Další zprávy:
Kolín. Konečně se mi podařilo vše přestavět tak, aby při jízdě ze 4. a 5. peronu byl odstraněn neexistující oblouk vlevo, ale trať se točila dle reálu vpravo. V Paths to znamená, že od kutnohorského zhlaví pojede vše po nové trase. Trati Pardubice - Praha se změny nedotknou, pokud před osobním nádraží cokoli neodbočuje vpravo ke 4. a 5. peronu.
Dnes jsem měl vše hotovo, na druhý pokus, kdy mi editor nenávratně padl.
V cestě mi stál kříž špatně spojených dvou vyhýbek a angličana plus 1m koleje na které když kliknete, znamená to jistou smrt. Takže jsem tyto objekty musel smazat ve world. Viz obrázek (čáry nahoře bez kolejí):

No jo, ale jaksi vybuchla jedna vyhýbka na konci Kolína, která zmizela z world, jen provázky databáze zůstaly. Tak budu muset celou kutnohorskou část nádraží včetně ranžíru postavit úplně znovu. Návod už mám v poškozené trati, tak jsem koleje k přesunutí všechny smazal. Ale povedl se mi husarský kousek. Smrtonosný nesprávně databázově napojený kříž se mi podařilo smazat s minimálními ztrátami. Bylo to jako Americká ruleta. Začal jsem mazat poškozené koleje v jiném pořadí. Ejhle, podařilo se smazat jednu vyhýbku, pak druhou, už zbyl jen angličan nebo 1m kolej? 1m kolej. Smrt. Zamrzl jsem, Napodruhé se mi podařilo smazat i angličan i 1m kolej v opačném pořadí, ale zůstalo tam asi 5 sloupů databáze. Po restartu byl editor nedostupný. Takže záloha a vše znovu. Tentokrát jsem zapomněl z poškozeného angličana smazat doplňkovou kolej. Po kliknutí na angličana jsem sice padl, ale zbyl mi ještě jeden život. Pak už šel smazat i angličan, doplňková kolej i 1m kolej. Už zbyl jeden neškodný sloupek, viz obrázek:

Jen tolik kolejí stavět znovu, co mi zbývá. Pak hurá do Kutné Hory.
PS. editor naběhl i po druhém restartu. Že by mi velký Bill dovolil opět stavět dál?
Jen by mě zajímalo, jestli takové depresivní havárie mám jen já nebo tohle prožívají i ostatní stavitelé.