Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #6

Stav
nelze přidat další příspěvky.
JOHNZ napsal:
Peta: Ja si myslim, ze Zbynek je posledna osoba, ktora by pouzivala vozidla mimo BP trainsetu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Přesně tak a pokud si ve zjevení,že na screenech jsou vozidla OBB tak zjevně nemáš aktuální verzi TBP. :wink:

Ale já myslím jakby něco od Dussa a Dema, Čoudy,Taxe,Johnze a tak které nejsou v momentální verzi TBP.

Peta napsal:
Dotaz, bude Trainset BP nebo se máme připravit na stahování haldy lokomotiv.

Kdyby jsi si stáhl 2UpdateTrainset od Zbyňka, tak tam všechna vozidle najdeš!

Zdravim,
chtel bych se zeptat, jestli by se nedala odstranit chyba navesteni ve volne jizde v nekterych ZST (Modrice, Hrusovany u Brna, ...). Pri prvnim prujezdu nepredvesti posledni oddilova navestidla autobloku navest vjezdoveho navestidla a soucasne track monitor i opakovac ukazuje volno, i kdyz je na vjezdu rychlostni omezeni. Ale kdyz se po projeti vratim zpatky a projedu cestu znovu, je uz vsechno v poradku.

Trat jsem behem casu uz nekolikrat preinstaloval, ale chyba stale pretrvava.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img170.imageshack.us/img170/1539/monitorwb3.th.jpg[/url]

m: Tady Ti mohu poradit, zkus MSTS přeinstalovat ještě 50x a trať také 50x. Do toho alespoň 10x přeinstalovat MSTS BIN.
Pak to vše asi 2 hodiny míchat na mírném ohni, trochu přisolit a nakonec zjistíš, že to stejně ve volné jízdě stále nefunguje.
A proč?
Protože tato návěstní scripta jsou tak napsaná. :lol: :lol: :lol:

Šíříte falešné informace. Já nepsal, že aktualizace bude o Silvestru, tak jednoduché zase stavět tratě není. Já všude hlásám, že aktualizace bude po víkendu, už během tohoto týdne.

m. napsal:
Zdravim,
chtel bych se zeptat, jestli by se nedala odstranit chyba navesteni ve volne jizde v nekterych ZST (Modrice, Hrusovany u Brna, ...). Pri prvnim prujezdu nepredvesti posledni oddilova navestidla autobloku navest vjezdoveho navestidla a soucasne track monitor i opakovac ukazuje volno, i kdyz je na vjezdu rychlostni omezeni. Ale kdyz se po projeti vratim zpatky a projedu cestu znovu, je uz vsechno v poradku.

Trat jsem behem casu uz nekolikrat preinstaloval, ale chyba stale pretrvava.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img170.imageshack.us/img170/1539/monitorwb3.th.jpg[/url]
V Modřicích a v Hrušovanech má Zbyněk ještě původní staré návěstidla. Ty fungovaly dobře jenom v aktivitách. Ty co jsem dělal novější by to už dělat neměly.

Jak na Nový rok, tak po celý rok.
Aktualizace trati a velká aktivita se blíží, tak posílám několik screenů ze začátku aktivity v Olomouci. Sice to ještě není finál, nemám všechny přejezdy, textury terénu, štěrk, to až někdy příště. Ale v žádném případě už z Olomouce do Mohelnice nebudete koukat na holou louku. Tento úsek vlastně vznikl proto, že jsem jej potřeboval do této aktivity.
:lol: :lol: :lol:
5ae11dc083cac824c06c11e68ed02097.jpg
ad72c6c8b889d3ffb2cb505de80af116.jpg
c6e58632c24a27d5860a0327aa1a9c3f.jpg
332926fc4cfcc37be6aba4ff661b26a1.jpg
1207b4de7090580446da1c4b4b72aec3.jpg
04cbbdd76d4ed191a20b1c7474b32eb6.jpg
Kdo se nemůže dočkat, zatím si můžete vytisknout jízdní řád. Bez něj se aktivita jet nedá. Jen je škoda, že nešel utajit skutečný cíl služby, mělo to být původně překvapení.
http://www.semora.cz/a/TourDeBP.rar
Vlaky, které jede hráč bylo nutné upravit dle potřeby aktivity a jejich složení, trasa a čas odjezdu je stejně reálná, jako když lokomotiva 380001 se někdy ocitně v depu Praha Masarykovo na zadní přesuvně.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ostatní doprava je přibližně dle grafikonu 2006, závěr i 2007. Ale ne vše je pravda, protože na potvoru, když jsem potřeboval do hry vlak, tak zrovna v tu dobu a tom místě žádný nejel. :mad:

