Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
podívej se do FAQ,jinak jde o špatnou asociaci přípony apk.U Zbyňka na webu je opravný budfix na tsunpack.151-tka napsal:já mam trať 321 a chci jsi tam dát aktivitu nějakou aktivitu a objevuje se mi tam: Failed to open package prosím o radu
Třeba tady http://mlasevic.ic.cz/admin/detail.php?id=6151-tka napsal:jenom že ja to nemůžu u Zbyňka najít kde bych to ještě jinde sehnal
Peta napsal:R 612 od Kuby je bezva...super aktivita...jen tak dál.
Úplně hlavní je, aby to alespoň topilo, než mne přijedou odtáhnout...JOHNZ napsal:Ono sa dá jazdiť aj s viacmenej z polovice nefunkčnou mašinou (jeden známy hovorí, že potrebuješ, aby šlo trafo, usmerňovač, motory, regulátor a rýchlomer ... to ostatné netreba ...)
Může jet nejvýše takovou rychlostí, jako je nejpomalejší vozidlo řazené ve vlaku. Porucha loko není důvodem k omezení rychlosti. Pokud by to byla závada takového charakteru, že nelze jet dále bez omezení, tak se omezující vozidlo z vlaku odstaví nebo výjimečně po dohodě/příkazu dispečera odtáhne i s omezujícími podmínkami. Čili ve výjimečných případech lze omezit plynulost dopravy - tím potažmo kulturu cestování, nikdy však nesmí být ohrožena bezpečnost !T napsal:Nevím jak to je,ale nejsem si jist,že by vlak s lehnutou mašinou mohl jet 120km/h(poradí nějaký činný strojvedoucí) .Tam by se hodila spíše hláška o nějakém tom omezení nebo podobně.......
Kebarko napsal:Amazon: Pri definovaní odstavenej súpravy pomocou vyčkávacieho bodu musí byť vzdialenosť mezi počiatočným bodom cesty a vyčkávacím bodom dlhšia ako je dĺžka súpravy. Súprava sa musí rozbehnúť a zastaviť na bode. Ak je táto vzdialenosť príliš krátka, tak súprava hneď zmizne. Treba skontrolovať aj koncový bod trasy. Tiež nesmie byť príliš blízko pri vyčkávacom bode. Jeho zlé umiestnenie tak isto spôsobí predčasné zmiznutie súpravy. Chce to prax a skúšať.
LuděkD napsal:Napíšu sem můj problém.
Po tom, když jedu aktivitu a dokončím ji, se mi ukáže Úkol splněn, dám OK., a vrátí se mi to na obrazovku MSTS s podrobnostmi o jízdě, tak dám Zobrazit podrobnosti a někdy se mi to zasekne, a musím vypnout celé MSTS. Mohl by někdo poradit, co s tím? Přeinstalováním to nepomůže, leda snad odinsatlováním a novou instalací, ale to se mi nechce. V MSTS toho mám tolik, že bych musel celé to tam znovu dávat a uznejte, že doba toho všeho (s instalací) trvá pěknou chvíli.