Tak problém vlastně přetrvává.
- Zkusil jsem znova stáhnout. Trať jede pod Xtracks a žádné doplňky k ní nejsou a ani soubor install.bat - zkrátka by měla být kompletní.
- Obnovil Global_XTrack ze zálohy (jedu pod ním 310, 180, JZD, DVK, ZTR_old i 87 a jiné další)
- Rozbalil a nainstaloval trať, vozidla (samostatná složka Trains - je soběstačná) a aktivity.
- !! Ale: problém je stále v "podkladu kolejnic v tunelu". Přesněji řečeno, dvoukolejný tunel v přímé i v oblouku je v pořádku, stejně tak jednokolejný tunel v oblouku. Ale jakmile má naskočit jednokolejný úsek v tunelu v přímé, naskočí tato - podle mne - nesmyslná textura. A selským rozumem uvažuji, že jelikož je tento problém pouze u této trati, bude zakopaný pes někde v Routes/sob/Textures.
A tak se chci zeptat:
1) Jezdí někdo tuto trať a má (měl) podobný problém, a nebo v jednokolejném přímém tunelu má "normální" koleje?
2) Jak by se mohl nazývat soubor určující jednokolejný úsek v tunelu a šlo by jej zaměnit z jiné trati jedoucí pod Xtracks?
Zkrátka, jak nejjednodušeji docílit, abych měl v přímé v tunelu "normální, reálné" koleje??
Budu velice vděčný za každou pomoc. Trať je to jinak moc pěkná, tento "detail" mi požitek z ní dost kazí.
Děkuji