Naposled editoval moderátor:
362 015 na náklade ? :lol: Síce sa to pár dní dozadu u nás stalo, ale pokiaľ mi je známe, tak ako aj v SR, tak aj v ČR majú 362 zákaz jazdiť na nákladoch. Však buďme trošku realistický. 8)

Robo napsal:
362 015 na náklade ? Síce sa to pár dní dozadu u nás stalo, ale pokiaľ mi je známe, tak ako aj v SR, tak aj v ČR majú 362 zákaz jazdiť na nákladoch. Však buďme trošku realistický.
Podle čeho soudíš, že mají tyto loko zákaz přepravovat nákladní vlaky ? Takové nařízení je kontraproduktivní a dovolím si tvrdit, že nebylo nikdy vydáno.
Osobně jsem vezl náklad z Č.Brodu do Libně s loko 150, která se vracela z dílen v Č.T. Problém měl akorát strojmistr, který mne tam poslal z pohotovosti a taky tvrdil, že to se nesmí. Jeho názor jsem lehce vyvrátil ukázáním článku/poznámky u zátěžové tabulky pro tuto loko, kde je pouze R do 1000t. A vedle je napsáno, že tato tabulka platí i pro všechny ostatní druhy zátěže. Takže bez obav x62 může na cokoliv stejně jako x63. Toto je realita.

Když už jsme u tý reality,tak jedno je jistý.362.015 zssk podle smluvních podmínek s Coca - Cola by neměla opustit území SK.Ale je pravda,že já osobně ji v aktivitách na území CZ používám s oblibou. :wink:

poison napsal:
Když už jsme u tý reality,tak jedno je jistý.362.015 zssk podle smluvních podmínek s Coca - Cola by neměla opustit území SK.Ale je pravda,že já osobně ji v aktivitách na území CZ používám s oblibou. :wink:
Klídek. V dobách, až se nasadí do provozu 380001 možná ŽSSK pronajmou Coca Colu ČD nebo si ji koupí Petr Šimral na své RT expresy. A aby mašinka nemusela strojově do Bohumína 80km/h, tak ji nasadil na nexák. Lidi. chce to trochu fantazie. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Když se chce, jde vše.

bob57_cz napsal:
Robo napsal:
362 015 na náklade ? Síce sa to pár dní dozadu u nás stalo, ale pokiaľ mi je známe, tak ako aj v SR, tak aj v ČR majú 362 zákaz jazdiť na nákladoch. Však buďme trošku realistický.
Podle čeho soudíš, že mají tyto loko zákaz přepravovat nákladní vlaky ? Takové nařízení je kontraproduktivní a dovolím si tvrdit, že nebylo nikdy vydáno.
Osobně jsem vezl náklad z Č.Brodu do Libně s loko 150, která se vracela z dílen v Č.T. Problém měl akorát strojmistr, který mne tam poslal z pohotovosti a taky tvrdil, že to se nesmí. Jeho názor jsem lehce vyvrátil ukázáním článku/poznámky u zátěžové tabulky pro tuto loko, kde je pouze R do 1000t. A vedle je napsáno, že tato tabulka platí i pro všechny ostatní druhy zátěže. Takže bez obav x62 může na cokoliv stejně jako x63. Toto je realita.
Kedˇ sa povie *a*, musí sa povedať aj *b*.
Pokiaľ mi je známe, rada 150 toto povolenie dostala, viď náklady na Ostravsku a tiež pár Nexákov.

Robo napsal:
Kedˇ sa povie *a*, musí sa povedať aj *b*.
Pokiaľ mi je známe, rada 150 toto povolenie dostala, viď náklady na Ostravsku a tiež pár Nexákov.
O čem to rozprávíš ? Jaké povolení ? Lokomotiva je schválena do provozu jako univerzální a řídí se podle zátěžových tabulek. Nikde není stanoveno, že nesmí přepravovat náklady. Dokonce i ucelené jednotky mohou přepravovat přivěšená vozidla, která v běžném provozu nejsou s touto jednotkou v technickém celku. Takto se třebas přepravují i poštovní vozy za jednotkou 460. Jakákoliv lokomotiva může přepravovat jakoukoliv zátěž v souladu se zátěžovými tabulkami.

Zbyněk Šemora napsal:
Šíříte falešné informace. Já nepsal, že aktualizace bude o Silvestru, tak jednoduché zase stavět tratě není. Já všude hlásám, že aktualizace bude po víkendu, už během tohoto týdne.

Jo aha,
¨právě jsem přivandroval domů,byl jsem v čudu a už jsem hledal,ale nic.
No prostě jsem šířitel falešnuch informací :( :D :(

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře