Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je někdy problém.Pokusil jsem se o přeskok z 843 na 754 a nevím,jestli to je kombinovaným ovladačem 843,ale když přeskočím na 754 tak ji posléze neodbrzdím.Zbyněk Šemora napsal:problém je, že pokud chci z mašiny na mašinu, musíme na sebe najet
Totéž jsem udělal na druhé straně soupravy,tedy 754 připojená k 943 a není problém odpojit a odjet.Ještě mě napadlo zkusit zastavit z 843 na brzdu loko a pak přeskok,ale test jsem ještě neprovedl.Ale to asi už patří do jiného vlákna.Kontra napsal:To Poison: Stalo se mi něco obdobného s 854, která má tež kombinovaný...
Napřed opakovat poté ignorovat a jede se dál. Pokud se to bude opakovat vícekrát, vyjmout medium z mechaniky, otočit o 90st a vložit zpět pokračovat.klimi napsal:Zdravim,při instalaci trati BP mi najede:Nastala chyba běkem kopírování souboru .../Night/Skalice1.ace a můžu dát ukončit opakovat nebo ignorovat co s tím?
a nebude tam nějakej problém když to spustim?bob57_cz napsal:Napřed opakovat poté ignorovat .klimi napsal:Zdravim,při instalaci trati BP mi najede:Nastala chyba běkem kopírování souboru .../Night/Skalice1.ace a můžu dát ukončit opakovat nebo ignorovat co s tím?
Když to bude jen tenhle soubor, tak se nic neděje, horší to bude u jiných.klimi napsal:a nebude tam nějakej problém když to spustim?
zkusím děkujiBoby napsal:To klimi:
Zkus instalovat z HD, mělo by to pomoct, já s tím měl problémy taky.
jo to jsem byl jáZbyněk Šemora napsal:O soubor Skalice1.ace mne někdo požádal a já jej ještě neposlal. Omlouvám se, ale za celé svátky jsem moc korespondence nevyřídil z důvodu realizace zítřejší aktualizace. Pokud něco nefunguje, doporučuji pokus o zkopírování komplet složky na hardisk nebo DVD načíst na jiné mechanice. Instalačky jsou testovány a jsou vpořádku.
Byl problém v rychlostech pokud se pojede od Hradce do Oseka a dál na Prahu nebo Kolín. Záhadným způsobem se prolínaly hodnoty rychlostí z jiné koleje, ikdyž rychlostníky jsou od sebe odvráceny. Ještě to nemám všude vyřešeno. Jinak jsem v Oseku na kolínském zhlaví směr Kanín doplnil ještě jednu odvratnou vyhýbku kvůli vznikající smyčce. Nyní už i ve volné jízdě je možné od Dobšic přehodit na Kaníně vyhýbku a pokračovat do Kolína. V obou směrech je odvratná výměna ošetřena návěstidlem (do odvratného směru mrká přivolávačka)
Ale já kolem 17. hodiny psal, že už je aktualizace. Ta vozidla mi také vadila a vyměnil jsem je za taková, která mají textury vpořádku. Jinak odpověď na tohle by mohl dát uživatel Žižkovský, který před rokem poslal balík automobilového provozu z nových aut. Od tohoto update se některá vozidla Ganzas přeskinovala na cocacolu s těmito nesmysly. Problém byl i v tom, když jsem před lety tato vozidla dal do silničního provozu, tak jela pozpátku nebo bokem. Proto se i špatně přeskinovala.train.msts napsal:Hustopečích jsem našel zajímavá vozidla. Vypadá to na špatný soubor s texturama.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.brucknert.ic.cz/bp01.jpg
Právě že jsem tu trať projížděl pod nejnovější aktualizací. Zkoušel jsem to ozvučení oblouků.Zbyněk Šemora napsal:Ale já kolem 17. hodiny psal, že už je aktualizace. Ta vozidla mi také vadila a vyměnil jsem je za taková, která mají textury vpořádku. Jinak odpověď na tohle by mohl dát uživatel Žižkovský, který před rokem poslal balík automobilového provozu z nových aut. Od tohoto update se některá vozidla Ganzas přeskinovala na cocacolu s těmito nesmysly. Problém byl i v tom, když jsem před lety tato vozidla dal do silničního provozu, tak jela pozpátku nebo bokem. Proto se i špatně přeskinovala.