Čisto na osobné účely 8) som si vytvoril program, značne uľahčujúci opravovanie vozidiel v aktivitách. Cieľom programu je stav, že každé chýbajúce vozidlo nahradíte raz, program si ho uloží do databázy a následne už ho nahrádza sám. To za čo sa nahradí samozrejme prvýraz musíte určiť vy. Je tak ideálny napr. pre trainsetových "rebelov", ktorí nechcú oželieť aktivity od ostatných. Dá sa však použiť aj na bežné opravy aktivít nakoľko (aspoň podľa môjho názoru) je aj pri oprave i len jedinej aktivity rýchlejší ako čokoľvek iné.
Keďže však sám nemám čas na jeho otestovanie, dovolil som si zverejniť verejnú betavreziu (robenú spôsobom ala engine MsTS, tak sa k nej chovajte slušne, pri prípadných testoch si súbory zálohujte a akékoľvek zistené chyby - aj chyba, ktorá je v skutočnosti spôsobená zlým použitím je chybou autorovou, nemal to umožniť)
Chyby, na ktoré nemusíte upozorňovať a iné vlastnosti spomenuté i nespomenuté:
1) F4 - nič nerobí
2) Časti programu zatiaľ netestujú funkčnosť súborov, ktoré potrebujú. Preto zvážte, či ste pred použitím niektorej funkcie spravili tie predošlé
3) Program radšej nezatvárajte pomocou toho krížika hore na okne, božechráň urobiť tak
4) Pád programu sa prejaví zatvorením okna aplikácie
4) Cesta k programu aj k MsTS sa nahadzuje aj s lomítkom na konci
Návrhy, pripomienky, chyby a pod. píšte na moju mailovú adresu.
No a na záver download: http://j0hnz.tyk0kso.sk/actrep.zip
Keďže však sám nemám čas na jeho otestovanie, dovolil som si zverejniť verejnú betavreziu (robenú spôsobom ala engine MsTS, tak sa k nej chovajte slušne, pri prípadných testoch si súbory zálohujte a akékoľvek zistené chyby - aj chyba, ktorá je v skutočnosti spôsobená zlým použitím je chybou autorovou, nemal to umožniť)
Chyby, na ktoré nemusíte upozorňovať a iné vlastnosti spomenuté i nespomenuté:
1) F4 - nič nerobí
2) Časti programu zatiaľ netestujú funkčnosť súborov, ktoré potrebujú. Preto zvážte, či ste pred použitím niektorej funkcie spravili tie predošlé
3) Program radšej nezatvárajte pomocou toho krížika hore na okne, božechráň urobiť tak
4) Pád programu sa prejaví zatvorením okna aplikácie
4) Cesta k programu aj k MsTS sa nahadzuje aj s lomítkom na konci
Návrhy, pripomienky, chyby a pod. píšte na moju mailovú adresu.
No a na záver download: http://j0hnz.tyk0kso.sk/actrep.zip
Naposled editoval moderátor: