Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
David Kodet napsal:No jo,zase jsme plně vinen.
Ale mám jinej problém.Chci si zkusit aktivitu "Den blbec"a mám aktuálbí trainset a chybí nějaké vozidlo T478.Co je to prosím blíže a kde ho seženu?
David Kodet napsal:....chybí nějaké vozidlo Trains/Trainset/cd_Es_/CD_Es_478.1.....
Amazon napsal:Pokud nemáš T478 tak si to v consistu změň, jinak je to "Bardotka"
Dopuručuji původní Radius ( 0.3 ) přepsat na Radius ( 0.2 ), a ještě malé světýlka pro pruhy tj. Radius ( 0.12 ) na Radius ( 0.08 )Bob napsal:Původní úprava viditelnosti spočívala v tom, že se v souboru Sigcfg.dat změnila položka Radius ( 0.3 ) na Radius ( 0.6 ) nebo dokonce 0.9, čímž došlo k zlepšení viditelnosti, ale ruku v ruce s tím šel "alfa-kanál" či co to bylo, který filtroval pozadí tak, jak to zmiňuje Zbyněk.Zbyněk Šemora napsal:Původně zvětšil JP také viditelnost, ale za cenu, že kolem stínítka se vytvořil velký čtverec, který filtroval pozadí. Anebo se světla rozmázly ještě více.
Současně na dálku to vypadá velmi reálně a na blízko je to jen o zvyk. Snad udělat nějaký opačný LOD, kdy na blízko by se zmenšil kruh světla.
Já osobně jsem si v Sigcfg.dat s novou Džordžovou texturou změnil hodnotu Radius ( 0.3 ) na Radius ( 0.25 ), kdy viditelnost zůstává ještě slušná a návěstní znak zblízka už není tak "hrozný".![]()
Zbyněk Šemora napsal:Tak já čekám dojmy jak stíháte jet aktivitu, ale místo toho tu píšete úplné kraviny. Naklápění u TRS, v mé aktivitě vidíte T478,.....Já mám pocit, že Silvestr byl v neděli. Že by jste do dneška ještě nevystřízlivěli?![]()
![]()
![]()
Které jsou to přesně položky? Modifikovaný/upravený souborek by nebyl ? Radius ( 0.12 ) jsem nenašel nikde, zato Radius ( 0.11 ) hned 12x a Radius ( 0.3 ) jen 1xJP napsal:Dopuručuji původní Radius ( 0.3 ) přepsat na Radius ( 0.2 ), a ještě malé světýlka pro pruhy tj. Radius ( 0.12 ) na Radius ( 0.08 )
Aktivita je přímo v aktualizaci a samotný archiv.apk je v adresáři s aktivitami v tratiJacek napsal:Zbyněk Š:
Nevím, asi na to při večeru nevidím, ale nenašel jsem kromě obrázků žádný link na tu aktivitu
Musíme stíhat i jiné věci, ale zatím do Hradce s tímto poznatkem. Aktivita zatím zcela stabilní, jedu pod posledním Binem 1.6.123022. Jízdní doby po Choceň dost volné, moc jsem se nehnal a v Krasíkově jsem měl kolem 2 minut náskok, v Třebové snad 3, tam už mi Traffic naskakoval před očima, takže do Dlouhé (díky Džordži za nemizející terén!!) jsem to nechal jen tak koulet, pak maximálně v sérii na hospodár a už to šlo. V Chocni -1, v Týništi -0.45, odtud do Hradce už je to ostřejší, ale dá se to ujet.Zbyněk Šemora napsal:Tak já čekám dojmy jak stíháte jet aktivitu.....
To byla narážka ne na normální hráče, ale na přihlouplé dotazy nesouvisející s touto tratí ani aktivitou.Bob napsal:Musíme stíhat i jiné věci, ale zatím do Hradce s tímto poznatkem. Aktivita zatím zcela stabilní, jedu pod posledním Binem 1.6.123022. Jízdní doby po Choceň dost volné, moc jsem se nehnal a v Krasíkově jsem měl kolem 2 minut náskok, v Třebové snad 3, tam už mi Traffic naskakoval před očima, takže do Dlouhé (díky Džordži za nemizející terén!!) jsem to nechal jen tak koulet, pak maximálně v sérii na hospodár a už to šlo. V Chocni -1, v Týništi -0.45, odtud do Hradce už je to ostřejší, ale dá se to ujet.Zbyněk Šemora napsal:Tak já čekám dojmy jak stíháte jet aktivitu.....
V Hradci jdu na nocležku.....