bob57_cz
Učitel češtiny
Připomenu : 150 a 151 nejsou stejné !!!Martens napsal:Cab uz na 150/151 nafoceny je,problem je cas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Připomenu : 150 a 151 nejsou stejné !!!Martens napsal:Cab uz na 150/151 nafoceny je,problem je cas
Dobře, jde tedy o řadu 151 a cab s počítačem náprav pro ARR.....bob57_cz napsal:Připomenu : 150 a 151 nejsou stejné !!!Martens napsal:Cab uz na 150/151 nafoceny je,problem je cas
Na tvorbě nového cabu se skupina nedomluvila.Čouda napsal:Chtěl bych se zeptat jestli se už ona výše zmiňovaná skupina domluvila na tvorbě novýho cabu na 350?
Čteš mi myšlenky. Právě jsem chtěl požádat zúčastněné o zveřejnění této vyladěné 350. S ní právě tvořím svou novou aktivitu a její chování je maximální spokojenost (ve srovnání s jinými vozidly) Po zveřejnění natáhnu toto ladění i na ostatní 350. Rozměry spřáhel mám přepočítány (na 30) a je to stejné jako u klasických 350 u mne nebo Karla v downloadech.bob57_cz napsal:Na tvorbě nového cabu se skupina nedomluvila.Čouda napsal:Chtěl bych se zeptat jestli se už ona výše zmiňovaná skupina domluvila na tvorbě novýho cabu na 350?
Mohu vypustit naposledy testovanou a upravenou původní kabinu M.Starého s přidanými některými prvky a úpravami pro msts-bin a k tomu nastavené eng pro 350015,350011 s EDB pro oba směry jízdy, pokud již nebude nikdo ze zůčastněných proti. Dlouho se ale nikdo neozval..., každý má dost jiné rozdělané práce.
Taky čekám na vypuštění bin 1.5.8, kde by měly být další zásadní změny.
bob57_cz napsal:Na tvorbě nového cabu se skupina nedomluvila.Čouda napsal:Chtěl bych se zeptat jestli se už ona výše zmiňovaná skupina domluvila na tvorbě novýho cabu na 350?
Mohu vypustit naposledy testovanou a upravenou původní kabinu M.Starého s přidanými některými prvky a úpravami pro msts-bin a k tomu nastavené eng pro 350015,350011 s EDB pro oba směry jízdy, pokud již nebude nikdo ze zůčastněných proti. Dlouho se ale nikdo neozval..., každý má dost jiné rozdělané práce.
Taky čekám na vypuštění bin 1.5.8, kde by měly být další zásadní změny.
Mě se na tomto ovládání líbilo to, že už to není jen hračka, kde nasypu 100% výkonu a jedu. Zde musíte sledovat ampermetr a podle toho přidávat stupně. Jakmile to přeženete, jdete do skluzu. Za další. Konečně uživatel pozná, že tato mašina má serii a paralel. Pamatuji si, že například do rychlosti 100km/h se na paralel většinou nepřecházelo a poprve jsem si takto vystačil i v MSTS. Při MSTS BIN, pokud u klasických 350 a 36X jedete z druhého stanoviště a použijete EDB, okamžitě přimrznete ke kolejím. U této laděné jsem tento jev nezaznamenal. Také stěrač je otočený na druhou stranu a už nevadí ve výhledu.Roman napsal:Já jsem také pro vypuštění do světa, jsem zvědav na reakce uživatelů![]()
Zbyněk Šemora napsal:Mě se na tomto ovládání líbilo to, že už to není jen hračka, kde nasypu 100% výkonu a jedu. Zde musíte sledovat ampermetr a podle toho přidávat stupně. Jakmile to přeženete, jdete do skluzu. Za další. Konečně uživatel pozná, že tato mašina má serii a paralel. Pamatuji si, že například do rychlosti 100km/h se na paralel většinou nepřecházelo a poprve jsem si takto vystačil i v MSTS. Při MSTS BIN, pokud u klasických 350 a 36X jedete z druhého stanoviště a použijete EDB, okamžitě přimrznete ke kolejím. U této laděné jsem tento jev nezaznamenal. Také stěrač je otočený na druhou stranu a už nevadí ve výhledu.Roman napsal:Já jsem také pro vypuštění do světa, jsem zvědav na reakce uživatelů![]()
Moje řeč. Už aby to bylo venku. Byla by věčná škoda, aby se válela v šuplíku.Roman napsal:Já jsem také pro vypuštění do světa, jsem zvědav na reakce uživatelů![]()
Je to tu : http://web.telecom.cz/bob57_cz/download/cab350.zipfíííííra napsal:Měl bych takovej dotaz k nový kabině na ř. 350. Dal by se zde zavést ukazatel tažné a brzdné síly jako je tomu např u cabu na 362?
Já sem to zkoušel ale když sem ho tam v editoru dal tak se mi neukazovaly číslice na stupních a rajčák byl jaksi taky nepohyblivý. Nevíte co stím? Díky
fíííííra napsal:Měl bych takovej dotaz k nový kabině na ř. 350. Dal by se zde zavést ukazatel tažné a brzdné síly jako je tomu např u cabu na 362?
Já sem to zkoušel ale když sem ho tam v editoru dal tak se mi neukazovaly číslice na stupních a rajčák byl jaksi taky nepohyblivý. Nevíte co stím? Díky