754 067
Hradlař
Díky za radu.Boby napsal:Mě se to občas taky stane. Řeším to tím, že chvilku počkám, až se uvolní systémové prostředky, potom dám zobrazit podrobnosti a už to nevytuhne. To samé se může stát i v jiném menu např. načíst úkol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Díky za radu.Boby napsal:Mě se to občas taky stane. Řeším to tím, že chvilku počkám, až se uvolní systémové prostředky, potom dám zobrazit podrobnosti a už to nevytuhne. To samé se může stát i v jiném menu např. načíst úkol.
LuděkD napsal:Traffic:
Vtvořím aktivitu s trafficem. Vlaky, které umístím jet po druhé koleji, než jedu já, čili oni jedou směr zpět, tak je vše v pořádku. Všechno jede, míjím je. Ale když dám, aby jel traffic po stejné koleji, jako jedu já, třeba, že já jedu Os a EC jede chvíli po mně a chci, aby mě předjel v nějaké stanici, samozřejmě po jiné koleji, tak mi to vůbec nejde a v aktivitě nejede žádný traffic. Je to možné, aby traffic jel po stejné koleji, jako vy, nebo ne? Musí jet vždy celou dobu jízdy po jiné?
Neprošvihnul jsi třeba výstrahu LVZ a nebrzdí vlak sám - houkačka LVZ není venku slyšet......Ondra.H napsal:Mám problém s tvorbou své aktivity .Když jsi dám pohled zvenčí začne vlak spomalovat,neví někdo čím to je ?
Co je to LVZ ?Martens napsal:Neprošvihnul jsi třeba výstrahu LVZ a nebrzdí vlak sám - houkačka LVZ není venku slyšet......Ondra.H napsal:Mám problém s tvorbou své aktivity .Když jsi dám pohled zvenčí začne vlak spomalovat,neví někdo čím to je ?
Navíc když se vrátím do kabiny vlak jede normálně.Ondra.H napsal:Co je to LVZ ?Martens napsal:Neprošvihnul jsi třeba výstrahu LVZ a nebrzdí vlak sám - houkačka LVZ není venku slyšet......Ondra.H napsal:Mám problém s tvorbou své aktivity .Když jsi dám pohled zvenčí začne vlak spomalovat,neví někdo čím to je ?
Co to máš za eng? Dělá to u všech nebo jenom u některého....Ondra.H napsal:Navíc když se vrátím do kabiny vlak jede normálně.Ondra.H napsal:Co je to LVZ ?Martens napsal:Neprošvihnul jsi třeba výstrahu LVZ a nebrzdí vlak sám - houkačka LVZ není venku slyšet......Ondra.H napsal:Mám problém s tvorbou své aktivity .Když jsi dám pohled zvenčí začne vlak spomalovat,neví někdo čím to je ?
LVZ je liniový vlakový zabezpečovač.Ondra.H napsal:Co je to LVZ ?
Moc ne, začne to pomalu spomalovat.LuděkD napsal:LVZ je liniový vlakový zabezpečovač.Ondra.H napsal:Co je to LVZ ?
Jak moc ti vlak brzdí, když dáš pohled zvenku?
A dělá ti to u všech lokomotiv? No a co když máš výkon na 100% a dáš si pohled zvenku, to by dělat nemělo. Nebo i v tomto případě ti to dělá?Ondra.H napsal:Mám problém s tvorbou své aktivity .Když jsi dám pohled zvenčí začne vlak spomalovat,neví někdo čím to je ?
I když dám 100% a pohled zvenku tak to spomaluje.LuděkD napsal:A dělá ti to u všech lokomotiv? No a co když máš výkon na 100% a dáš si pohled zvenku, to by dělat nemělo. Nebo i v tomto případě ti to dělá?Ondra.H napsal:Mám problém s tvorbou své aktivity .Když jsi dám pohled zvenčí začne vlak spomalovat,neví někdo čím to je ?
Jestli ono to nebude v tom eng souboru, jak už zmiňoval Martens, ale to by ti dělalo pořád, nejen při pohledu zvenku. Ale je pravda, že je tam třeba něco nastavené jinak. Odkud máš stažené lokomotivy?Ondra.H napsal:I když dám 100% a pohled zvenku tak to spomaluje.
Ze stránek trati Bratislava - Praha.LuděkD napsal:Jestli ono to nebude v tom eng souboru, jak už zmiňoval Martens, ale to by ti dělalo pořád, nejen při pohledu zvenku. Ale je pravda, že je tam třeba něco nastavené jinak. Odkud máš stažené lokomotivy?Ondra.H napsal:I když dám 100% a pohled zvenku tak to spomaluje.
To by mělo být v pořádku.Ondra.H napsal:Ze stránek trati Bratislava - Praha.
Jenom jsem přenastavoval u několika lokomotiv 162/362 automatické zapínání záchrané brzdy.LuděkD napsal:To by mělo být v pořádku.Ondra.H napsal:Ze stránek trati Bratislava - Praha.
Už nevím, co bych poradil. Podívat se po nastaveních MSTS, ale jestli si nic nepřenastavoval, tak by to mělo všechno jet.
No, tak ty dvě lokomotivy nainstaluj znovu. Kdyžtak si je stáhni, nebo jestli je máš stažené, tak je tam dej znovu (do Trainsetu). Mohlo by to jít. A u ostatních lokomotiv ti to teda nedělá? Pokud ne, tak by to znovu nainstalování mohlo jít.Ondra.H napsal:Jenom jsem přenastavoval u několika lokomotiv 162/362 automatické zapínání záchrané brzdy.
LuděkD napsal:Kdyby ta otázka tu už položená jednou byla, tak se nezlobte, nevšiml sem si jí.
Jak zabalit aktivitu do souboru .apk?