Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #6

Stav
nelze přidat další příspěvky.
2 Jan Švec> no kdyby jsi dodal Zbyňkovi objekty pro Nymburk a Poděbrady, tak bych vám oboum asi ulíbal ruce!!!!

Hawk napsal:
2 Jan Švec> no kdyby jsi dodal Zbyňkovi objekty pro Nymburk a Poděbrady, tak bych vám oboum asi ulíbal ruce!!!!

Nymburk i Poděbrady nebudou snad takový problém, fotky se zdařily pěkné. Taky mám nafocené Velké Zboží a Libice.
Moje včerejší akce na trati 231 zkončila až na zastávce Veltruby, kde mě při focení obestoupilo šest rómů a chystalo se zbít, protože nádražní budovu si prý koupili a já nenám povolení to tam fotit.

Je to zajímavý poznatek z focení. Klasicky - skoro nikomu nevadí, že si něco fotíte. Jenom přístup rómů je vždy, že se budou hned prát. Pokaždé to samé: Prý co kdybych ty fotky zneužil a někdo jim něco ukradl :lol:

Tak jsem to pak vzal směrem na Chlumec a vyfotil něco málo z 020.

Určitě Zbyněk se stavním neskončí,ale nesmíte ho porád tak hecovat(někteří).Nejhorří jsou otázky Kdy bude aktualizace,Jak probíhá stavba atd.
Zbyňku,normálně s tím teďka na týden prašť,hoď si ven na procházky,je´d někam na kole a na počítač a tady na to forum se vykašli.
Za týden přijď a stav 020 a uvidíš ,že ti to půjde.

Tato rada,má jen jediný háček a to,že se to Zbyňkovi začne líbit a už se mu do toho nebude chtít.

Tak druhý způsob:Počítač nech bejt vem kameru a je´d si dělat záznamy z tratě,to se ti vůbec bude líbit.Jen si to natoč a potom to zpracuj.

Opravdu musíš z toho něco udělat,nebo s tim za chvíli praštíš a to ty nechceš!!!!Ale také by ses z toho zbláznil a skončil na psychiatrii.

Jako ,když jsem byl na dopravce,tak mi zemřela babička a zrovna jsem právě brali tyto techniické parametry:hydromechanickou převodovku jsme rozebírali a takový.Jenže,mě to moc nešlo byl jsem na nervy,jak to jde všechno do jednoho,nedal jsemsi nějakou pauzu,abych byl třeba týden doba a poctivě jsem každý den chodil a za 9 dnů jsem byl u psychiatra a pomalu měsíc doma.

Jan Švec napsal:
Hawk napsal:

Nymburk i Poděbrady nebudou snad takový problém, fotky se zdařily pěkné. Taky mám nafocené Velké Zboží a Libice.
Moje včerejší akce na trati 231 zkončila až na zastávce Veltruby, kde mě při focení obestoupilo šest rómů a chystalo se zbít, protože nádražní budovu si prý koupili a já nenám povolení to tam fotit.

Je to zajímavý poznatek z focení. Klasicky - skoro nikomu nevadí, že si něco fotíte. Jenom přístup rómů je vždy, že se budou hned prát. Pokaždé to samé: Prý co kdybych ty fotky zneužil a někdo jim něco ukradl :lol:

Tak jsem to pak vzal směrem na Chlumec a vyfotil něco málo z 020.

No jo, romů je tam dost...myslím že by bylo dobré mít to jako novináři, ty kartičky a tak... :)To bysme mohli víc...

Ivan.ps napsal:
Co sa to tu vlatne zacina diat? Nejake blbe obdobie, alebo co??? Mirec skoncil s aktivitami, Stavitelxx stratil chut stavat, Martens skoncil s moderovanim a este aj p. Semora??? Toto nie... :cry: :cry: :cry:
No vieš, ja nekončím nadobro mňa k tomu donútili pracovné povinnosti.Ale možno sa k tvorbe vrátim ešte skôr ako som predpokladal (p.Šimral určite rozumie :wink: ).Martina celkom chápem, ani mne by nebolo veľmi po chuti (aspoň na nejakú dobu) opäť vysedávať XXX hodín pred RE.A p.Šemora? Tiež chápem jeho (dúfam že momentálnu) nechuť do práce.Pri istých prudičoch by ma tiež rýchlo prešla chuť.Ono je to klasický psychický stav.Podľa niektorých štúdií človek by mal zotrvať v jednom zamestaní max. 3 roky, potom mu vraj začína "švitoriť".Takže takí ľudia ktorý makajú 20 a viac rokov musia mať buď bohovskú vôľu alebo dobrú motiváciu v práci.A pri súčastnom vývoji na tomto fóre ide ta motivácia dole ako cena ropy ... :D

Nazdárek, snad jsem Zbyňka nenaštval tím, že jsem mu poděkoval za prac. aktualizaci, ale stím, že je momentálně MSTS odinstalován, ža v nejblišší době nainstaluji a podívám se a opravím a protáhnu své aktivity.
PB mám niní nainstalovanou, a projetý úsek Poděbrady-Velký Osek, ano tak ty koleje opravdu tak přesně leží, akorát mě to za Osekem, směr Chlumec vykolejilo.
Jak je to s povolováním na natáčení v kabině mašiny trať, asi né co. To je jenom na strojvůdcích. Chtěl jsem při přesunu na setkání příznivců MSTS a BP obzvlášť natočit skrz sklo banána úsek Týniště nad Orlicí - Praha hl. n. přes HK, Chlumec, Osek Poděbrady, Vršovice. Zbyněk jako bejvalej fíra to má určitě jednodušší, ten si na chvilku stoupne k trati a hned ho keždej strojvůdce pozdravuje. Já jako nikdo mám smůlu. Hold budu muset se spokojit s posledním vagónem. Sakra proč nemá segra stojánek na kameru.

Měl jsem dnes hodně pracovních povinností včetně zásilek s tratí, proto reaguji až nyní. Včera jsem napsal, že se na to musím vyspat a to jsem udělal. Není to o přepracovanosti, ale o mezilidských vztazích mezi námi.
Ale psal jsem i to, že je nějaká divná doba. Převrat v Thaisku, válčení v Maďarsku, hádky s moderátory a nakonec nějaká nepříjemná výměna názorů postihla i mě.
A důsledek je, když otevřu editor, chvíli do něj civím a pak jej beze změn opět zavřu. Trochu mne i načnula skutečnost, že v mém novém PC moje suprgrafika ATI X1900 za 14 tisíc je asi v háji. Dnes mi to technik dle popisu jen potvrdil a oznámil, že takovou už nemají, možná za týden něco příjde. (viz mé dřívější příspěvky v počítačové poradně)
Mirec, 3 roky není maximální doba, co člověk vydrží na jednom pracovišti. (u pásu bych asi nevydržel ani týden), Na dráze jsem byl 19 let a když práce baví, mohu Ti říct, že jsem se kolikrát i těšil i po těch 19ti letech. Zvlášť, když byla dobrá parta. (to dnešní jednomužkaři už nezažijí)

Zbyněk Šemora napsal:
Ale psal jsem i to, že je nějaká divná doba. Převrat v Thaisku, válčení v Maďarsku, hádky s moderátory a nakonec nějaká nepříjemná výměna názorů postihla i mě.

Zapoměl jsi ještě vyjmenovat hněv muslimů na Papeže :wink:

Jiří napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

Jiří a kolikrát to bylo způsobeno třeba i Vámi? Některé příspěvky byly v poho, někdy jako když hrách na zeď házel....

Tím tuto debatu ukončete nebo ji přesuňte do HP.Díky.

Martens napsal:
Jiří napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

Jiří a kolikrát to bylo způsobeno třeba i Vámi? Některé příspěvky byly v poho, někdy jako když hrách na zeď házel....

Cože ? :eek: :eek: Já můžu za hněv muslimů na Papeže ? Trošku jsem tomu Martensovu příspěvku nerozuměl :idea: :?:

Naposled editoval moderátor:
Ty s Jiří děláš ze všeho srandu.

No Zbyňku o ty to moc nepoznáš čím to je,když máš třeba slepáka,tak deš taky k doktorovi a nediagnostikuješ si to sám.
Mám vystudovanou psychologii,tak to ví moc dobře.Opravdu se te´d na všechny vyprdni a ono to bude dobrý.No vidiš,dokud nebudeš mít spravenou grafiku,tak se na ten počítač ani nepodívej a bude to

Jiří napsal:
Martens napsal:
Jiří napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

Cože ? :eek: :eek: Já můžu za hněv muslimů na Papeže ? Trošku jsem tomu Martensovu příspěvku nerozuměl :idea: :?:

No a taky za 11.září...nee...bylo to myšleno k Vašim některým příspěvkům, že není potřeba se moc snažit, aby na sebe strhly nelibost...
mimochodem, to, že nepoučitelné lidi předám k řešení adminovi opravdu není dětinské....

Zbyněk Šemora napsal:
Mirec, 3 roky není maximální doba, co člověk vydrží na jednom pracovišti. (u pásu bych asi nevydržel ani týden), Na dráze jsem byl 19 let a když práce baví, mohu Ti říct, že jsem se kolikrát i těšil i po těch 19ti letech. Zvlášť, když byla dobrá parta. (to dnešní jednomužkaři už nezažijí)
No bol to len taký výskum, takže to samozrejme treba brať s rezervou.Ono to mysleli tak, že po 3 rokoch by mal človek sám (vo vlastnom záujme) vypadnúť a nájsť si druhé zamestnanie.To isté vraveli otom že kto sa v práci nudí tak by si mal nejako tu prácu okoreniť, ak sa to nedarí tak by zas mal "presedlať" na niečo iné.Ale samozrejme všetko je to len teória a nie každý má v terajšej dobe možnosť meniť zamestnania.A samozrejme ak je dobrá partia, človek sa normálne do práce teší a potom vydrží aj tých 19 a viacej ... :wink:

David Kodet napsal:
Ty s Jiří děláš ze všeho srandu.

