Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Za Kutnou Horou je kolmost silniční komunikace správně, jen ještě musím Romana Š moc poprosit, aby buď dal pilíře dál od sebe nebo vyrobil variantu nadjezdu pod ostřejším uhlem. V Mohelnici i jinde jsou malé obloučky, jen v možnostech kolejiva MSTS je to trochu zveličené. S Červenkou jsem takto zápasil několik dní, až mi to celé nenávratně spadlo a já musel stavět celý úsek z Lukavice do Olomouce znovu. Udělat všude rovinu jak když střelí by bylo jednodužší, ale nebylo by to ono.742.041 napsal:Po projetí bych měl jeden detail.Za Kutnou Horou po podjetí nadjezdu loupu lak na vozech,on nadjezd je dosti kolmo k trati a zasashuje do jízdní dráhy.Chtělo by jej trochu narovnat.A v Mohelnici od Lukavice na vjezdu není takové esíčko ale je tam rovinka.
Teď jsem to zkoušel, valí mi to 200kb/s.Peta napsal:Aktivity nejdou stáhnout...stáhne se 200 kb a hlásí mi to chybu
Tak za toto sa ospravedlňujem, to je moja chyba. Pôvodné Zarazadlo_beton existuje len v dennej verzii. Zarazadlo sypane existuje aj vo verzii snow a má aj príslušnú zimnú textúru. Lenže nejaké časti som použil z betónového zarážadla. Takže kto nechce čakať na opravu v ďaľšej aktualizácii, tak nech si kľudne nakopíruje textúru Zarazadlo_beton.ace do adresára Snow. Žiadna špeciálna zimná textúra v tomto prípade nie je potrebná a ani nebude vyrábaná.jeffer napsal:....a teraz chybajuce objekty:
textures/snow/Zarazadlo_beton.ace
a tym padom: zarazadlo_sypane.s, zarazadlo_sypane_trava.s
vsetky chybajuce ace existuju v textures/ ale nie vo verzii textures/snow/
Po doplnění soubru do Snow, jak doporučil Nebulus jsem projel v zimě noc pendolinem od Sedlece do Kutné Hory. Žádný problém. Jmenované další soubory, které údajně chybí a jmenoval jeffer budou asi jen jeho místní problém. Pravděpodobně vynechal nějakou aktualizaci.jeffer napsal:tak najprv 350:
sqwele! len sa mi nepaci, ze EDB vypina uz pri 50 i ked s mirelom taha min. do 30. /skusal som 011, ale asi su vsetky rovnake/ inak sa mi mocno paci.
a teraz chybajuce objekty:
dlhodobo:
textures/snow/SRV_StonePier.ace, IJ_Brick_dark.ace, SRV_Bridges4.ace a Bridge4S.ace -> tym padom, zlyhalo nahratie suboru s modelom Cald_1over4_bridgeA.s
v Kutnej Hore:
textures/snow/Zarazadlo_beton.ace
a tym padom: zarazadlo_sypane.s, zarazadlo_sypane_trava.s
vsetky chybajuce ace existuju v textures/ ale nie vo verzii textures/snow/
Jan Květ napsal:Tak to kloubouk dolů,ale chci se zetat,jaká kabina hurvínk je nová,u jaké lokomotivy?
Zbyněk Šemora napsal:Zde máte opravný balíček, který doplní dvě chybějící textury ve složce Snow
http://www.semora.cz/d/73abptrat.exe
Ta už je k downloadu na Miranově stráce..........
Ajemgud napsal:Jen dotaz - na http://www.semora.cz u MSTS je stále poslední aktualizace 11.08., to se mi to blbě ukazuje, či to tam ještě není???
Zapni si v nastavení prohlížeče "aktualizovat při každé návštěvě" nebo si vymazej cache a historii a načte se ti to nově aktuálně.Ajemgud napsal:Jen dotaz - na http://www.semora.cz u MSTS je stále poslední aktualizace 11.08., to se mi to blbě ukazuje, či to tam ještě není???