Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ta 754 opravdu klouže nějak moc. Mě se stalo ,že mě to hlásisilo prokluz i při brždění.Ivan.ps napsal:Tak som testoval. Ked sa svojou lokomotivou pripojim na Renatku a nasledne na dalsiu 754-ku s vhodne upravenym engom, tak to je v poriadku. Lokomotivy su sice odbrzdene, ale pri rozbehu stale pocujem pisaknie brzd na jednej z lokomotiv. Pritom som vsetky loko nasledne rozpojil a ukazalo sa ze su vsetky odbrzdene. Toto ale nie je az taky problem.
Vacsi problem sa mi vidi ten prehnany sklz. Ved uz ked idem na samotnej lokomotive po rovine a pridam naraz trosku viac vykonu, tak loko je hned v sklze. Neviem ako to je presne v realite, ale nejak sa mi to nezda...
Matýsek napsal:Ta 754 opravdu klouže nějak moc. Mě se stalo ,že mě to hlásisilo prokluz i při brždění.
Nemám na mysli lokomotívní brzdu ,ale vlakovou.Lokomotívní používám jen při dobrždění.train.msts napsal:Matýsek napsal:Ta 754 opravdu klouže nějak moc. Mě se stalo ,že mě to hlásisilo prokluz i při brždění.
Pokud brzdíš lokomotivní, tak se ani moc nedivím.![]()
bob57_cz napsal:Není se co divit při tomhle nastavení:Matýsek napsal:Nemám na mysli lokomotívní brzdu ,ale vlakovou.Lokomotívní používám jen při dobrždění.train.msts napsal:Pokud brzdíš lokomotivní, tak se ani moc nedivím.Matýsek napsal:Ta 754 opravdu klouže nějak moc. Mě se stalo ,že mě to hlásisilo prokluz i při brždění.![]()
Wagon ( 754058
TripleValveRatio ( 3.2 )
BrakeCylinderPressureForMaxBrakeBrakeForce ( 55 )
EmergencyBrakeResMaxPressure ( 73 )
Původní taky nebylo dobře, ale opačným směrem
TripleValveRatio( 2.5 )
BrakeCylinderPressureForMaxBrakeBrakeForce( 74 )
EmergencyBrakeResMaxPressure( 34 )
Já jsem to kdysi nastavoval u 843. Jestili myslíš vypnutí EDB při brždění průběžnou brzdou, je to tento řádek:Martens napsal:Prosím o radu : kterými parametry v engu nastavím součinnost vzduchových brzd a EDB na mašině tak, aby brzdila jedna nebo druhá - převodník napětí a tlak?...
Jacek napsal:Já jsem to kdysi nastavoval u 843. Jestili myslíš vypnutí EDB při brždění průběžnou brzdou, je to tento řádek:Martens napsal:Prosím o radu : kterými parametry v engu nastavím součinnost vzduchových brzd a EDB na mašině tak, aby brzdila jedna nebo druhá - převodník napětí a tlak?...
DynamicBrakesMaxAirBrakePressure ( 40 )
V závorce je pak hodnota, při které se má vypnout. U té 843 je to tuším okolo 2,5 baru v brzdovém válci.