Aktivity - všeobecně

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Jacek napsal:
Dan J. napsal:
...Přijedu, normálně se připokím, ale když přejdu do první lokomotivy, tak mi úkol skončí s hláškou, že mi došla nafta. Nevím jak dál, navíte někdo co stím?

To už se tuším řešilo v jiném vlákně - v eng souboru chybí řádek "EngineVariables ( xxxx )", hladina paliva při startu.
To asi nebude pravý důvod, udělalo mi to a přitom tam ten řádek je a byl.

Nevím, jestli to patří přímo sem, ale nechci zakládat nové vlákno.

Mám problém (a velký). Vždy když si uložím aktivitu a chci si ji pak znovu nahrát, napíše mi to Selhalo obnovení uložené hry. :cry: Dřív mi to dělalo jen u některých aktivit, teď mi to dělá u všech. A jet znovu aktivitu, kterou jsem si uložil třeba po hodině jízdy...
Co s tím?

Naposled editoval moderátor:
LuděkD napsal:

Mám problém (a velký). Vždy když si uložím aktivitu a chci si ji pak znovu nahrát, napíše mi to Selhalo obnovení uložené hry. :cry: Dřív mi to dělalo jen u některých aktivit, teď mi to dělá u všech. A jet znovu aktivitu, kterou jsem si uložil třeba po hodině jízdy...
Co s tím?
Neotevřel sis aktivitu po uložení a před nahráním v AE a neupravil sis ji??? pokud ano vysvětlovalo by to problém, pokud ne snad poradí zkušenější

LuděkD napsal:

Co s tím?
a spouštíš aktivity přes train store ?

LuděkD napsal:
Fabio: tohle jsem nedělal.
Ondra.H: ano, spouštím je přes TrainStore. Ale ne všechny.
Já když uložím aktivitu a pak spustím Train Store tak se mě to zeptá jestli chci uložit současný scénář, když dám ano a chci začít hrát tu uloženou aktivitu tak mi to spadne s tou hláškou jako tobě, když dám ale, ne tak mi to jde normálně.

Ondra.H napsal:
Tomes napsal:
Možná blbost, ale mrkni, jestli nemáš moc uložených aktivit - složka saves, zkus ty starší smazat
Já když uložím aktivitu a pak spustím Train Store tak se mě to zeptá jestli chci uložit současný scénář, když dám ano a chci začít hrát tu uloženou aktivitu tak mi to spadne s tou hláškou jako tobě, když dám ale, ne tak mi to jde normálně
Zkusím, to co jste tady napsali. Díky.

Prosím zkušené aktivitáře o radu. Ve své aktivitě mám následující problém, který se mi nijak nedaří řešit. Posílám traffic jedním směrem po jedné koleji na dvoukolejné trati (Pardubice - Choceň). To funguje OK. Pak ale potřebuju po stejné koleji poslat traffic v opačném směru. A tady je kámen úrazu. Je jedno, jestli traffic vypustím hned po zmizení předchozích trafficů nebo i 10 hodin po skončení aktivity. Zkrátka už pouhá přítomnost path v protisměru způsobí to, že mi veškerý původní traffic jedoucí po této koleji zůstane stát u nejbližších vjezdových/odjezdových návěstidel. Fakt nevím, co s tím. Používám Bin 1.7.0211, ale s problémem jsem se setkal už dříve, takže tím to asi nebude.

Michal napsal:
Prosím zkušené aktivitáře o radu. Ve své aktivitě mám následující problém, který se mi nijak nedaří řešit. Posílám traffic jedním směrem po jedné koleji na dvoukolejné trati (Pardubice - Choceň). To funguje OK. Pak ale potřebuju po stejné koleji poslat traffic v opačném směru. A tady je kámen úrazu. Je jedno, jestli traffic vypustím hned po zmizení předchozích trafficů nebo i 10 hodin po skončení aktivity. Zkrátka už pouhá přítomnost path v protisměru způsobí to, že mi veškerý původní traffic jedoucí po této koleji zůstane stát u nejbližších vjezdových/odjezdových návěstidel. Fakt nevím, co s tím. Používám Bin 1.7.0211, ale s problémem jsem se setkal už dříve, takže tím to asi nebude.
Nasaď ten trafic "po nesprávné" na vedlejší kolej dříve a o stanici dřív ( prostě pojede delší trasu). Trafic ve správném směru opustí trať a teprve poté na ni vjede ten protisměrný, který na kolej nenajede přímo, ale křížem. V době, kdy se bude načítat, už musí být trf správné koleje v pohybu a mít zabrán prostor pro sebe.

