Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hawk napsal:2 Jan Švec> no kdyby jsi dodal Zbyňkovi objekty pro Nymburk a Poděbrady, tak bych vám oboum asi ulíbal ruce!!!!
Jan Švec napsal:Hawk napsal:2 Jan Švec> no kdyby jsi dodal Zbyňkovi objekty pro Nymburk a Poděbrady, tak bych vám oboum asi ulíbal ruce!!!!
Nymburk i Poděbrady nebudou snad takový problém, fotky se zdařily pěkné. Taky mám nafocené Velké Zboží a Libice.
Moje včerejší akce na trati 231 zkončila až na zastávce Veltruby, kde mě při focení obestoupilo šest rómů a chystalo se zbít, protože nádražní budovu si prý koupili a já nenám povolení to tam fotit.
Je to zajímavý poznatek z focení. Klasicky - skoro nikomu nevadí, že si něco fotíte. Jenom přístup rómů je vždy, že se budou hned prát. Pokaždé to samé: Prý co kdybych ty fotky zneužil a někdo jim něco ukradl
Tak jsem to pak vzal směrem na Chlumec a vyfotil něco málo z 020.
No vieš, ja nekončím nadobro mňa k tomu donútili pracovné povinnosti.Ale možno sa k tvorbe vrátim ešte skôr ako som predpokladal (p.Šimral určite rozumieIvan.ps napsal:Co sa to tu vlatne zacina diat? Nejake blbe obdobie, alebo co??? Mirec skoncil s aktivitami, Stavitelxx stratil chut stavat, Martens skoncil s moderovanim a este aj p. Semora??? Toto nie...![]()
![]()
![]()
Zbyněk Šemora napsal:Ale psal jsem i to, že je nějaká divná doba. Převrat v Thaisku, válčení v Maďarsku, hádky s moderátory a nakonec nějaká nepříjemná výměna názorů postihla i mě.
Jiří napsal:Zbyněk Šemora napsal:Ale psal jsem i to, že je nějaká divná doba. Převrat v Thaisku, válčení v Maďarsku, hádky s moderátory a nakonec nějaká nepříjemná výměna názorů postihla i mě.
Zapoměl jsi ještě vyjmenovat hněv muslimů na Papeže![]()
Martens napsal:Jiří napsal:Zbyněk Šemora napsal:Ale psal jsem i to, že je nějaká divná doba. Převrat v Thaisku, válčení v Maďarsku, hádky s moderátory a nakonec nějaká nepříjemná výměna názorů postihla i mě.
Jiří a kolikrát to bylo způsobeno třeba i Vámi? Některé příspěvky byly v poho, někdy jako když hrách na zeď házel....
Tím tuto debatu ukončete nebo ji přesuňte do HP.Díky.
Jiří napsal:Martens napsal:Jiří napsal:Zbyněk Šemora napsal:Ale psal jsem i to, že je nějaká divná doba. Převrat v Thaisku, válčení v Maďarsku, hádky s moderátory a nakonec nějaká nepříjemná výměna názorů postihla i mě.
Jiří a kolikrát to bylo způsobeno třeba i Vámi? Některé příspěvky byly v poho, někdy jako když hrách na zeď házel....
Tím tuto debatu ukončete nebo ji přesuňte do HP.Díky.
Cože ?![]()
Já můžu za hněv muslimů na Papeže ? Trošku jsem tomu Martensovu příspěvku nerozuměl :idea: :?:
No bol to len taký výskum, takže to samozrejme treba brať s rezervou.Ono to mysleli tak, že po 3 rokoch by mal človek sám (vo vlastnom záujme) vypadnúť a nájsť si druhé zamestnanie.To isté vraveli otom že kto sa v práci nudí tak by si mal nejako tu prácu okoreniť, ak sa to nedarí tak by zas mal "presedlať" na niečo iné.Ale samozrejme všetko je to len teória a nie každý má v terajšej dobe možnosť meniť zamestnania.A samozrejme ak je dobrá partia, človek sa normálne do práce teší a potom vydrží aj tých 19 a viacej ...Zbyněk Šemora napsal:Mirec, 3 roky není maximální doba, co člověk vydrží na jednom pracovišti. (u pásu bych asi nevydržel ani týden), Na dráze jsem byl 19 let a když práce baví, mohu Ti říct, že jsem se kolikrát i těšil i po těch 19ti letech. Zvlášť, když byla dobrá parta. (to dnešní jednomužkaři už nezažijí)
Technické problémy PC s jednáním lidí vůbec nesouvisí, jen je člověk proti útokům méně imunní. Kdyby mě měl rozházet každý technický problém s PC, stále by jste jezdili na úseku Kúty - Brno. Až dojde na reklamaci grafiky, mám ještě druhý PC, byť trochu muzeum.David Kodet napsal:Ty s Jiří děláš ze všeho srandu.
No Zbyňku o ty to moc nepoznáš čím to je,když máš třeba slepáka,tak deš taky k doktorovi a nediagnostikuješ si to sám.
Mám vystudovanou psychologii,tak to ví moc dobře.Opravdu se te´d na všechny vyprdni a ono to bude dobrý.No vidiš,dokud nebudeš mít spravenou grafiku,tak se na ten počítač ani nepodívej a bude to
David Kodet napsal::Zbyněk Šemora
Technické problémy PC s jednáním lidí vůbec nesouvisí, jen je člověk proti útokům méně imunní.Viz i jiná vlákna (odstoupení moderátora, atd) Co tak tuto energii věnovat tvorbě do MSTS ?Kdyby mě měl rozházet každý technický problém s PC, stále by jste jezdili na úseku Kúty - Brno.[ /quote]
No ona psychologická přednáška po interntu je nanic.Máš pravdu,já nevím přesně o co jde,ale kdybych se vžil do mé eávné situace,tak by to určitě zabralo,ale nevím přesnej problém.Nojo méně imuní,oni ti lidé by měli držet hubu,protože oni zas tak moc nepomůžou,jako například já.
MĚLI BYSTE BÝT VŠICHNI RÁDI,ŽE NEJEZDÍTE JEN PO ÚSEKU KÚTY-BRNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Promiňte,ale mě to nějako blbneDavid Kodet napsal:David Kodet napsal::Zbyněk Šemora
Technické problémy PC s jednáním lidí vůbec nesouvisí, jen je člověk proti útokům méně imunní.Viz i jiná vlákna (odstoupení moderátora, atd) Co tak tuto energii věnovat tvorbě do MSTS ?Kdyby mě měl rozházet každý technický problém s PC, stále by jste jezdili na úseku Kúty - Brno.[ /quote]
No ona psychologická přednáška po interntu je nanic.Máš pravdu,já nevím přesně o co jde,ale kdybych se vžil do mé eávné situace,tak by to určitě zabralo,ale nevím přesnej problém.Nojo méně imuní,oni ti lidé by měli držet hubu,protože oni zas tak moc nepomůžou,jako například já.
MĚLI BYSTE BÝT VŠICHNI RÁDI,ŽE NEJEZDÍTE JEN PO ÚSEKU KÚTY-BRNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!