu cez Holíčsku lokálku, ale samozrejme mal som napamäti Vaše dávnejšie avízo že sa chystá výluka tejto trati takže zatiaľ len zbieram materiály a dávam si to v hlave dokopy.BTW s tou Kutnou Horou určite neurobíte radosť len Zdeňkovi ...Zbyněk Šemora napsal:Hlášení pro aktivitáře:
Do aktualizace 73 se koná výluka na trati Kúty - Holíč - Hodonín. Do té doby je zde zavedena náhradní autobusová doprava.
Do této aktualizace sem nic netrasujte.
Změna je na trati z Hodonína od prvního (odklonového) oblouku za řekou Moravou a ze strany od Kútů hned za první vyhýbkou do trati směr Gbely. Současně bylo nutné mírně posunout výtažnou kolej v této stanici.
Jinak napojení trati z Lukavic do Olomouce nepřináší žádné změny a když už jsem v té pokládce kolejí, přemýšlím i o Kutné Hoře. Určitě udělám radost Zdeňkovi It.
Petr Šimral napsal:Když už jsme u těch aktivit: nechtěl by někdo vyrobit aktivitu RT Expressu podle návrhu jízdního řádu? Aby nám fírové mohli začít trénovat
PŠ
Já se nabízel na RT Expres s Desirem a raději neplaším lidi.Petr Šimral napsal:Když už jsme u těch aktivit: nechtěl by někdo vyrobit aktivitu RT Expressu podle návrhu jízdního řádu? Aby nám fírové mohli začít trénovat
PŠ
Petr Šimral napsal:Když už jsme u těch aktivit: nechtěl by někdo vyrobit aktivitu RT Expressu podle návrhu jízdního řádu? Aby nám fírové mohli začít trénovat
PŠ
Zdeněk Itterheim napsal:Petr Šimral napsal:Když už jsme u těch aktivit: nechtěl by někdo vyrobit aktivitu RT Expressu podle návrhu jízdního řádu? Aby nám fírové mohli začít trénovat
PŠ
A můžu nasadit 380-tku?
Ja by som chcel poprosiť Jardu ak by bol ochotný urobiť aj wag variantu 380-ky.V pár aktivitách bola použitá, a aj ja v R 875 som musel použiť eng verzie modelu a vyzeralo to trošku blbo keď mala hrable hore.To isté pri 350-ke.Tiež by sa zišla wag varianta.Ja by som si aj pre potrebné vozidlá wag-y urobil sám, ale potom by sa museli zas sťahovať navyše, a už by som videl tie držkové že tam nesedia parametre apod. ...Zbyněk Šemora napsal:U 380tky se chystám moóóóóc prosit Jardu Skůru, aby vyrobil i odlehčenou verzi. Má 6,89kujus, ale například 350 má 4,58 kujus.
S ČD 380 se mi jen s vlakem hráče málo kdy podařilo projet z Lukavic do Zábřehu, většinou jsem spadl do Windows. S 350 a tím samým vlakem vše bez problémů a většího zaškubání. Tady je to o silném kompromisu.
Nepomohou ani nízkopolygonové vozy.
Přece jen 380 bude potřeba na rameno Hohenau - Praha. Kromě pendolina se tam s ničím jiným nedostaneme.
Fajn, ja vždy vítam práce ktoré dodajú trati ešte realistickejšiu podobu.A to že sa zdrží výroba aktivít, prípadne sa pár aktivít rozhasí je podľa mňa primeraná cena.Zbyněk Šemora napsal:Mirec. Už je na čase, že tam kopu. Uživatelé si stěžovali, že chybí Gbely zastávka atd. Koleje jsou položeny, oba oblouky z Kútů do Holíče jsou tam, kde mají být, dnes snad dostavím Holíč s napojením na Hodonínskou trať. Kdyby někdo nafotil trať do Skalice, natáhl bych koleje až tam, plánek stanice od hodných Slováků mám také.
V případě aktivity reálného vlaku by stačilo omezit maximální rychlost v úkolech. Místo 160 pojede 140, atd.Sponka napsal:Krátký dotaz na Petra Šimrala:
Nebude v aktivitě trochu problém s "předbíháním se" MSTS, nebo se mají udělat zdržovačky? Já že bych si třeba taky zkusil střihnout aktivitu. Návrh osobního GVD mám.