Textury povrchu

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kuba
  • Datum začátku Datum začátku
Zkus zkontrolovat zda máš nastavenou 32-bitovou hloubku v nastavení hry. A jak bylo napsáno v jiném vlákně aktulizovat ovladače grafické karty.

Všechno vyzkoušeno. S nastavením počítače a MsTS jsem více jak 5 let nehýbal. Divné...

Zase objav, ze MSTS nevie plnu kvalitu textur? Zapni si v SV ctrl+q a potom skus porovnat s hrou, ja myslim, ze na 99% to bude rovnake ;)

Kurnik, chlapi, neblbněte. Mě to dělají všechny modely. Předím to ale takový hnus určitě nebyl. Se na to podívejte, kdo s tím má jezdit? Po otevření v SV a Ctrl+L jsou textury úplně stejné, ale to se mi pořád nezdá. Mám s ČDC 753 301 odježděno desítky km, tak vím, jak ten skin v MsTS vypadá. Nemůžete to někdo vyzkoušet a porovnat? Mám 512 MB grafiku. Zkusím to ještě na novém PC s 1 GB grafikou.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/76scrgrb0_tn.jpg[/URL]

Ano ctrl+l, samozrejme. Ovsem to nic nemeni na fakte, ze takto to je stale a vsade. Ako to zobrazi v nizkej kvalite SV, tak to zobrazi presne hra;)

Zdravím, mám otázku týkající se textur, tak to dám sem: Před nedávnem se mi v MSTS znenadání začaly vykreslovat textury na vozidlech i objektech tratí v nejnižší kvalitě (stejně, jako by se vykreslovaly, kdyby byly posuvníky v nastavení hry na nejnižších hodnotách, což ale nejsou, jsou na maximu). Nezná někdo z Vás tento problém?

Dobrý večer pánové.

Poprosil bych, zda-li mi někdo ze zkušenějších dokáže poradit. Stahl jsem si trať "SudOstBahn" a vše v řádně nainstaloval. Při spuštění to na mne řvalo chybějící soubory ve složce Textures, a to sice ATrackTunFloor1 a 2 a ATrackTunWall1 a 2.

- Nejprve jsem je dokopíroval z jiné trati, pak zkoušel z různých jiných, pak i zkopíroval a přejmenoval původní ATrackTunFloor(Wall). Ale zatímco u stěn v tunelu jsem rozdíly pozoroval (a vybral mně vyhovující texturu), u kolejiště jsem nedosáhl žádné změny a pořád mám v tunelech tuto texturu (a to je fakt děs).

http://s11.postimage.org/ff23wm7bn/SOB_Chybn_textura_02.jpg

http://s11.postimage.org/w43jsj3wz/SOB_Chybn_textura_01.jpg

Předem děkuji za každou radu

V prvom rade by som skontroloval na stránke, odkiaľ si to stiahol, či k tomu netreba aj správne verzie doplnkov ako XTracks a New Roads. A ešte sa pozri, či súčasťou balíka nie je súbor install.bat - tento zabezpečí správne skopírovanie chýbajúcich textúr z defaultných tratí.

Tak problém vlastně přetrvává.

- Zkusil jsem znova stáhnout. Trať jede pod Xtracks a žádné doplňky k ní nejsou a ani soubor install.bat - zkrátka by měla být kompletní.

- Obnovil Global_XTrack ze zálohy (jedu pod ním 310, 180, JZD, DVK, ZTR_old i 87 a jiné další)

- Rozbalil a nainstaloval trať, vozidla (samostatná složka Trains - je soběstačná) a aktivity.

- !! Ale: problém je stále v "podkladu kolejnic v tunelu". Přesněji řečeno, dvoukolejný tunel v přímé i v oblouku je v pořádku, stejně tak jednokolejný tunel v oblouku. Ale jakmile má naskočit jednokolejný úsek v tunelu v přímé, naskočí tato - podle mne - nesmyslná textura. A selským rozumem uvažuji, že jelikož je tento problém pouze u této trati, bude zakopaný pes někde v Routes/sob/Textures.

A tak se chci zeptat:

1) Jezdí někdo tuto trať a má (měl) podobný problém, a nebo v jednokolejném přímém tunelu má "normální" koleje?

2) Jak by se mohl nazývat soubor určující jednokolejný úsek v tunelu a šlo by jej zaměnit z jiné trati jedoucí pod Xtracks?

Zkrátka, jak nejjednodušeji docílit, abych měl v přímé v tunelu "normální, reálné" koleje??

Budu velice vděčný za každou pomoc. Trať je to jinak moc pěkná, tento "detail" mi požitek z ní dost kazí.

Děkuji

Back
Nahoře