Peta napsal:
Hm, už se těším, vypadá slibně, a můžu se zeptat, bude aspoň pod stromeček?
Určitě, pokud dojedu vlak hráče se splněním všech úkolů, mám vyhráno. Současně mám počmáraný papír A4 se všemi časy, kde doplnit traffic a aktivovat události. Nejprve musím ale opravit jeden úkol, kdy bylo třeba odstavit 3. vůz za lokomotivou. Vše OK, ale jakmile jsem se napojil zpět na vlak, nevybavil se mi reverzní bod a skončil jsem patem. Zkusil jsem s vlakem zastavit mnohem dříve, abych prodloužil trasu, ale stejný výsledek. Ale vzdát test aktivity po 6 hodinách jízdy by bylo kruté. Tak jsem udělal poslední pokus, vůz jsem neodstavil, ale trasu objel solo lokomotivou. Reverz se vybavil a návěstidlo k další cestě se konečně obarvilo.
Jinak jsem objevil jednu zajímavost v návěstidlech. Už jsem to viděl ve dvou stanicích, tak to asi nebude chyba, ale záměr. Pokud odjezdové návěstidlo ukazuje návěst "posun dovolen" tak i cestové před ním také ukazuje návěst pro posun. (v Pardubicích se to i hodilo, ale v Hodoníně jsem před cesťákem brzdil na 30 i očima, budu to muset vyřešit nějakým servisem, který ve vhodný okamžik aktivuje "posun dovolen)
Posílám pár obrázků, jak bude aktivita vypadat po devíti hodinách jízdy.
V úseku Hodonín - Holíč nemají přechodnost velké lokomotivy a musí je přepravovat jako nečinné žehlička.
Opět dotaz na Džordže, nešlo by ve volbě F9 nějak udělat, aby se z vybrané loko udělala nečinná a stáhnul se jí sběrač?
Jen pro info, nástup strojvedoucího na stroj 151 byl v 7.10 a tyto fotky jsou v 16.21 (časy na monitoru jsou jen jak je vypočítal MSTS)