Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Přesně tak a pokud si ve zjevení,že na screenech jsou vozidla OBB tak zjevně nemáš aktuální verzi TBP.JOHNZ napsal:Peta: Ja si myslim, ze Zbynek je posledna osoba, ktora by pouzivala vozidla mimo BP trainsetu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Peta napsal:Dotaz, bude Trainset BP nebo se máme připravit na stahování haldy lokomotiv.
Tak se asi nedockame....David Kodet napsal:¨122 030-0 napsal:Uz se nemohu dockat kdy vyjde nova aktualizace a aktivita den blbec.
Nápodobně,určitě to dá Zbyněk ven zítra a nebo na Silvestra těsně před nebo po půl noci
V Modřicích a v Hrušovanech má Zbyněk ještě původní staré návěstidla. Ty fungovaly dobře jenom v aktivitách. Ty co jsem dělal novější by to už dělat neměly.m. napsal:Zdravim,
chtel bych se zeptat, jestli by se nedala odstranit chyba navesteni ve volne jizde v nekterych ZST (Modrice, Hrusovany u Brna, ...). Pri prvnim prujezdu nepredvesti posledni oddilova navestidla autobloku navest vjezdoveho navestidla a soucasne track monitor i opakovac ukazuje volno, i kdyz je na vjezdu rychlostni omezeni. Ale kdyz se po projeti vratim zpatky a projedu cestu znovu, je uz vsechno v poradku.
Trat jsem behem casu uz nekolikrat preinstaloval, ale chyba stale pretrvava.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img170.imageshack.us/img170/1539/monitorwb3.th.jpg[/url]

HuráááZbyněk Šemora napsal:JAle v žádném případě už z Olomouce do Mohelnice nebudete koukat na holou louku
Podle čeho soudíš, že mají tyto loko zákaz přepravovat nákladní vlaky ? Takové nařízení je kontraproduktivní a dovolím si tvrdit, že nebylo nikdy vydáno.Robo napsal:362 015 na náklade ? Síce sa to pár dní dozadu u nás stalo, ale pokiaľ mi je známe, tak ako aj v SR, tak aj v ČR majú 362 zákaz jazdiť na nákladoch. Však buďme trošku realistický.
Klídek. V dobách, až se nasadí do provozu 380001 možná ŽSSK pronajmou Coca Colu ČD nebo si ji koupí Petr Šimral na své RT expresy. A aby mašinka nemusela strojově do Bohumína 80km/h, tak ji nasadil na nexák. Lidi. chce to trochu fantazie.poison napsal:Když už jsme u tý reality,tak jedno je jistý.362.015 zssk podle smluvních podmínek s Coca - Cola by neměla opustit území SK.Ale je pravda,že já osobně ji v aktivitách na území CZ používám s oblibou.![]()
Kedˇ sa povie *a*, musí sa povedať aj *b*.bob57_cz napsal:Podle čeho soudíš, že mají tyto loko zákaz přepravovat nákladní vlaky ? Takové nařízení je kontraproduktivní a dovolím si tvrdit, že nebylo nikdy vydáno.Robo napsal:362 015 na náklade ? Síce sa to pár dní dozadu u nás stalo, ale pokiaľ mi je známe, tak ako aj v SR, tak aj v ČR majú 362 zákaz jazdiť na nákladoch. Však buďme trošku realistický.
Osobně jsem vezl náklad z Č.Brodu do Libně s loko 150, která se vracela z dílen v Č.T. Problém měl akorát strojmistr, který mne tam poslal z pohotovosti a taky tvrdil, že to se nesmí. Jeho názor jsem lehce vyvrátil ukázáním článku/poznámky u zátěžové tabulky pro tuto loko, kde je pouze R do 1000t. A vedle je napsáno, že tato tabulka platí i pro všechny ostatní druhy zátěže. Takže bez obav x62 může na cokoliv stejně jako x63. Toto je realita.
O čem to rozprávíš ? Jaké povolení ? Lokomotiva je schválena do provozu jako univerzální a řídí se podle zátěžových tabulek. Nikde není stanoveno, že nesmí přepravovat náklady. Dokonce i ucelené jednotky mohou přepravovat přivěšená vozidla, která v běžném provozu nejsou s touto jednotkou v technickém celku. Takto se třebas přepravují i poštovní vozy za jednotkou 460. Jakákoliv lokomotiva může přepravovat jakoukoliv zátěž v souladu se zátěžovými tabulkami.Robo napsal:Kedˇ sa povie *a*, musí sa povedať aj *b*.
Pokiaľ mi je známe, rada 150 toto povolenie dostala, viď náklady na Ostravsku a tiež pár Nexákov.
Zbyněk Šemora napsal:Šíříte falešné informace. Já nepsal, že aktualizace bude o Silvestru, tak jednoduché zase stavět tratě není. Já všude hlásám, že aktualizace bude po víkendu, už během tohoto týdne.