Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Z K.H. stoupání až někam do Světlé a pak padák až k H.B. . Z H.B. to zase vystoupá za Pohled, do Tišnova je to tam samá "houpačka"a do Brna to už jen padá.Zbyněk Šemora napsal:Za Jeníkovem jste na Vysočině a tak to bude až do Brna. Aby se z toho nestal unreal, tak potřebuji tyto přesné údaje.
A až po Vlkaneč je to tam samý oblouk.Je to tam samá "houpačka".Zbyněk Šemora napsal:Za Jeníkovem jste na Vysočině a tak to bude až do Brna. Aby se z toho nestal unreal, tak potřebuji tyto přesné údaje.
Ty oblouky pokračují dále za H.B. na Jihlavu a za Jihlavou na Jindřichův Hradec pořád až k Veselí.train.msts napsal:A až po Vlkaneč je to tam samý oblouk.Je to tam samá "houpačka".Zbyněk Šemora napsal:Za Jeníkovem jste na Vysočině a tak to bude až do Brna. Aby se z toho nestal unreal, tak potřebuji tyto přesné údaje.
S binem byly jen úvahy, že se možná zvýší stabilita editoru a hry. Někdo už něco naznačoval v 1.6, že už aktivity nepadají. Na slezině potřebuji nabrat rozumy, abych mohl přejít na tuto vyšší verzi. Spíše vyčkávám na další verzi binu, kdy snad Džordž vyřeší, aby servis 2 jezdil jak má. To je jediná brzda, proč jsem u 1.57. Nebo updatovat servis2.bobeksoft napsal:Dobrý den, zajezdím si na této trati, když p.Šemora naznačuje, že s Bin 6 bude lepší stavění? Já totiž Bin 6 nainstalovaný nemám (nejezdím aktivity), budu si ho tedy muset opatřit?
Zbyněk Šemora napsal:S binem byly jen úvahy, že se možná zvýší stabilita editoru a hry. Někdo už něco naznačoval v 1.6, že už aktivity nepadají. Na slezině potřebuji nabrat rozumy, abych mohl přejít na tuto vyšší verzi. Spíše vyčkávám na další verzi binu, kdy snad Džordž vyřeší, aby servis 2 jezdil jak má. To je jediná brzda, proč jsem u 1.57. Nebo updatovat servis2.bobeksoft napsal:Dobrý den, zajezdím si na této trati, když p.Šemora naznačuje, že s Bin 6 bude lepší stavění? Já totiž Bin 6 nainstalovaný nemám (nejezdím aktivity), budu si ho tedy muset opatřit?
Jinak vše dělám tak, aby uživatel už nemusel nic shánět, vše je a bude součástí instalace. (pokud si stáhnete updatetrainset157.exe, potřebujete bin 1.57. Pokud jej nemáte, najdete jej ve složce Train simulator)
Ale jde. Je to soubor snow.env v adresáři Routes\Trať\Envfiles. Změňte v něm hodnotu world_fog_distance na nějakou větší (je to viditelnost v metrech).Pawlik napsal:Mám pocit, že tohle bohužel nastavit nejde.
Jestliže v MSTS sněží tak je to jako na Sibiři a nikdy jinak = nulová viditelnost.
Myslím, že tak před dvěma lety se tady kdosi zmiňoval o nějaké utilitce, nebo co to bylo, která uměla více druhů počasí, tedy i slabé sněžení.