No Zbyňku o ty to moc nepoznáš čím to je,když máš třeba slepáka,tak deš taky k doktorovi a nediagnostikuješ si to sám.
Mám vystudovanou psychologii,tak to ví moc dobře.Opravdu se te´d na všechny vyprdni a ono to bude dobrý.No vidiš,dokud nebudeš mít spravenou grafiku,tak se na ten počítač ani nepodívej a bude to
Technické problémy PC s jednáním lidí vůbec nesouvisí, jen je člověk proti útokům méně imunní. Kdyby mě měl rozházet každý technický problém s PC, stále by jste jezdili na úseku Kúty - Brno. Až dojde na reklamaci grafiky, mám ještě druhý PC, byť trochu muzeum.
Jiří: já zde nechtěl jmenovat všechny světové katastrofy, ale bylo to jen ilustrativně, protože mi připadá že asi pod vlivem nějakého působení planet je v lidech nějak moc nenávisti. Viz i jiná vlákna (odstoupení moderátora, atd) Co tak tuto energii věnovat tvorbě do MSTS ? Ale pozor, to smrdí prací.

David Kodet napsal:
:Zbyněk Šemora

Technické problémy PC s jednáním lidí vůbec nesouvisí, jen je člověk proti útokům méně imunní.Viz i jiná vlákna (odstoupení moderátora, atd) Co tak tuto energii věnovat tvorbě do MSTS ?Kdyby mě měl rozházet každý technický problém s PC, stále by jste jezdili na úseku Kúty - Brno.[ /quote]

No ona psychologická přednáška po interntu je nanic.Máš pravdu,já nevím přesně o co jde,ale kdybych se vžil do mé eávné situace,tak by to určitě zabralo,ale nevím přesnej problém.Nojo méně imuní,oni ti lidé by měli držet hubu,protože oni zas tak moc nepomůžou,jako například já.
MĚLI BYSTE BÝT VŠICHNI RÁDI,ŽE NEJEZDÍTE JEN PO ÚSEKU KÚTY-BRNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mirec: Chápu jak to myslíš a s tou prací máš naprostou pravdu. Postupem času začne člověk "z nudy" dělat třeba i chyby a to už je nejvyšší čas na změnu zaměstnání.

David Kodet napsal:
David Kodet napsal:
:Zbyněk Šemora

Technické problémy PC s jednáním lidí vůbec nesouvisí, jen je člověk proti útokům méně imunní.Viz i jiná vlákna (odstoupení moderátora, atd) Co tak tuto energii věnovat tvorbě do MSTS ?Kdyby mě měl rozházet každý technický problém s PC, stále by jste jezdili na úseku Kúty - Brno.[ /quote]

No ona psychologická přednáška po interntu je nanic.Máš pravdu,já nevím přesně o co jde,ale kdybych se vžil do mé eávné situace,tak by to určitě zabralo,ale nevím přesnej problém.Nojo méně imuní,oni ti lidé by měli držet hubu,protože oni zas tak moc nepomůžou,jako například já.
MĚLI BYSTE BÝT VŠICHNI RÁDI,ŽE NEJEZDÍTE JEN PO ÚSEKU KÚTY-BRNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Promiňte,ale mě to nějako blbne

Pro pana Šemoru

Pane Šemora a ostatní stavitelé tratí nenechte se odradit lidmi co nic neudělali a kritizují,zatím nedokáži postavit trať,ale nebýt vás tak jezíme do dnes po tratích,který jsou dodávany v základním balíku.Věnovali jte tomu svůj osobní čas a ten vám asi těžko dnes někdo zaplatí.V jiných státech by z toho byl komerční addon viz proukce Německa a stál by o hodně vyšší částku než za jakou ji distribujete vy,Na tom by se každý měl zamyslet.vy prodáváte svůj um a práci za směšnou částku.Za to vám patří dík a stálo by za to porovnat prodejní addony z oriödukce Německa a vaše.Ty se prodávají v přepočtu za asi kolem 10000,a vy?S pozdravem laich.

2latich svoje prispevky si mozes editovat ked sa pomylis, nemusis pridavat dalsie. (viz tlacidla v hlavicke prispevku na pravej strane).

+ na pobavenie "ked sa clovek zacne v praci nudit, musi sa nejako odreagovat" : http://www.youtube.com/watch?v=O9eqnc6EM_o
(kancelarsky rychloveslarsky team)

a tiez sa pridavam k tym, co obdivuju pracu p. Semoru a su radi ze maju po com jazdit (aj ked nemaju poriadne na com ;)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře