bob57_cz
Učitel češtiny
Počet cestujících se rozdělí na počet vozidel, do kterých mohou nastupovat. Tady by to možná chtělo udělat nějaké změny. Některé vozy mají definován počet a jiné ne. Navrhoval bych změnit u všech vozů kapacitu na (0)1cestujícího a přenést přepočet na lokomotivu (do každé přidat definici hodně - 1000kaštanů), myslím, že by se to pak chovalo všude stejně. Třeba jsem napsal blbost, třeba námět.Ivan.ps napsal:Zdravim. Pri tvorbe aktivitiy som narazil na nasledujucu vec a nie som si isty ci je to sposobene binom, alebo mi blbne MSTS.
Ak sa nemylim, tak doteraz to bolo tak, ze ked som si zadal v AE pocet cestujucich napriklad 4, tak v aktivite mali cestujuci nastupovat zhruba 16 sekund, teda jeden cestujuci = 4 sekundy. teraz som si ale vsimol, ze ak zadam pocet cestujucich naprikald 10, tak aj cestujuci v aktivite nastupuju 10 sekund, teda 1 cestujuci = 1 sekunda. Moze mi este niekto potvrdit, ze sa s takymto niecim stretol??? Dakujem
Tohle má vysledované Ppoollll, jaké jsou vazby mezi vozidly s různě nastavenými kapacitami.