Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Chlape, je nutné číst vše i s důsledky. Jsme jen v MSTS. Dráty TV jsou dobrá propaganda, ale je nesmysl je osazovat jen na širé trati a velká města nechat bez. Jinak to nelze. Počet objektů je omezen a nedostává se místa na potřebnější věci. Zatím ozasovaní TV vidím jako zbytečnou práci.Petr napsal:Pane Šemoro, nemohl byste používat ve své trati sloupy TV i s dráty (http://drahy.info/scr/10.4.2006-4.jpg), jako je například u Žilina - Otsrava (http://drahy.info/)? Je to jen malinká věc, ale řekl bych, že realitě přidá hodně.
Už jsem pro to dávno udělal a já podle pendolinových rychlostníků dávno jezdím. A to tak, že jsem posunul toleranci překročení rychlosti o 40km/h. Ohledně vykolejení v MSTS, to mám a doporučuji vypnout, protože je to nesmysl. Ještě žádný vlak nevykolejil z důvodu, že by překročil traťovou rychlost například o 20km/h Pokud pojedou dvě jednotky (v reálu) 451. Jedna bude po dílnách s novými obručemi a ta druhá před dílnami , místo obručí galusky, tak když s tou první pojedete rychlostí 100km/h, tak na té zadní bude rychloměr ukazovat 120km/h. Asi tak nějak. To jsou věci, které jsem osobně zažil a už se v tomto vláknu opakuji.122 030-0 napsal:Pane Semora, chtel jsem se zeptat jestli by neslo udelat v msts aby pro pendolino platili ty rychlostniky ty uzky?? Protoze kdyz bych mel jet podle techto rychlostniku tak vykolejim.
Petr napsal:Mám problém. Když jsem si naistaloval BP 73 a chtel si jet nejakou tu aktivitu, tak jsem narazil na problém: nejdou vytvořit pohledy kabiny. Zkoušel jsem to u lokomotiv: 162, 163, 362, 471, 555, 680, 742 a 749. Z toho se mi načetly pouze 471, 555, 680 a 742. Ostatní vyhodily chybu: „Selhalo vytvoření pohledu kabiny“. Před aktualizací 73 vim určitě, že to šlo. Kabinu 362 pro lokomotivy 162, 163 a 362 jsem si po těchoto problémech stáhl z netu (semora.cz), ale stejně to nešlo. Prosím poraďte mi, co s tím. Děkuji
Šnek napsal:V praxi si strojvedoucí taky musí hlídat rychlost jakou může jet a jestli jede víc tak je to jenom na jeho zodpovědnost a samozřejmě dnes se kontroluje skoro každý rychloměrný proužek.
Aktualizace trati je jedna věc a aktualizace vozidel je úplně věc jiná a spolu vzájemně nijak nesouvisí. Souvislost mají pouze aktivity a to, když se někde mění koleje a je nutné opravit Paths.Petr napsal:Mám problém. Když jsem si naistaloval BP 73 a chtel si jet nejakou tu aktivitu, tak jsem narazil na problém: nejdou vytvořit pohledy kabiny. Zkoušel jsem to u lokomotiv: 162, 163, 362, 471, 555, 680, 742 a 749. Z toho se mi načetly pouze 471, 555, 680 a 742. Ostatní vyhodily chybu: „Selhalo vytvoření pohledu kabiny“. Před aktualizací 73 vim určitě, že to šlo. Kabinu 362 pro lokomotivy 162, 163 a 362 jsem si po těchoto problémech stáhl z netu (semora.cz), ale stejně to nešlo. Prosím poraďte mi, co s tím. Děkuji
Už jsem to psal několikrát, tento bin je obsažen v updatetrainset157.exe na mých stránkách. Nainstaluje se do Složky Train Simulator a odtud jej aktivujete.Petr napsal:Mohl by mi prosím někdo poslat mstspatch1.5.7.zip na mail? Nejde mi to stáhnout, ani nic jinýho, jenom ta nejnovější pracovní...Díky
Nemusí se nejdříve odinstalovat předchozí? Třeba když mám 1.5.4?Zbyněk Šemora napsal:Už jsem to psal několikrát, tento bin je obsažen v updatetrainset157.exe na mých stránkách. Nainstaluje se do Složky Train Simulator a odtud jej aktivujete.Petr napsal:Mohl by mi prosím někdo poslat mstspatch1.5.7.zip na mail? Nejde mi to stáhnout, ani nic jinýho, jenom ta nejnovější pracovní...Díky
Pokud máš starši verzi Bin tak nejprve jí musíš odinstalovat tlačítkem Restore kterou máš v nabídce instalace Bin-u a teprve poté můžeš instalovat novější.Karel napsal:Nemusí se nejdříve odinstalovat předchozí? Třeba když mám 1.5.4?Zbyněk Šemora napsal:Už jsem to psal několikrát, tento bin je obsažen v updatetrainset157.exe na mých stránkách. Nainstaluje se do Složky Train Simulator a odtud jej aktivujete.Petr napsal:Mohl by mi prosím někdo poslat mstspatch1.5.7.zip na mail? Nejde mi to stáhnout, ani nic jinýho, jenom ta nejnovější pracovní...Díky
Které, kde, kdo? V tomto vlákně to nemohu najít.djneon napsal:Ty textury, co jmenoval Jeffer chybí i mně, úplně přesně.