Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kebarko napsal:A prečo si nepoužil priamo originálnu fototextúru?
Vypadá to pěkně, akorát je škoda, že nejsou použity "standardy".pegas napsal:môžete sťahovať ŽSR 183 038-9
http://pegaspages.ic.cz/zsr_183038.zip
pripomienky k skinu píšte sem...
Já jsem to stahoval teď a je tam pořád ZSR 183038.pegas napsal:najprv sa archív naozaj volal ZSR 183038.zip. ale ešte včera som ho opravil na zsr_183038.zip. malo by to tak byť. kedy si to sťahoval? ja neviem aké štandardy sa používajú ale ja mam skoro všetky mašiny robené takto, každá má svoj priečinok a tak není problém ju potom odstrániť. ale v prípade väčšieho zájmu som ochotný toto opraviť.
pegas napsal:najprv sa archív naozaj volal ZSR 183038.zip. ale ešte včera som ho opravil na zsr_183038.zip. malo by to tak byť. kedy si to sťahoval? ja neviem aké štandardy sa používajú ale ja mam skoro všetky mašiny robené takto, každá má svoj priečinok a tak není problém ju potom odstrániť. ale v prípade väčšieho zájmu som ochotný toto opraviť.
Matýsek napsal:Já jsem to stahoval teď a je tam pořád ZSR 183038.pegas napsal:najprv sa archív naozaj volal ZSR 183038.zip. ale ešte včera som ho opravil na zsr_183038.zip. malo by to tak byť. kedy si to sťahoval? ja neviem aké štandardy sa používajú ale ja mam skoro všetky mašiny robené takto, každá má svoj priečinok a tak není problém ju potom odstrániť. ale v prípade väčšieho zájmu som ochotný toto opraviť.