Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #6

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Petr napsal:
Pane Šemoro, nemohl byste používat ve své trati sloupy TV i s dráty (http://drahy.info/scr/10.4.2006-4.jpg), jako je například u Žilina - Otsrava (http://drahy.info/)? Je to jen malinká věc, ale řekl bych, že realitě přidá hodně.
Chlape, je nutné číst vše i s důsledky. Jsme jen v MSTS. Dráty TV jsou dobrá propaganda, ale je nesmysl je osazovat jen na širé trati a velká města nechat bez. Jinak to nelze. Počet objektů je omezen a nedostává se místa na potřebnější věci. Zatím ozasovaní TV vidím jako zbytečnou práci.

Ty dráty použité v trati 270 mají špatnou výšku (6,2 místo 5,7), je to velmi pracné jimy zadrátovat jakoukoliv větší stanici, nemluvně o obloucích. To už by byly lepší troleje, co má v trati Tygy, ale němel jsem zatím možnost je zkoušet.

Zbyňku když už jsme u těch drátů,mohl by jsi do opravné aktualizace nebo do příští dodat sloupy TV v Mohelnici na předávací kolejiště SEM?Díky

Pane Semora, chtel jsem se zeptat jestli by neslo udelat v msts aby pro pendolino platili ty rychlostniky ty uzky?? Protoze kdyz bych mel jet podle techto rychlostniku tak vykolejim.

122 030-0 napsal:
Pane Semora, chtel jsem se zeptat jestli by neslo udelat v msts aby pro pendolino platili ty rychlostniky ty uzky?? Protoze kdyz bych mel jet podle techto rychlostniku tak vykolejim.
Už jsem pro to dávno udělal a já podle pendolinových rychlostníků dávno jezdím. A to tak, že jsem posunul toleranci překročení rychlosti o 40km/h. Ohledně vykolejení v MSTS, to mám a doporučuji vypnout, protože je to nesmysl. Ještě žádný vlak nevykolejil z důvodu, že by překročil traťovou rychlost například o 20km/h Pokud pojedou dvě jednotky (v reálu) 451. Jedna bude po dílnách s novými obručemi a ta druhá před dílnami , místo obručí galusky, tak když s tou první pojedete rychlostí 100km/h, tak na té zadní bude rychloměr ukazovat 120km/h. Asi tak nějak. To jsou věci, které jsem osobně zažil a už se v tomto vláknu opakuji.

Já jsem toleranci úplně vypnul.V praxi si strojvedoucí taky musí hlídat rychlost jakou může jet a jestli jede víc tak je to jenom na jeho zodpovědnost a samozřejmě dnes se kontroluje skoro každý rychloměrný proužek.Ale co se týče hry MSTS nejsem proti.

Mám problém. Když jsem si naistaloval BP 73 a chtel si jet nejakou tu aktivitu, tak jsem narazil na problém: nejdou vytvořit pohledy kabiny. Zkoušel jsem to u lokomotiv: 162, 163, 362, 471, 555, 680, 742 a 749. Z toho se mi načetly pouze 471, 555, 680 a 742. Ostatní vyhodily chybu: „Selhalo vytvoření pohledu kabiny“. Před aktualizací 73 vim určitě, že to šlo. Kabinu 362 pro lokomotivy 162, 163 a 362 jsem si po těchoto problémech stáhl z netu (semora.cz), ale stejně to nešlo. Prosím poraďte mi, co s tím. Děkuji

Petr napsal:
Mám problém. Když jsem si naistaloval BP 73 a chtel si jet nejakou tu aktivitu, tak jsem narazil na problém: nejdou vytvořit pohledy kabiny. Zkoušel jsem to u lokomotiv: 162, 163, 362, 471, 555, 680, 742 a 749. Z toho se mi načetly pouze 471, 555, 680 a 742. Ostatní vyhodily chybu: „Selhalo vytvoření pohledu kabiny“. Před aktualizací 73 vim určitě, že to šlo. Kabinu 362 pro lokomotivy 162, 163 a 362 jsem si po těchoto problémech stáhl z netu (semora.cz), ale stejně to nešlo. Prosím poraďte mi, co s tím. Děkuji

Zřejmě používáš MSTS BIN 1.6!

Šnek napsal:
V praxi si strojvedoucí taky musí hlídat rychlost jakou může jet a jestli jede víc tak je to jenom na jeho zodpovědnost a samozřejmě dnes se kontroluje skoro každý rychloměrný proužek.

Naprosto Off Topic - Ten strojvedoucí co způsobil nehodu ve Vranovicích moc na kontrolu proužků nedbal, cestou z Kutné Hory do Vranovic překročil rychlost více než třináckrát a projel několik oddílových návěstidel na stůj. Zřejmě se dnes ty proužky zase tak důkladně nekontrolují.

Petr napsal:
Aktualizace trati je jedna věc a aktualizace vozidel je úplně věc jiná a spolu vzájemně nijak nesouvisí. Souvislost mají pouze aktivity a to, když se někde mění koleje a je nutné opravit Paths.

Mohl by mi prosím někdo poslat mstspatch1.5.7.zip na mail? Nejde mi to stáhnout, ani nic jinýho, jenom ta nejnovější pracovní... :( Díky

Petr napsal:
Mohl by mi prosím někdo poslat mstspatch1.5.7.zip na mail? Nejde mi to stáhnout, ani nic jinýho, jenom ta nejnovější pracovní... :( Díky
Už jsem to psal několikrát, tento bin je obsažen v updatetrainset157.exe na mých stránkách. Nainstaluje se do Složky Train Simulator a odtud jej aktivujete.

Zbyněk Šemora napsal:
Petr napsal:
Už jsem to psal několikrát, tento bin je obsažen v updatetrainset157.exe na mých stránkách. Nainstaluje se do Složky Train Simulator a odtud jej aktivujete.
Nemusí se nejdříve odinstalovat předchozí? Třeba když mám 1.5.4?

Karel napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Petr napsal:
Nemusí se nejdříve odinstalovat předchozí? Třeba když mám 1.5.4?
Pokud máš starši verzi Bin tak nejprve jí musíš odinstalovat tlačítkem Restore kterou máš v nabídce instalace Bin-u a teprve poté můžeš instalovat novější.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře