J
Jan Květ
Host
Prosím pora´dte mi někdo,jak se instaluje msts bin do msts.
Mně se to asi 2x náhodou povedlo,ale te´d mi to už nejde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jan Květ napsal:Prosím pora´dte mi někdo,jak se instaluje msts bin do msts.
No jo Petře, ale to je jenom Tvoje domněnka....spíš bych to potřeboval vědět od dotyčného.....takže bych si na to rád počkal, kde byl problém a proč se mu to 2x nepovedlo....když ještě po úpravě vypadne hláška, že je to úspěšně provedeno.....Petr Novák napsal:A taky by mne zajímalo, co se dělo že se Ti to nepovedlo ani 2x a jak jsi poznal, že se Ti to nepovedlo.....
Třeba nevěděl,co má od MSTS Bin očekávat a nemá kabiny pro MSTS Bin,tak potom nemůže žádný efekt vidět...
Jan Květ napsal:DĚKUJU
na msts bin jsem přišel teprve nedávno a vždy bojuju s nainstalováním.
Chtěl jsem si do msts natáhnout metro(B) a už byla hra v háji tak jsem ji dnes přeinstaloval.Poznal jsem to tak,že jako první jsem si nakopíroval M131 od sinusea psalo mi to FAILED TO CREATE CABVIEW.
Jen tak mimochodem,jak se to správně dělá s tím metrem?
Musíš použít cab na 854 a ne na 471,to se pak nediv,že vidíš něco jiného.Ale pozor,pro 854 zatím není cab pro MSTS Bin,tak si zatím stáhni neupravený cab854 od p.Šemory.Jan Květ napsal:jo jo už to funguje,ale stáhnul jsem si 854 a na stránkách 854.wz.cz je úprava engu a také tam je cab z 471 a jábych potřeboval ,abych mohl přepínat kabiny.Chtěl jsem to upravit a když se podívám do leva,tak vidím btn uvnitř.prosím poraďte někdo
Ta 854 z těch stránek nemá vyladěný eng,tak používá jiný cab.A u p.Šemory je ten cab tak nedefinovaný,aby byl alespoň trošku animovaný,dokud se nevytvoří cab pro MSTS Bin.Každý,kdo se pohyuje déle okolo MSTS ví moc dobře,že se alespoň bez částečné editace engu neobejde,nejčastěji se přepisují cesty ke kabinám a zvukům,viz Jackovy stránky.Tam je taky vzorový eng.David Kodet napsal:radíš honzovi dobře,ale on má stažený eng.soubor a tam to tak je.
Ale jinak u p.Šemory cab na 854,je tam jn odkaz a jinak to je na 820.Až někdo bue mít 854,tak ať dá vědět,ale to sem moc nepatří
Ten eng ze stránek 854 vyladěný není. Jsou tam pouze odstavce z engu 471. 854 nemá EDB, atd.Petr Novák napsal:Ta 854 z těch stránek nemá vyladěný eng,tak používá jiný cab.A u p.Šemory je ten cab tak nedefinovaný,aby byl alespoň trošku animovaný,dokud se nevytvoří cab pro MSTS Bin.Každý,kdo se pohyuje déle okolo MSTS ví moc dobře,že se alespoň bez částečné editace engu neobejde,nejčastěji se přepisují cesty ke kabinám a zvukům,viz Jackovy stránky.Tam je taky vzorový eng.
Ohledně 854, jestli něco mám v BP, tak je to muzeum, protože tato vozba zatím nebyla třeba, ale současně 854 začíná být aktuální s tratí 030.David Kodet napsal:radíš honzovi dobře,ale on má stažený eng.soubor a tam to tak je.
Ale jinak u p.Šemory cab na 854,je tam jn odkaz a jinak to je na 820.Až někdo bue mít 854,tak ať dá vědět,ale to sem moc nepatří