Nejaký som tvrdý z týchto návodov, tak to napíšem sem. Snažím sa vytvoriť takúto udalosť. Zastanem na mieste, vyhodí mi správu (to je OK), ale chcem, aby sa na základe spustenia tejto správy o nejakú časovú dobu spustila správa ďalšia. Budem vďačný za každú radu, ktorá bude len a len radou, a nie nejakými arogantnými kecami. Ďakujem.

Robo napsal:
Nejaký som tvrdý z týchto návodov, tak to napíšem sem. Snažím sa vytvoriť takúto udalosť. Zastanem na mieste, vyhodí mi správu (to je OK), ale chcem, aby sa na základe spustenia tejto správy o nejakú časovú dobu spustila správa ďalšia. Budem vďačný za každú radu, ktorá bude len a len radou, a nie nejakými arogantnými kecami. Ďakujem.

To bohužel zatím nejde, taky by se mi to líbilo. Musíš ho nadefinovat od začátku úkolu, ale šlo by definovat událost závislou na čase s aktivací "0" a zvednout po připojení o 1, a tím by se ten čas aktivoval. Po uplynutí času by se samozřejmě neaktivoval.
milo

Miloslav Vlček napsal:
Robo napsal:

To bohužel zatím nejde, taky by se mi to líbilo. Musíš ho nadefinovat od začátku úkolu, ale šlo by definovat událost závislou na čase s aktivací "0" a zvednout po připojení o 1, a tím by se ten čas aktivoval. Po uplynutí času by se samozřejmě neaktivoval.
milo

Vďaka za radu :wink:

bob57_cz napsal:
Nasaď ten trafic "po nesprávné" na vedlejší kolej dříve a o stanici dřív ( prostě pojede delší trasu). Trafic ve správném směru opustí trať a teprve poté na ni vjede ten protisměrný, který na kolej nenajede přímo, ale křížem. V době, kdy se bude načítat, už musí být trf správné koleje v pohybu a mít zabrán prostor pro sebe.
Zkoušel jsem a bohužel bez výsledku.
Udělal jsem 2 testovací "aktivity":
test1 - vlak hráče + 1 traffic po stejné koleji stejným směrem. Funguje, ale už tady je zajímavé, že i když traffic má pro sebe zabranou cestu, tak vlak hráče po nástupu mo ji zabaví pro sebe. Divné.
test2 - vlak hráče + 1 traffic po stejné koleji stejným směrem a druhý traffic po stejné koleji v protisměru. V tomto případě traffic1 už nejede, i když traffic2 nastupuje až 5 hodin po traffic1.

Ahoj! rád bych poprosil o radu. Vjiždim(hrač) s vlakem do hradce kralove a na vězdu zustanu stat. předtím jsem křižoval na slezským. V hradci není žádnej trafic. nevíte jak obelstít simulátor? Kdyby to vyšlo, tak se ještě dnes můžete těšit na jednu aktivitu. děkuji předem

Čouda napsal:
Ahoj! rád bych poprosil o radu. Vjiždim(hrač) s vlakem do hradce kralove a na vězdu zustanu stat. předtím jsem křižoval na slezským. V hradci není žádnej trafic. nevíte jak obelstít simulátor? Kdyby to vyšlo, tak se ještě dnes můžete těšit na jednu aktivitu. děkuji předem

Ach ta čeština, odkdy se říká "vězd " místo " vjezd " ? :roll:

Jiří Maxa napsal:
Čouda napsal:

Ach ta čeština, odkdy se říká "vězd " místo " vjezd " ? :roll:

Z diskuse Administrace phpBB2 fora v HP :
Jiří Maxa napsal:
Kuba napsal:
fíííííra napsal:
Já si stejně myslim, že lidi jsou zvyklý lést sem, a druhé MSTS forum je zcela zbytečné
Třeba tam budou chodit Ti, kterým se růžová líbí tak jako Jiřímu. :D :D :D
Kubo, kdybys nekecal nesmysly, tak bys pochopil, že růžová tam ani bejt nemůže, protože se jedná o známý styl SubRed, který sem nahradil defaultní styl SubSilver.
Takže evidentně seš barvoslepej. :?
Pane Maxa, asi od té doby, co se píše "seš" místo "jsi" :lol: :lol:
Jo a pozor - v tomhle počasí se máslo na hlavě topí docela rychle :idea: :lol: :lol:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře