Trať už se rýsuje pro aktualizaci. Vše ale úplně doděláno nebude, už si potřebuji od prací na trati na chvíli odpočinout.
Hotovo komplet je z Hodonína do Kútů a díky 742041 který dodal materiály a Honzovi Švecovi , který vymodeloval nádraží Mohelnice, Lukavice - Mohelnice.
Dále je téměř hotovo až na pár budov nádražích a textur terénu Třebešice(pár metrů za koncem peronu) - Církvice - Kutná Hora - Kolín - Velký Osek - Poděbrady - Velké Zboží.
Holá louka zůstala jen mezi Olomoucí a Mohelnicí, ale to opravdu až příště, nechci to uspěchat.
Kdo má pracovní aktualizaci a připravuje aktivitu, tak asi nepotěším.
Trochu jsem pohnul s jednou vyhýbkou v Holíči (potřeboval jsem docílit větší mezeru mezi skupinami kolejí u budovy vyhýbkáře na Gbelské straně).
To samé v Kutné Hoře. Když jsem si pouštěl video od Zdeňka I jak vjíždí s nexákem do stanice, můj pohled na 5. kolej byl v MSTS moc pokroucený. V reále je to od vyhýbky rovně. Takže šachováním s vyhýbkou č26 a 5. kolejí jsem docílil vjezdu do KH jak v reálu. (jedná se jen o nákladní koleje).
Kolín Zálabí. Tam mi to stále nevycházelo. Před mostem se posouvají kilometry a nebylo se čeho chytit. Ve finále jsem obdržel směrové a sklonové poměry, tak jsem koleje dle tabulek posunul. Od oblouku vlevo po další oblouk vpravo.
Dál už je vše při starém.
Jinak v Kolíně jsem na doraz s objekty, bude nutné něco zjednodušit. Zastávka Kolín Zálabí je bohužel na stejném čtverci jako Kolín osobní nádraží.
Kromě jmenovaným chci poděkovat Nebulusovi a Romanovi Šubrtovi za další stavební objekty. Díky ale patří každému, který přispěl s trochou do mlejna. Některé v zájmu jejich ochrany nemohu jmenovat. To jsou pánové, kteří přispěli s plány některých úseků tratí.
Aktualizaci dám ven během týdne, ještě to musím překontrolovat a doplnit nějaké drobnosti.