Aktivity - všeobecně

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Martens napsal:
Pane Maxa, asi od té doby, co se píše "seš" místo "jsi" :lol: :lol:
Jo a pozor - v tomhle počasí se máslo na hlavě topí docela rychle :idea: :lol: :lol:
Čím to asi bude, že má súdruh Maxa tak plno na svojom fóre ? Normálne som sa nevedel cez to množstvo vysokoodborných príspevkov prelúskať. Ľudia, preboha, šak sa tam nehrňte všetci !

Může se při nové verzi BINu aktivita začínat s rozjetým vlakem? Někde jsem tady četl, že ne, tak se ptám.

Re: luděk

latich napsal:
mám takový dojem,že ne.Byllo to psáno někde ve foru.S pozdravem latich.
Jít by to mělo jenomže když přejdeš na druhé stanoviště tak se vlak rozjede i když by měl stát.

Re: luděk

Ondra.H napsal:
latich napsal:
mám takový dojem,že ne.Byllo to psáno někde ve foru.S pozdravem latich.
Jít by to mělo jenomže když přejdeš na druhé stanoviště tak se vlak rozjede i když by měl stát.
Rozjede se i při přestupu na jinou loko, dá se to ale použít, pokud to bude vlak s jednou loko v jednom směru

LuděkD napsal:
Může se při nové verzi BINu aktivita začínat s rozjetým vlakem? Někde jsem tady četl, že ne, tak se ptám.
Radšej nepoužívať, aj keď sa ide len jedným vlakom a jedným smerom. Stačí že sa omylom stlačí klávesa "1" a už sa to raketovo rozbieha opačným smerom. :mad:

Naposled editoval moderátor:
LuděkD napsal:
Může bez jakéhokoli problému,ovšem pokud během aktivity nemusí hráč přeskakovat na druhé stanoviště nebo pokud se má připojit k jiné soupravě.
Tzn.Všichni odpověděli správně,pokud pojede hráč z bodu A do bodu B s jednou a tou samou soupravou může začít na jakékoli rychlosti.Jakmile se použije F9 nebo přeskok na stanoviště F1,tak musí začínat na rychlosti 0.

Ahoj! Nevíte kdo byl autorem aktivity orient expres a jesltli ji onen autor nehodlá opravit pro bin??

Čouda napsal:
Ahoj! Nevíte kdo byl autorem aktivity orient expres a jesltli ji onen autor nehodlá opravit pro bin??

Já jsem strůjcem teho díla, a samozřejmě oprava bude, pokut najdu všechny díly aktivity. Díky binu je spojím do jedné.

F1=HELP
Sorry za mystifikaci,samozřejmě jsem myslel "1",ale to F se mi tam připletlo. :?

Aktivita: Zvláštní vlak
tuto aktivitu nemohu dojet,ptotože se mi ukončí pro nedostatek vody.Zjistil jsem že už z Pardubic vyjíždím bez zásoby vody,takže nevím kde je chyba.V sólo jízdě lokomotiva 464 má skoro 3000 galonů v misi má nula.

To že tam není voda jsem zjistil při tvorbě aktivity ale normálně jsem ji dojel proto jsem aktivitu pustil.Tak se podívám jak to udělat aby to jezdilo.Doufám že na něco přijdu jinak ji stáhnu. :(

Zdravím, co se týká aktivity zvláštního vlaku, tak jsem ji dohrál v pohodě. :D
S tou vodou to bude asi záležitost BINu, Mám rozdělanou akt. s historickým vlakem a narazil jsem na to samé a nejen to, taky jsou problémy s diesel. Např. když jsem chtěl přejít s jedné M131 do druhé tak mi cca po 2 sekundách vaskočí hláška, že došla nafta. Dan

Tak jsem to dnes testnul a i bez vody jsem to dojel do konnce.Tak nevím kde je problém že někomu to jde a někomu ne.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj.Dnes jsem makal na Ic 580,ale omylem jsem si smazal v editoru soubor s trafficem.Je někde uložen nebo je nenávratně pryč??Dík

klimi napsal:
Ahoj.Dnes jsem makal na Ic 580,ale omylem jsem si smazal v editoru soubor s trafficem.Je někde uložen nebo je nenávratně pryč??Dík

Obávám se, že je nenávratně v pr.... Editor při požadavku na smazání souboru tento skutečně okamžitě smaže z disku.

klimi: Súbor s trafficom je síce preč, ale tam je predsa len zoznam vlakov a načasovanie ich vstupov. Vlaky ako také sú stále uložené v príslušných .srv súboroch. Teda obnova by nemala byť ťažká ...

JOHNZ napsal:
klimi: Súbor s trafficom je síce preč, ale tam je predsa len zoznam vlakov a načasovanie ich vstupov. Vlaky ako také sú stále uložené v príslušných .srv súboroch. Teda obnova by nemala byť ťažká ...
No nebude,ale ono je toho asi cca 40 trafficů mezi Olomoucí a ČT.No jo budu se do toh muset pustiti znova.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře