Aktivity - všeobecně

Stav
nelze přidat další příspěvky.
já mam trať 321 a chci jsi tam dát aktivitu nějakou aktivitu a objevuje se mi tam: Failed to open package prosím o radu

151-tka napsal:
já mam trať 321 a chci jsi tam dát aktivitu nějakou aktivitu a objevuje se mi tam: Failed to open package prosím o radu
podívej se do FAQ,jinak jde o špatnou asociaci přípony apk.U Zbyňka na webu je opravný budfix na tsunpack.

R 612

Peta napsal:
R 612 od Kuby je bezva...super aktivita...jen tak dál.

No nechci být až tak velkým kritikem,ale nyní jsem to projel a mám trochu "výhrady".Třeba vmax Lv je 80 km/h,nikoliv rychlost 90km/h ke které je strojvedoucí vybízen po projetí prvního návěstidla.Dále před odjezdem z KH ta hláška o nezávažné závadě.Nevím jak to je,ale nejsem si jist,že by vlak s lehnutou mašinou mohl jet 120km/h(poradí nějaký činný strojvedoucí) .Tam by se hodila spíše hláška o nějakém tom omezení nebo podobně......

Jinak to je nápad vcelku dobrý.

Ono sa dá jazdiť aj s viacmenej z polovice nefunkčnou mašinou (jeden známy hovorí, že potrebuješ, aby šlo trafo, usmerňovač, motory, regulátor a rýchlomer ... to ostatné netreba ...)

JOHNZ napsal:
Ono sa dá jazdiť aj s viacmenej z polovice nefunkčnou mašinou (jeden známy hovorí, že potrebuješ, aby šlo trafo, usmerňovač, motory, regulátor a rýchlomer ... to ostatné netreba ...)
Úplně hlavní je, aby to alespoň topilo, než mne přijedou odtáhnout... :lol:

T napsal:
Nevím jak to je,ale nejsem si jist,že by vlak s lehnutou mašinou mohl jet 120km/h(poradí nějaký činný strojvedoucí) .Tam by se hodila spíše hláška o nějakém tom omezení nebo podobně.......
Může jet nejvýše takovou rychlostí, jako je nejpomalejší vozidlo řazené ve vlaku. Porucha loko není důvodem k omezení rychlosti. Pokud by to byla závada takového charakteru, že nelze jet dále bez omezení, tak se omezující vozidlo z vlaku odstaví nebo výjimečně po dohodě/příkazu dispečera odtáhne i s omezujícími podmínkami. Čili ve výjimečných případech lze omezit plynulost dopravy - tím potažmo kulturu cestování, nikdy však nesmí být ohrožena bezpečnost !
Pokud by tedy na vlaku osobní přepravy lehla mašina takovým způsobem, že by dále mohla být tažena jen omezenou rychlostí ( ta se stanovuje v takových případech obvykle na max 30-50 podle charakteru závady ), tak se odstaví a vlak pokračuje bez ní. Omezení ze 120 na 90 pro poruchu nepřichází do úvahy. Něco jiného je, pokud lehne v KH loko350 na ss indikaci a nebude tam náhradní jiný stroj než 122/123, tak to pojede celé max 90 i s tou 350, protože 122 více nemůže. Nejednou jsem vezl Saxonii z KH se 123 namísto lehlé 141.

Jo s tou 90 jsem se sekl, beru na vědomí pro příště. A jsem rád že mi zkušení fírové dali za pravdu že když je pokažená mašina tak se nemusí snižovat rychlost. Protože když je v poruše třeba jenom kvůli motoru nebo nějaké maličkosti a nemá to vliv na jízdní vlastnosti, by mi přišlo divné že bych musel snižovat rychlost, prostě stáhnu smeták a beru to jako že "mám o vůz navíc".

Dobrý den, chtěl bych vědět od nějakého ostříleného tvůrce aktivit co znemená a čeho docílím v AE, když posunu na nastupisti ten zelený "skoro kruh"....takový ten koláček :) ...promiňte ale nevím jak to napsat odborně. Dík za odpověď

Nejspíš vím co napíšete ale co kdyby někdo udělal nějakou větší či menší posunovku třeba v ČT s 725 nebo v Brně s 731 nebo klasiku 740 ať rozhodne případný autor kdy, kde a s čím. děkuji

A proč výmýšlet act. s závadou na loko ? Může to být NEX s takovým JŘ rychlost na 90. A když budu striktní tak si tě pohlídám na max. v=91 nějakou blbou hláškou typu že jsi právě o 500 lehčí a u 93 km/h si budeš muset vzít úver ........... . :)

Cawte. Mam otazocku pre skusenych aktivitarov. Kedze novy MSTS bin obmedzil pady, tak by som sa rad spytal, ako mam teraz riesit odstavene vozne v aktivitach?

1. Vlozit do aktvity LC???

alebo

2. Pouzit traffic s vyckavacim bodom???

Podotykam, ze kym to nebude nutne, tak sa nechystam pouzit LP vozne - nech su tie vozne pestrejsie...

Určitě použít traffic s vyčkávacícm bodem. Loose Consist bude v aktivitě stát celou dobu hraní a zbytečně zatěžká PC. Zasazení trafficu s vyčkávacím bodem dá trochu více práce, ale určitě je to lepší řešení.

Použij trafic s vyčkávacím bodem můžež ho nachat stát i hodinu.
K LP vozům - v takové malé stanici 2-3 vozy na vykládkové koleji taky nejsou špatné - zpestří to průjezd stanicemi.

Ahoj, chtěl bych se zeptat jaký je správný postup při složení a umístění souprav, které pouze stojí ve stanici bez loko, jako třeba odstavené vagony. Zkusil jsem v Libni umístit 2 takové odstavené soupravy ve složení servis1+nákl. vozy. Definoval jsem trasu, čas nasazení a mezi servis 1 a konec trasy jsem dal vyčkávací bod. Problém je takový, že trafic se sice objeví, ale hned zas zmizí. A ještě jedna věc mě zajímá. Ve stanici Masarykovo nádraží čekám na odjezd, tak jsem tam dal přijíždějící pendolino. To zastaví ve stanici a stojí tam po celou dobu aktivity, prostě nezmizí, když mu tam dám vyčkávací bod tak zas zmizí téměř hned po zastavení. Vyčkávací bod mi funguje, nad hrabovkou stojí rychlík který má jet přede mnou a dal jsem mu čekání, tam je to v pořádku. Takže kdo by mohl poradit co s tim? Jedu pod binem 1.6. Děkuju předem za odpovědi

Amazon: Pri definovaní odstavenej súpravy pomocou vyčkávacieho bodu musí byť vzdialenosť mezi počiatočným bodom cesty a vyčkávacím bodom dlhšia ako je dĺžka súpravy. Súprava sa musí rozbehnúť a zastaviť na bode. Ak je táto vzdialenosť príliš krátka, tak súprava hneď zmizne. Treba skontrolovať aj koncový bod trasy. Tiež nesmie byť príliš blízko pri vyčkávacom bode. Jeho zlé umiestnenie tak isto spôsobí predčasné zmiznutie súpravy. Chce to prax a skúšať.

Kebarko napsal:
Amazon: Pri definovaní odstavenej súpravy pomocou vyčkávacieho bodu musí byť vzdialenosť mezi počiatočným bodom cesty a vyčkávacím bodom dlhšia ako je dĺžka súpravy. Súprava sa musí rozbehnúť a zastaviť na bode. Ak je táto vzdialenosť príliš krátka, tak súprava hneď zmizne. Treba skontrolovať aj koncový bod trasy. Tiež nesmie byť príliš blízko pri vyčkávacom bode. Jeho zlé umiestnenie tak isto spôsobí predčasné zmiznutie súpravy. Chce to prax a skúšať.

Ono to je taky o tom, že u WP funguje něco jako "zábrzdná vzdálenost". Pokud použiju jen samotný servis který je maličký tak ta trasa mezi jednotlivými body SP-WP-EP taky nemůže být příliš krátká aby měl servis čas zastavit, jinak ten servis začne taky mizet.

Napíšu sem můj problém.
Po tom, když jedu aktivitu a dokončím ji, se mi ukáže Úkol splněn, dám OK., a vrátí se mi to na obrazovku MSTS s podrobnostmi o jízdě, tak dám Zobrazit podrobnosti a někdy se mi to zasekne, a musím vypnout celé MSTS. Mohl by někdo poradit, co s tím? Přeinstalováním to nepomůže, leda snad odinsatlováním a novou instalací, ale to se mi nechce. V MSTS toho mám tolik, že bych musel celé to tam znovu dávat a uznejte, že doba toho všeho (s instalací) trvá pěknou chvíli.

LuděkD napsal:
Napíšu sem můj problém.
Po tom, když jedu aktivitu a dokončím ji, se mi ukáže Úkol splněn, dám OK., a vrátí se mi to na obrazovku MSTS s podrobnostmi o jízdě, tak dám Zobrazit podrobnosti a někdy se mi to zasekne, a musím vypnout celé MSTS. Mohl by někdo poradit, co s tím? Přeinstalováním to nepomůže, leda snad odinsatlováním a novou instalací, ale to se mi nechce. V MSTS toho mám tolik, že bych musel celé to tam znovu dávat a uznejte, že doba toho všeho (s instalací) trvá pěknou chvíli.

Mě se to občas taky stane. Řeším to tím, že chvilku počkám, až se uvolní systémové prostředky, potom dám zobrazit podrobnosti a už to nevytuhne. To samé se může stát i v jiném menu např. načíst úkol.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře